o aš atradau puikų makiažo valymo pienelį Elfa Dr. Sante Camomile Puikiai nuvalo tuša nuo akių, nedirgina, negrauzia nes anksciau naudoti pieneliai ziauriai grauzdavo akis - tiek Cliven, tiek Nivea, Kolastyna, dirgindavo oda. O sitas pienelis yra pasakiskas ir nedaug kainuoja...
QUOTE(Triufelita @ 2008 09 05, 08:10)
Šiandien pabandžiau Russkoje pole svogūnų kaukę, tai ką aš žinau... Šiaip sau. Galai gan bjauriai susivėlė po plovimo, teko daugiau aliejuko tept nei įprastai... Kieno plaukai sausi, turbūt netiktų. Matyt, teks sunaudot tada, kai cheminis baigs nuaugti
tai man tada matyt irgi netiks, nes mano plaukai labai nusauseje nuo visu dazymu o ta kauke kartais ne saknims? kad skatintu augima? tai gal del to taip, ar as maisau kazka
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 05, 16:23)
o ta kauke kartais ne saknims? kad skatintu augima? tai gal del to taip, ar as maisau kazka
Nu ten tipo augimą skatinanti, bet ją per visus plaukus reik tept...
QUOTE(Triufelita @ 2008 09 06, 22:13)
Nu ten tipo augimą skatinanti, bet ją per visus plaukus reik tept...
Tai gal tada galima tiesiog uztept pries tai kokio aliejuko ant plauku galu, tada det kauke ant saknu? gal taip veiksminga butu?
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 07, 09:22)
Tai gal tada galima tiesiog uztept pries tai kokio aliejuko ant plauku galu, tada det kauke ant saknu? gal taip veiksminga butu?
Kam vargt, jei galima naudot kaukę, kuri tuos galus normaliai veikia ? Be to, po plovimo visada tepu juos aliejuku. Po šitos kaukės teko jo sutept trigubai daugiau
QUOTE(Triufelita @ 2008 09 07, 09:26)
Kam vargt, jei galima naudot kaukę, kuri tuos galus normaliai veikia ? Be to, po plovimo visada tepu juos aliejuku. Po šitos kaukės teko jo sutept trigubai daugiau
Na tiesiog gal del to, kad si kauke nera kaip kitos, kurios drekina, glotnina plaukus, ji - skatina plauku augima, vadinasi veikia saknis, o galiuku isvis neveikia, tai matyt, ja naudojant, reikia papildomai vargti del galiuku, na reikes man ja nusipirkti pagaliau ir isbandyti, nes reikia priemones, skatinancios augima
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 07, 09:30)
Na tiesiog gal del to, kad si kauke nera kaip kitos, kurios drekina, glotnina plaukus, ji - skatina plauku augima, vadinasi veikia saknis, o galiuku isvis neveikia, tai matyt, ja naudojant, reikia papildomai vargti del galiuku, na reikes man ja nusipirkti pagaliau ir isbandyti, nes reikia priemones, skatinancios augima
Kadangi aš ir taip naudoju priemones, skatinančias augimą (Dzintars aliejuką, ampules, kurias minėjau anksčiau, vidun - vitaminų), tai man iš kaukės kitų dalykų reik. Šita šiaip yra "vosstanavlivajuščiaja", t.y., atstatanti, o rašo ant jos, kad ji "skatina plaukų augimą, neleidžia susidaryti pleiskanoms, suteikia plaukams šilkinį blizgesį ir švelnumą". Taigi turėtų turėt ne vieną funkciją
QUOTE(Triufelita @ 2008 09 07, 09:43)
Kadangi aš ir taip naudoju priemones, skatinančias augimą (Dzintars aliejuką, ampules, kurias minėjau anksčiau, vidun - vitaminų), tai man iš kaukės kitų dalykų reik. Šita šiaip yra "vosstanavlivajuščiaja", t.y., atstatanti, o rašo ant jos, kad ji "skatina plaukų augimą, neleidžia susidaryti pleiskanoms, suteikia plaukams šilkinį blizgesį ir švelnumą". Taigi turėtų turėt ne vieną funkciją
Na tada tikrai...
Gal kuri galetu ideti to eveline kremuko nuo striju nuotrauka? Vakar ieskojau bet kazkaip nelabai ir uzmaciau
na as nezinau is kur ta nuotrauka dabar gaut, bet tikrai eurokos maciau, pavadinimas EVELINE labaratories SPA 3D extreme, ar kazkoks panasus. Ir maximoj turetu buti. Prie visu eveline produktu kunui turetu jis buti.
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 07, 14:15)
na as nezinau is kur ta nuotrauka dabar gaut, bet tikrai eurokos maciau, pavadinimas EVELINE labaratories SPA 3D extreme, ar kazkoks panasus. Ir maximoj turetu buti. Prie visu eveline produktu kunui turetu jis buti.
Dekuj meginsiu ieskot o kaina mazdaug kokia?
gal kazkas panasaus ?
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 07, 15:44)
norėčiau ir aš tokį pabandyti