Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta 6 dalis

QUOTE(Cherry_ @ 2008 11 12, 13:48)
tie burbulai ir amne sudomino droguose  bigsmile.gif  reikes pabandyti kokia kauke smile.gif

Kaukes nera, tik balzamai ir sampunai 3 rusiu: purinantys, tiesinantys ir dazytiems plaukams.
Kai isdzius plaukai parasysiu atsiliepimus apie dazytu plauku balzama. Kolkas galiu pasakyti tik tiek kada labai skystas, neskalsus
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2008 11 12, 00:41)
Gal nuo plaukų priklauso? Man tai labai smagus, bet aš naudoju ne blizgesiui, o iššukavimui palengvint, kai ilgi plaukai... blizgesio kažkada fructis pirkau, bet nežinau, ar kai ne tam pagrinde naudoju, neatkreipiau dėmesio.
Šiaip blizgesį labai skatina šukavimas natūralių šerių šepečiu rolleyes.gif

as tik naturalu sepeti ir tenaudoju blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(witchcraft @ 2008 11 12, 10:38)
Man tai irgi Gliss Kur patiko, tik aš jį ne dėl blizgesio naudoju, o ir šiaip jo paskirtis ir nėra žvilginti plaukus  g.gif

To rozinio gliss kur paskirtis kaip tik ir yra suteikti zvilgesio tongue.gif tik bent jau man jis jo nesuteike isvis unsure.gif tik suriebindavo ir tiek.. o va ju geltonas purskiklis, tai nuostabus thumbup.gif plaukuciai minksti ir svelnus blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Hottea @ 2008 11 12, 12:02)
As naudoju plauku seruma is "eurokos" uz 17 Lt - uztenka 3 menesiams. "Semi de lino" violetini - galiukams, bet super man - nei skilineja, o ir formuoja plaukus, blizga jie wub.gif

jau uzsirsiau apibudinima - leksiu apziuret ir tikriausiai nusipirkt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 11 12, 13:50)
Kaukes nera, tik balzamai ir sampunai 3 rusiu: purinantys, tiesinantys ir dazytiems plaukams.
Kai isdzius plaukai parasysiu atsiliepimus apie dazytu plauku balzama. Kolkas galiu pasakyti tik tiek kada labai skystas, neskalsus

Jau beveik idziuve tai galiu pasakyti kad pranoko lukescius nes nesitikejau nieko gero. O plaukai liko labai svelnus, nesivelia, Nesigailiu pirkusi
Atsakyti
Dezdemona* o ar bandete ta sampuna su zolelem ? ar patiko ?
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 11 12, 15:28)
Dezdemona* o ar bandete ta sampuna su zolelem ? ar patiko ?

Taip bandziau, ir sampuna ir balzama tos pacios firmos buvau nusipirkusi ir likau patenkinta, puikios priemones tik gaila mano ilgesniems plaukams ju neilgam uztenka, bet uz tokia kaina negaila dazniau ir pirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 11 12, 15:33)
Taip bandziau, ir sampuna ir balzama tos pacios firmos buvau nusipirkusi ir likau patenkinta, puikios priemones tik gaila mano ilgesniems plaukams ju neilgam uztenka, bet uz tokia kaina negaila dazniau ir pirkti 4u.gif

o balzamo nemaciau reikes paieskoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 11 12, 15:43)
o balzamo nemaciau reikes paieskoti wink.gif

Tik balzamas irgi tubelej bet supakuotas i dezute, yra ivairiu rusiu as pasiemiau sausiems pazeistiems plaukams, virs 2lt kaina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 11 12, 15:51)
Tik balzamas irgi tubelej bet supakuotas i dezute, yra ivairiu rusiu as pasiemiau sausiems pazeistiems plaukams, virs 2lt kaina biggrin.gif

NApie ka jus cia kalbate kas dezuteje virs 2lt/ smile.gif nes anam puslapi buvo apie glisskur ,siame apie didziuosius burbulus, o dabar?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 11 12, 16:26)
NApie ka jus cia kalbate kas dezuteje virs 2lt/ smile.gif nes anam puslapi buvo apie glisskur ,siame apie didziuosius burbulus, o dabar?

'osobyj' plauku sampunas ir balzamas, cherry man kazkada rekomendavo sampuna si su zolelem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 11 12, 16:30)
'osobyj' plauku sampunas ir balzamas, cherry man kazkada rekomendavo sampuna si su zolelem 4u.gif

cia eurekoj arba droge? gyvenime nemaciau,butinai paieskosiu..
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 11 12, 16:41)
cia eurekoj arba droge? gyvenime nemaciau,butinai paieskosiu..

Ne, perku juos europos pozeminej perejoj
Atsakyti
user posted image

va sitas sampunas su zolelemis, kvepi taip skaniai, vaistinemis zolelemis, gerai isplauna, o kainuoja vos 1.50 lt thumbup.gif
bet man labai tiko thumbup.gif manau cia geresnis sampuniukas uz visus kitus paprastus nebrangius sampunus, netgi drysciau sakyti jog geresnis uz kai kuriuos is prof. serijos
Atsakyti