Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta 6 dalis

nezinau,ar tai skaitoma "pigi" kosmetika,taciau vilniuje,universiteto vaistineje gamina kremus tinkancius jautriai odai,be jokiu kvapu,dazikliu,konservantu...galioja ne ilgiau 6 menesiu,dozes nera dideles....bet jie nerealus. wub.gif

na,bent jau drekinantis.
ir siaip,girdejau kad galima mazais kiekiais isbandyti kazkokios prancuziskos kosmetikos.

vienuzodziu.

pigu,nes nedideliais kiekiais. doh.gif
Atsakyti
Vakar isbandziau 'osobyj' plauku balzama(tokioj tubelej kaip boromedas buna) su rasmunelem pazeistiems plaukams ir likau labai patenkinta. Plaukai svelnus, nesivelia. Kaip uz 2.50lt tai super biggrin.gif
Atsakyti
aš tai niekaip negaliu atsidžiaugti savo atradimu bigsmile.gif tai interflex hydro repair šampūnas ir kremas/balzamas wub.gif nu plaukai po jų wub.gif thumbup.gif nerealūs, blizga ir puikiai drekina, šampunas apie 10 lt kainavo, o kremas/balzamas 6 lt su cnt thumbup.gif
Atsakyti
A kur pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Dianule @ 2008 10 22, 11:34)
A kur pirkai?

eurokoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 10 22, 11:09)
aš tai niekaip negaliu atsidžiaugti savo atradimu  bigsmile.gif  tai interflex hydro repair šampūnas ir kremas/balzamas  wub.gif  nu plaukai po jų  wub.gif  thumbup.gif nerealūs,  blizga ir puikiai drekina, šampunas apie 10 lt kainavo, o kremas/balzamas 6 lt su cnt  thumbup.gif

O is ko tu nusprendi,kad gerai drekina? nes svelnumas tai nuo silikono teisiog gali but smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 23, 10:27)
O is ko tu nusprendi,kad gerai drekina? nes svelnumas tai nuo silikono teisiog gali but smile.gif

nu nzn, aš dar kokosu aliejų kas nakt, prieš plovimą dedu, jie tokie lankstūs, svelnūs, nesivelia, nu bet šitos priemonės man thumbup.gif
beje, kažkur skaičiau apie tuos silikonus, jie gal ir sausina plaukus bet turi ir gerą funkciją, apsaugo nuo šalčio, pažeidimo kai šukuoji, vėjo, taip pat karščio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 10 23, 10:44)
nu nzn, aš dar kokosu aliejų kas nakt, prieš plovimą dedu, jie tokie lankstūs, svelnūs, nesivelia, nu bet šitos priemonės man  thumbup.gif
beje, kažkur skaičiau apie tuos silikonus, jie gal ir sausina plaukus bet turi ir gerą funkciją, apsaugo nuo šalčio,  pažeidimo kai šukuoji, vėjo, taip pat karščio  bigsmile.gif

o tas purskalas tikrai tikrai blizgesio suteikia,labai neriebin?

oj ne cia paklausiau..
Temoj veliasi plaukai, raset apie Inecto Coconut oil, pamaciau tapati nika ir sumaisaiu temas... doh.gif
bet jis nebrangus tai nebus ne i tema..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 23 spalio 2008 - 09:48
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 10 22, 11:04)
Vakar isbandziau 'osobyj' plauku balzama(tokioj tubelej kaip boromedas buna) su rasmunelem pazeistiems plaukams ir likau labai patenkinta. Plaukai svelnus, nesivelia. Kaip uz 2.50lt tai super biggrin.gif

as irgi bandziau neseniai si balzama, irgi tiko ax.gif tik gaila ant mano plauku 2 kartam uzteko tik lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 23, 10:46)

oj ne cia paklausiau..
Temoj veliasi plaukai, raset apie Inecto Coconut oil, pamaciau tapati  nika ir sumaisaiu temas... doh.gif

tikrai tikrai biggrin.gif nors mano plaukai ir taip blizga, (kaip varno sparnas lotuliukas.gif ), o aliejuką daugiau naudoju kad galai nesiveltų, nes nuauginėja tamsiai uždažytos peroksidinės sruogelės doh.gif tai kartais šukų negaliu į plaukus įkišt doh.gif
o plaukų manau neriebina, šiaip plaunu kas 2 dieną, tai tiek ir atlaiko ar su šitu purškalu ar kit. priemonėm 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 23, 10:46)

oj ne cia paklausiau..
Temoj veliasi plaukai, raset apie Inecto Coconut oil, pamaciau tapati  nika ir sumaisaiu temas... doh.gif

tikrai tikrai biggrin.gif nors mano plaukai ir taip blizga, (kaip varno sparnas lotuliukas.gif ), o aliejuką daugiau naudoju kad galai nesiveltų, nes nuauginėja tamsiai uždažytos peroksidinės sruogelės doh.gif tai kartais šukų negaliu į plaukus įkišt doh.gif
o plaukų manau neriebina, šiaip plaunu kas 2 dieną, tai tiek ir atlaiko ar su šitu purškalu ar kit. priemonėm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2008 10 24, 08:28)
as irgi bandziau neseniai si balzama, irgi tiko  ax.gif  tik gaila ant mano plauku 2 kartam uzteko tik  lotuliukas.gif

Mano 3 lotuliukas.gif Bet kaina juokinga tai pirksiu vel
Atsakyti
QUOTE(buda @ 2008 10 21, 20:40)
nezinau,ar tai skaitoma "pigi" kosmetika,taciau vilniuje,universiteto vaistineje gamina kremus tinkancius jautriai odai,be jokiu kvapu,dazikliu,konservantu...galioja ne ilgiau 6 menesiu,dozes nera dideles....bet jie nerealus. wub.gif

na,bent jau drekinantis.
ir siaip,girdejau kad galima mazais kiekiais isbandyti kazkokios prancuziskos kosmetikos.

vienuzodziu.

pigu,nes nedideliais kiekiais. doh.gif

noriu paklausti, o kaip tikslai vadinasi tas kremas, nes mano oda taip pat jautri ir ieskau kremo kuo naturalesnio. Kokia kaina mazdaug jo? 4u.gif
Atsakyti