Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta 6 dalis

QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 04, 09:22)
Vajej, na aiski mano artimiausio apsipirkinejimo vieta bigsmile.gif dekui uz informacija 4u.gif

Nėr už ką 4u.gif
Tik nepamiršk kuo talpesnės terbos pasiimt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Triufelita @ 2008 09 04, 09:27)
Nėr už ką  4u.gif
Tik nepamiršk kuo talpesnės terbos pasiimt  biggrin.gif

drinks_cheers.gif tikrai prireiks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 03, 20:40)
Manau, kas nors is eveline produktu turetu tikt ir patikt mirksiukas.gif

Meginsim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 04, 15:42)
Meginsim  4u.gif

lauksim atsiliepimu 4u.gif , man tai apskritai eveline produktai kunui tikras atradimas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 04, 15:59)
lauksim atsiliepimu 4u.gif , man tai apskritai eveline produktai kunui tikras atradimas bigsmile.gif

Tikrai ikalbejei biggrin.gif kai tik laiko bus leksiu i pozemine europos pereja.. Ten prekiauja eveline produkcija? 4u.gif
Tiek rekomendaciju apie visokias prekes , kad niekas i lentynas nebetelpa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 04, 16:41)
Tikrai ikalbejei  biggrin.gif  kai tik laiko bus leksiu i pozemine europos pereja.. Ten prekiauja eveline produkcija?  4u.gif
Tiek rekomendaciju apie visokias prekes , kad niekas i lentynas nebetelpa  doh.gif

yra tenais, jau siandien mane apsviete blush2.gif ir eurokose kazkiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 04, 16:43)
yra tenais, jau siandien mane apsviete blush2.gif  ir eurokose kazkiek mirksiukas.gif

Eurokose macius esu 4u.gif , bet kazkaip noriu is ten pirkt nors tu ka doh.gif kvaili tie mano norai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 04, 16:57)
Eurokose macius esu  4u.gif , bet kazkaip noriu is ten pirkt nors tu ka  doh.gif kvaili tie mano norai  unsure.gif

Ta prasme is pozemines? aisku ten verta, tiek visokio gerio ten zmones randa, kai tik pasveiksiu iskart ten begsiu papildyt lentynas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 04, 17:00)
Ta prasme is pozemines? aisku ten verta, tiek visokio gerio ten zmones randa, kai tik pasveiksiu iskart ten begsiu papildyt lentynas bigsmile.gif

Taip , is pozemines 4u.gif
Jo , geriu daug , o dar +taip pigej biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 04, 18:16)
Taip , is pozemines  4u.gif
Jo , geriu daug , o dar +taip pigej  biggrin.gif

tik prasom nepamirst paskui pasigirt apie visus nupirktus gerius mirksiukas.gif
Atsakyti
O Kaune tokios pozemines nera tongue.gif Ar siaip kokio kito panasaus prekybos punkto, nes eurokose jauciu kainos uzkeltos, ar ne? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Misse @ 2008 09 04, 20:42)
O Kaune tokios pozemines nera tongue.gif Ar siaip kokio kito panasaus prekybos punkto, nes eurokose jauciu kainos uzkeltos, ar ne? blink.gif

Matai, asortimentas su Eurokoso nelabai sutampa, tik kai kurie produktai. Panašiau į Kosliną gal turėtų būt (Kaune turbūt Koslina yra?)...

Šiandien pabandžiau Russkoje pole svogūnų kaukę, tai ką aš žinau... Šiaip sau. Galai gan bjauriai susivėlė po plovimo, teko daugiau aliejuko tept nei įprastai... Kieno plaukai sausi, turbūt netiktų. Matyt, teks sunaudot tada, kai cheminis baigs nuaugti smile.gif

Atsakyti