Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta 6 dalis

QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 09, 12:53)
Pasakykite man ar visi paakiu kremtai turi griauzti deginti,ar cia tik tokie kuriuos as naudoju? kartais nieko,bet kartais taip dega grauzia oda (tikrai nepataikau i aki) kad gali urekti ir puolu valyti....naudoju CL su petrazolem berods ar kuo jis ten..ir naturaluji Alterra dirmos as alijosium...nu geda griauzia niezti nuo abieju vienodai (tiesa nevisada)

Kaip margaritos paakiu kremas apvaliame indelyje?

joks kremas neturi graužti ar nuo jo niežėti. jei yra kitaip - mesk lauk.
Atsakyti
Nu kartais buna malonu su jais,o kartais fiziskai stipriai skauda...bet tai kodel abeji,visiskai skrtingi lygiai taip pat grauzia ir degina?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 09, 13:12)
Nu kartais buna malonu su jais,o kartais fiziskai stipriai skauda...bet tai kodel abeji,visiskai skrtingi lygiai taip pat grauzia ir degina?

nes juose yra kažkokių medžiagų, kurioms jautri tavo oda. jokių kitų metafizinių paaiškinimų neturiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 09, 12:53)
Pasakykite man ar visi paakiu kremtai turi griauzti deginti,ar cia tik tokie kuriuos as naudoju? kartais nieko,bet kartais taip dega grauzia oda (tikrai nepataikau i aki) kad gali urekti ir puolu valyti....naudoju CL su petrazolem berods ar kuo jis ten..ir naturaluji Alterra dirmos as alijosium...nu geda griauzia niezti nuo abieju vienodai (tiesa nevisada)

Kaip margaritos paakiu kremas apvaliame indelyje?

tikrai paakių kremai graužti neturi g.gif gal labai tavo oda išsausėjus?
Atsakyti
QUOTE(vilma1978 @ 2008 10 09, 14:09)
tikrai paakių kremai graužti neturi g.gif gal labai tavo oda išsausėjus?

ties paakiais visai neisausejus,labai normali...kremus jau ismeciau smile.gif
Atsakyti
mararita yra super, nivea taip pat nebrangu. avon uz prieinama kaina... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona'kanarele @ 2008 10 17, 14:08)
mararita yra super, nivea taip pat nebrangu. avon uz prieinama kaina... ax.gif

nivea man irgi patinka... ypac ta nauja plauku prieziuros priemoniu linija atkuriamoji.. gaila tik,kad man sampunas netinka, galva niezti kita diena verysad.gif o vat kauke, tai thumbup.gif ir plaukucius suglotinina ir kaina tikrai didele nera... o margaritos vis neprisiruosiu ismegint.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 09, 13:53)

Turiu ir aš "ČL" su petražolėm - man negraužia ir neniežti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 09, 13:12)

man čistaja paakių gelis su petražolėm irgi žiuariai graužia, maniau taip turi būti, gal kad išsausėję per daug? bet neatrodo, nei šerpetoja nei ką... gaila mesti, bet teks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(night_ @ 2008 10 18, 13:02)
man čistaja paakių gelis su petražolėm irgi žiuariai graužia, maniau taip turi būti, gal kad išsausėję per daug? bet neatrodo, nei šerpetoja nei ką... gaila mesti, bet teks blush2.gif

man irgi buvo gaila abejus krmeukus ismesti tai sutepiau per pora svaaiciu pedoms,alkunems ir rankoms...

Nusipirkau Eveline,nes radau daug geru atsiliepimu ,labai labai malonus,labai patiko..bet vakar taip atsitiko kad visa diena prablioviau,tai paakiai sudirge vakare ir uztepus eveline krema - skaudziai skaudziai griauze, dege,nu nors sauk is skausmo...tada pasitepiau makedamiju aliejumi..nakciai vis dar skaudejo. tempe...o siandien nebeskauda, bet bjauriai sutinusios akys (vokai) o paakiai giliom raukslem sad.gif
Atsakyti
man irgi CL grauze, nuo alterros atsikeliau kazkokia susiraukslejus, ir visi kiti kremai irgi ispudzio nepaliko. turbut imsiu tepsi kokiu avokadu aliejum ar pan g.gif
Atsakyti
Nivea, Avon ir kiti masinės produkcijos tinka tik nelinkusiai į alergiją odai, nes gana daug konservantų prikrauta ir šiaip, masinė produkcija... jei pasireiškia bent koks jautrumas, geriau ieškoti brangesnių, bet labiau specializuotų, jautresnėms akims. Tada jau geriau ir vaistinėj paieškot... yra netgi specialios kosmetikos vaistinės.
Arba gerai sako, tept aliejuku paprasčiausiu...
Man asmeniškai nuo kremukų problemos nėra, bet paskutiniu laiku pajaučiu, kad lauke išėjus į automobilių dujų prisipildžiusią gatvę, pradeda siaubingai graužt akis ir apsiverkiu, nieko nematau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 18 spalio 2008 - 17:34