Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta 6 dalis

QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 08, 15:30)
O koks ten dar serumas? Kodel pries tai juo rekomenduojama tept? Koks jo poveikis? bigsmile.gif

taip rašo g.gif poveikis - stagrina odą ar pan. nelabai atsimenu
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 09 08, 15:36)
taip rašo  g.gif poveikis - stagrina odą ar pan. nelabai atsimenu

Na ant to mano gelio pakuotes neraso, jog rekomenduoja dar koki seruma pries tai naudot is tos serijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 08, 17:52)
Na ant to mano gelio pakuotes neraso, jog rekomenduoja dar koki seruma pries tai naudot is tos serijos g.gif

bet ant to serumo rašo, kad po jo reikia šitą gelį naudot lotuliukas.gif
Atsakyti
Nusipirkau siandien sita
user posted image

Vakare meginsiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 09, 11:38)
Nusipirkau siandien sita
user posted image

Vakare meginsiu  rolleyes.gif

pas tave čia tas serumas turbūt apie kūrį aš ir kalbėjau, ar čia irgi pilvo ir sėdmenų kontūro formavimo priemonė, nes pas mane visa tūtelė violetinė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 09 09, 11:46)
pas tave čia tas serumas turbūt apie kūrį aš ir kalbėjau, ar čia irgi pilvo ir sėdmenų kontūro formavimo priemonė, nes pas mane visa tūtelė violetinė
user posted image

Taip , pas mane serumas , nes toj "eurokos" kur buvau tai nebebuvo jau tu violetinu doh.gif

Bet pas mane ant serumo nera parasyta, kad reikia geli naudot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozyteaa: 09 rugsėjo 2008 - 10:54
Pas mane tai visas violetinis, idomu idomu, o serumas irgi pilvui ir sedmenims? g.gif Tai kaip cia dabar as naudoju be serumo biggrin.gif
Atsakyti
keliames aukstyn.
Gal kas gali patarti drekinamaja kauke (is pigesniu produktu). Man serpetuoja oda... Mei li ir Reipinola netinka - turiu ir laabai patenkinta, bet neturiu laiko guleti uzsidejus servetele ant veido.
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 09 05, 15:12)
o aš atradau puikų makiažo valymo pienelį Elfa Dr. Sante Camomile bigsmile.gif  Puikiai nuvalo tuša nuo akių, nedirgina, negrauzia  bigsmile.gif  nes anksciau naudoti pieneliai ziauriai grauzdavo akis - tiek Cliven, tiek Nivea, Kolastyna, dirgindavo oda.  O sitas pienelis yra pasakiskas  wub.gif ir nedaug kainuoja...

O kur yra pirkti? Gal Eurokos, Droge, svaros prekese, ar dar kur? nes man tai irgi dauguma grauzia akis.
aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 09 16, 13:03)
keliames aukstyn.
Gal kas gali patarti drekinamaja kauke (is pigesniu produktu). Man serpetuoja oda... Mei li ir Reipinola netinka - turiu ir laabai patenkinta, bet neturiu laiko guleti uzsidejus servetele ant veido.

Nebandei Živaja kosmetika Maska Upoenija? Čia labai visos giria, ir aš galiu pagirti - puikiai drėkina smile.gif apie 13 Lt berods.
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 09 16, 12:03)
keliames aukstyn.

QUOTE(Triufelita @ 2008 09 17, 07:54)
Nebandei Živaja kosmetika Maska Upoenija? Čia labai visos giria, ir aš galiu pagirti - puikiai drėkina  smile.gif apie 13 Lt berods.

drinks_cheers.gif Kaip tik irgi ja norejau patarti, naudoju jau apie 4metus. Nors ten raso kad tinka nuo 25metu, naudoju jau nuo 19-20. Man ji labai patinka.

Dar sitos serijos labai patiko prausiklis veidui. Svelnus, nedaug reikia, gerai nuplauna makiaza, drekina thumbup.gif
Sveitikli bandziau. Jis svelnesnis negu Cistaja linija, bet juo net nereikia stipriai trinti oda, uzteks palikti kelioms minutems paskui nuplauti, tiks alergiskai, jautriai odai, nedirgina odos.
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 09, 18:05)
Pas mane tai visas violetinis, idomu idomu, o serumas irgi pilvui ir sedmenims? g.gif Tai kaip cia dabar as naudoju be serumo biggrin.gif

Nera parasyta ar tinka ir pilvui ir sedmenim , parasyta tik , kad visu tipu odai tinka 4u.gif
Atsakyti