Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta 6 dalis

QUOTE(Juxt @ 2008 09 07, 16:05)
norėčiau ir aš tokį pabandyti  g.gif

Man kompanija palaikytum lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 07, 15:44)
Dekuj meginsiu ieskot  4u.gif o kaina mazdaug kokia?  4u.gif
gal kazkas panasaus ?
user posted image

taip taip, butent tokios pakuotes, tik ivairiu spalvu jos buna:violetines, zalios ir pan. O kaina apie 13 lt plius minus mirksiukas.gif
Atsakyti
As nusipirkau evelina, violetini, labai maloniai vesina, tik idomu ar poveikis bus...
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 07, 17:43)
taip taip, butent tokios pakuotes, tik ivairiu spalvu jos buna:violetines, zalios ir pan. O kaina apie 13 lt plius minus mirksiukas.gif

4u.gif o skirtingu spalvu tai ir savybes kiek suprantu kitokios ir poveikis g.gif reiks pagal poreikius rinktis g.gif Tikrai aciu tau 4u.gif
O siaip pati gal irgi bandzius kuri esi? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Cherry_ @ 2008 09 07, 19:21)
As nusipirkau evelina, violetini, labai maloniai vesina, tik idomu ar poveikis bus...

Lauksim atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozyteaa: 07 rugsėjo 2008 - 18:22
nusipirkau šitą ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 09 08, 09:52)
nusipirkau šitą  ax.gif
user posted image

Lauksim atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 09 08, 09:52)
nusipirkau šitą  ax.gif
user posted image

as irgi sita turiu,naudoju 3dienas, bet labai saziningai, ryte-vakare, nusprendziau sunaudoti, kokias 2 bonkutes, ir ziureesiu kaipman jis smile.gif

O gal yra zmoniu kurie naudotu sias priemones is 3Dspa ilgeliau, ar yra poveikis?
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 09 08, 11:24)
as irgi sita turiu,naudoju 3dienas, bet labai saziningai, ryte-vakare, nusprendziau sunaudoti, kokias 2 bonkutes, ir ziureesiu kaipman jis smile.gif

dar mačiau yra kažkoks serumas, kai nusipilinguoji juo išsitepi o paskui šitu tepi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 09 08, 11:32)
dar mačiau yra kažkoks serumas, kai nusipilinguoji juo išsitepi o paskui šitu tepi  g.gif

pilinga as tik tirscius pripazystu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 09 08, 11:24)

O gal yra zmoniu kurie naudotu sias priemones is 3Dspa  ilgeliau, ar yra poveikis?

As va butent sita ir turiu, taip maloniai saldo, net norisi teptis ji, niekad nepamirstu, na nezinau, naudoju jau gal 2 sav gal ilgiau, tiksliai nepamenu, tai man kazkokie pokyciai lyg ir matosi, na aisku, taip greitai nera ko noret kazkokio ryskesnio rezultato, bet cia gal ir masaziukas prisideda prie kremo poveikio, nes ji tepdama, stipriai pamasazuoju, paznaibau oda, kad paraustu, taip kraujotaka suaktyvinu tuose audiniuose blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 07, 19:22)
4u.gif o skirtingu spalvu tai ir savybes kiek suprantu kitokios ir poveikis  g.gif reiks pagal poreikius rinktis  g.gif Tikrai aciu tau  4u.gif
O siaip pati gal irgi bandzius kuri esi?  ax.gif

O skirtingu spalvu tai ne tik skirtingas poveikis, bet ir skirtingoms kuno dalims gali but mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 09 08, 11:49)
pilinga as tik tirscius pripazystu smile.gif

aš irgi drinks_cheers.gif bet po pilingo tuo serumu išsitepi, o paskui šitu 3D
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 09 08, 13:15)
aš irgi  drinks_cheers.gif  bet po pilingo tuo serumu išsitepi, o paskui šitu 3D

O koks ten dar serumas? Kodel pries tai juo rekomenduojama tept? Koks jo poveikis? bigsmile.gif
Atsakyti