Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta 6 dalis

QUOTE(Hottea @ 2008 05 23, 13:06)
Pritariu, nes man užteko panaudoti "babuškos agafijos" "drėkinantį" šampūną, kuris... ne drėkino, o išsausindavo plauką doh.gif

Bet, matyt, kiekvienai savos priemonės tinka, nes kažkada skaičiau, kad "babuškos" kapsulės plaukams neprastos rolleyes.gif

Sampunai ir balzamai Babuskos ir man nepatiko schmoll.gif , o aliejus labai tinka.
Kaip kam ax.gif

QUOTE(Dezdemona* @ 2008 05 24, 12:14)
Siuo metu naudoju superdrug kauke su kokosais(droge apie 8lt-375ml). Parasyta kad tai kauke-kondicionierius sausiems, pazeistiems plaukams. Istrikruju is pradziu nieko gero nepastebejau, galvojau kad tikrai prasta(bet laikydavau apie 10min). Va kelis paskutinius kartus palaikiau uztepus apie valanda, tai isplovus plaukai pasakiskai svelnus ir blizgantys. Bet gal kaikurioms bus minusas kad stipriai glotnina plaukus.

Jei glotnina, man labai tiktu bigsmile.gif Nes plaukai garbanuoti, tik kad neturiu laiko valanda laikyt biggrin.gif 10-15min. pats tas, bet uz tokia kaina galima isbandyti. Bet gal reikia ir sampuno tokio, tik tada bus glotnus plaukai, didesnis efektas.
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2008 05 24, 20:39)
Jei glotnina, man labai tiktu  bigsmile.gif  Nes plaukai garbanuoti, tik kad neturiu laiko valanda laikyt  biggrin.gif  10-15min. pats tas, bet uz tokia kaina galima isbandyti. Bet gal reikia ir sampuno tokio, tik tada bus glotnus plaukai, didesnis efektas.

Pas mane irgi garbanoti, pusti siek tiek tai man labai suglotnino tikrai smile.gif gal man netgi perrdaug smile.gif Nezinau sampuno as nebandziau
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 05 24, 20:22)
Pirkau Vilniuje gedimino prospekte smile.gif
p.s kai panaudojau ir man labai suglotnino plaukus iskart pagalvojau kad apvalutei to reikia biggrin.gif

malonu blush2.gif jau esu atitaikiusi kelias priemones, bet vis dar norisi isbandyti - gal rezultatas bus dar geresnis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 05 24, 19:55)
dekui:) kazkaip niekada ju nepastebejau g.gif cia naujiena?

Konkreciai situ yra Droge, tik jie i pacias virsutines lentynas sukrauti buna. Pries pora sav tos priemones blondinems naujiena buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2008 05 24, 22:56)
Konkreciai situ yra Droge, tik jie i pacias virsutines lentynas sukrauti buna. Pries pora sav tos priemones blondinems naujiena buvo  ax.gif

o jus cia butent giriate su kokosais? ar yra jau bandziusiu ir blondinems serija? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 05 24, 23:14)
o jus cia butent giriate su kokosais? ar yra jau bandziusiu ir blondinems serija? bigsmile.gif

As su kokosais nemeginau, bet maciau. O naudoju dabar blondinem serija smile.gif Tai sampunu esu patenkinta, o vat kremas tai nelabai... g.gif (Labai plaukai greitai susiriebaluoja panaudojus ji...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varu: 25 gegužės 2008 - 09:57
O aš noriu pasidžiaugti, kad man labai tinka tas anticeliulitinis "deginantis" (kuris nebedegina kažkodėl lotuliukas.gif ) kremas, apie kurį kalbėjom praeitos temos gale - oda lygi tapo, nors tik savaitę naudoju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 05 25, 14:42)
O aš noriu pasidžiaugti, kad man labai tinka tas anticeliulitinis "deginantis" (kuris nebedegina kažkodėl lotuliukas.gif ) kremas, apie kurį kalbėjom praeitos temos gale - oda lygi tapo, nors tik savaitę naudoju wub.gif

Gal oda apsiprato? g.gif tokį aš irgi turiu, bet nežinau ar jau jis stebukladarys, apskritai aš skeptiškai žiūriu į tokius visokiu kremukus, jie nenudegins, nenuims nieko, kol patys nesportuosim ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(saulevandeny @ 2008 05 26, 11:13)
Gal oda apsiprato?  g.gif  tokį aš irgi turiu, bet nežinau ar jau jis stebukladarys, apskritai aš skeptiškai žiūriu į tokius visokiu kremukus, jie nenudegins, nenuims nieko, kol patys nesportuosim ir t.t.

Tai kad man degino tik pirmą kartą, o kitą vakarą - nebe - tai tiek to celiulito ir teturiu - čia tik profilaktiškai ax.gif
Labai patinka, kad oda glotni tampa - po "avon" arba "nivea" man taip nebūdavo - želės kažkokios schmoll.gif

Mano anticeliulitinė programa - joga arba bodyflexas plius daug vandens per dieną gerti ir dušai masažiniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulevandeny @ 2008 05 26, 10:13)
Gal oda apsiprato?  g.gif  tokį aš irgi turiu, bet nežinau ar jau jis stebukladarys, apskritai aš skeptiškai žiūriu į tokius visokiu kremukus, jie nenudegins, nenuims nieko, kol patys nesportuosim ir t.t.

Galit žiūrėt skeptiškai kiek tik norit, bet Viteks kremas yra tikrai veiksmingas ir netingint naudot duoda akivaizdžių rezultatų.
Atsakyti
QUOTE(Triufelita @ 2008 05 26, 12:26)
Galit žiūrėt skeptiškai kiek tik norit, bet Viteks kremas yra tikrai veiksmingas ir netingint naudot duoda akivaizdžių rezultatų.

drinks_cheers.gif Tik reikia, kad tepimas juo taptų kaip dantų valymu - ryte, vakare thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 05 26, 11:42)
drinks_cheers.gif  Tik reikia, kad tepimas juo  taptų kaip dantų valymu - ryte, vakare thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Arba nu jau minimum kartą per dieną.
Atsakyti