Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta 6 dalis

QUOTE(ingrida4 @ 2008 09 18, 13:00)
labadiena,norejau pasiteirauti,gal zinote koki drekinanti krema riebaluotis linkusiai veido odai,labai reikia,nes jau nesusitvarkau doh.gif  didelis aciu butu uz patarima 4u.gif  blush2.gif  smile.gif

Turejau is CL krema su medetku ekstraktu, kaip uz kelis litus, tikrai geras thumbup.gif
Atsakyti
Siandien droge pastebejau sampunus ir balzamus tokiose didelese 'burbulu' pakuotese, litrinese smile.gif idomiai atrodo, bet ar kas bandet?
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 09 29, 15:57)
Siandien droge pastebejau sampunus ir balzamus tokiose didelese 'burbulu' pakuotese, litrinese smile.gif idomiai atrodo, bet ar kas bandet?

Maciau ir as, bet kazkaip nevilioja schmoll.gif Nusipirkau ruskoje pole kauke plaukams su svogunais, visai gera, bet belkosmex visgi geresne doh.gif
Papildyta:
Na tai kokie atsiliepimai apie eveline priemones kunui, kurios nusipirkot, negi jokiu ispudziu? rolleyes.gif o as kazkaip eveline produkcijos nemaciau toje europos pozemines perejos parduotuveje, kur rusiska kosmetika prekiauja unsure.gif
Atsakyti
Is pigiu, bet geru galiu rekomenduoti seselius 4 spalvu - "Quiz" firmos "Cherie" - pirkau "maximoje" - ten stendas ju yra ir tik 10 Lt - man be pagrindo laiko visa diena thumbup.gif Emiau 7 nr - spalvos prie mano zaliu akiu super tinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 10 02, 09:46)
o as kazkaip eveline produkcijos nemaciau toje europos pozemines perejos parduotuveje, kur rusiska kosmetika prekiauja unsure.gif

Lyg ir būdavo seniau... Bet lenkiškos ten šiaip nelabai, rusiška ir baltarusiška daugiausiai.
Užtat gi Eurokosuose Eveline pilna...
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 10 02, 09:46)
Maciau ir as, bet kazkaip nevilioja schmoll.gif Nusipirkau ruskoje pole kauke plaukams su svogunais, visai gera, bet belkosmex visgi geresne doh.gif
Papildyta:
Na tai kokie atsiliepimai apie eveline priemones kunui, kurios nusipirkot, negi jokiu ispudziu? rolleyes.gif o as kazkaip eveline produkcijos nemaciau toje europos pozemines perejos parduotuveje, kur rusiska kosmetika prekiauja unsure.gif

Jo, as irgi ten neradau.. Siaip naudoju as ta seruma nelabai jau saziningai,tai nelabai ka ir bepasakyt galiu blush2.gif bet siaip saldo tikrai labai maloniai, ir tas saltis gal ilgokai islieka ax.gif ir kvapas labai patiko wub.gif siaip manau tie kremai kazkokio poveikio neduoda, cia panasej kaip aliejus masazuojant... Jei ta krema tik itept nemasazavus, tai ir rezultatas abejoju ar koks bus... Na, aisku cia tik mano nuomone ax.gif Siaip stengsiuos dabar reguleriai ir saziningai ji tept, tai ziuresim kaip ten bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 09 29, 16:57)

Mano draugė tokį nusipirko smile.gif Galvojau, reiks užklausti, kaip ten jis.. g.gif
Atsakyti
Is prieziuros kunui man patiko Belle Jardin, jei neklystu lenkiska produkcija... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieter @ 2008 10 02, 20:10)
Mano draugė tokį nusipirko smile.gif Galvojau, reiks užklausti, kaip ten jis..  g.gif

Lauksiu atsiliepimu tuomet kai paklausi smile.gif aisku kiekis toks atbaidantis, bet vistiek idomu lotuliukas.gif
Atsakyti
Maciau ir as tuos ''burbulus'' droge. Apziurinejau, paskaiciau ka rao, bet kazkaip kolkas nesusigundziau kolkas nuspirkti. Idomu butu suzinoti atsiliepimus.
Atsakyti
man superiniai yra Oil of Aloe produktai thumbup.gif sukurti alijošiaus pagrindu yra drėkinamasisi kremas (čia daugiau odai nuo 35m.,kaina -25Lt) ,alijošiaus emulsija (iki 35m.-28Lt) ir raminamoji žele betkokio amžiaus jautriai odai(ši tai man ypač patinka,nes anksčiau pirkdavau iš visiono milleniumo žele(180Lt.),po to atradau šią,jos kaina vos 25lt) thumbup.gif ir tikrai rekomenduoju,jei ką sudomino rašykit į až-žinau kur gauti lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasakykite man ar visi paakiu kremtai turi griauzti deginti,ar cia tik tokie kuriuos as naudoju? kartais nieko,bet kartais taip dega grauzia oda (tikrai nepataikau i aki) kad gali urekti ir puolu valyti....naudoju CL su petrazolem berods ar kuo jis ten..ir naturaluji Alterra dirmos as alijosium...nu geda griauzia niezti nuo abieju vienodai (tiesa nevisada)

Kaip margaritos paakiu kremas apvaliame indelyje?
Atsakyti