Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta 6 dalis

QUOTE(Alinva @ 2008 11 12, 00:41)
Gal nuo plaukų priklauso? Man tai labai smagus, bet aš naudoju ne blizgesiui, o iššukavimui palengvint, kai ilgi plaukai... blizgesio kažkada fructis pirkau, bet nežinau, ar kai ne tam pagrinde naudoju, neatkreipiau dėmesio.
Šiaip blizgesį labai skatina šukavimas natūralių šerių šepečiu rolleyes.gif

Gal g.gif man tai isvis visos gliss kur priemones tikras siaubas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 11 12, 07:43)
Gal  g.gif man tai isvis visos gliss kur priemones tikras siaubas  schmoll.gif

O ne, yra ir blogesnių, kaip head and shoulders lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2008 11 12, 08:54)
O ne, yra ir blogesnių, kaip head and shoulders  lotuliukas.gif

tie su gliss kur lyginant tai thumbup.gif yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2008 11 11, 23:41)
Gal nuo plaukų priklauso? Man tai labai smagus, bet aš naudoju ne blizgesiui, o iššukavimui palengvint, kai ilgi plaukai... blizgesio kažkada fructis pirkau, bet nežinau, ar kai ne tam pagrinde naudoju, neatkreipiau dėmesio.
Šiaip blizgesį labai skatina šukavimas natūralių šerių šepečiu rolleyes.gif

Man tai irgi Gliss Kur patiko, tik aš jį ne dėl blizgesio naudoju, o ir šiaip jo paskirtis ir nėra žvilginti plaukus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2008 11 12, 00:07)
Gal galetumet parekmenduot plauku blizgesio suteikianciu neblogu pigesniu priemoniu?  blush2.gif  Gliss kur rozini turejau, tai sh.. paskutinis, tik grindys nuo jo slidzios buvo, daugiau nieko  biggrin.gif

As naudoju plauku seruma is "eurokos" uz 17 Lt - uztenka 3 menesiams. "Semi de lino" violetini - galiukams, bet super man - nei skilineja, o ir formuoja plaukus, blizga jie wub.gif
Atsakyti
Sakot Gliss Kur jum nelabai patiko, o as kaip tik galvojau nusipirkt doh.gif drauge naudojo tai gire ax.gif bet jai visada tinka viskas biggrin.gif
Atsakyti
Man "gliss kur" purskiamas irgi netiko - sulipindavo plaukus doh.gif
Bet balzamai ju geri smile.gif
Atsakyti
man kaip idomiai cia smile.gif
as Gliss kur purskikli koki penkta naudoju ir negaliu atsidziaugti, as ir balzamo net nenaudoju, plaukai blizga nuo jo, nesulipina smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_: 12 lapkričio 2008 - 12:04
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 09 29, 15:57)
Siandien droge pastebejau sampunus ir balzamus tokiose didelese 'burbulu' pakuotese, litrinese smile.gif idomiai atrodo, bet ar kas bandet?

Nusipirkau balzama dazytiems plaukams toki bet dar kolkas neisbandziau
Atsakyti
Aš gliss kur naudojau plaukų blizgesiui, ir sausiems plaukams skilinėjantiems galiukams. Abu palengvina iššukavimą, o į blizgesį niekad neatkreipiau dėmesio - paprastai pakankamai blizga ir natūraliai, o ir ne tuo tikslu naudoju smile.gif Dar naudojau krūvą kitokių purškiamų smile.gif
Beje, klausimas: gal turit kažkokių patarimų apie nenuplaunamus balzamus (ne purškiamus)?
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2008 11 12, 14:29)
Aš gliss kur naudojau plaukų blizgesiui, ir sausiems plaukams skilinėjantiems galiukams. Abu palengvina iššukavimą, o į blizgesį niekad neatkreipiau dėmesio - paprastai pakankamai blizga ir natūraliai, o ir ne tuo tikslu naudoju smile.gif Dar naudojau krūvą kitokių purškiamų smile.gif
Beje, klausimas: gal turit kažkokių patarimų apie nenuplaunamus balzamus (ne purškiamus)?

Revivor purskiamas superinis thumbup.gif bent jau man patinka smile.gif
Atsakyti
tie burbulai ir amne sudomino droguose bigsmile.gif reikes pabandyti kokia kauke smile.gif
Atsakyti