Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta 6 dalis

QUOTE(Hottea @ 2008 09 03, 18:25)
Ir dar norejau paklausti - ar kuri bandete "algabo" kaukes plaukams? rolleyes.gif

Buvo akcija "eurokos", tai ir pagriebiau uz 4 Lt biggrin.gif  Dbr sedziu issitepusi ir galvoju, ar nenusmuks plaukai po jos lotuliukas.gif

Emiau sokoladine - tai kvepia labai, tik ranksluosti istepe unsure.gif

as turiu ir su placenta, ir sokoladine, man tai nieko gero schmoll.gif
Atsakyti
Ania? O mano plaukai dbr dziusta, tai svelnus tokie - lyg nieko rolleyes.gif
Bet uz tai ranksluosti teks mesti i skalbima - i svaru susisukau plaukus isteptus ta kauke ir visas rudas liko doh.gif
Atsakyti
Gal galetumete kanors nebrangaus , bet efektingo nuo striju pasiulyt? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 09 03, 20:31)
Ania? O mano plaukai dbr dziusta, tai svelnus tokie - lyg nieko rolleyes.gif
Bet uz tai ranksluosti teks mesti i skalbima - i svaru susisukau plaukus isteptus ta kauke ir visas rudas liko doh.gif

tai taip, ta kauke tokia tepli, ruda, net keista, anksciau nieko panasaus nesu bandziusi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 03, 20:35)
Gal galetumete kanors nebrangaus , bet efektingo nuo striju pasiulyt?  4u.gif  blush2.gif

Manau, kas nors is eveline produktu turetu tikt ir patikt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 03, 16:24)
O kur jo yra pirkt? as nei maximose nei eurokose nerandu g.gif gal pozeminej perejoj yra prie europos kur rusiska kosmetika prekiauja?

Aha, tenai yra bigsmile.gif

QUOTE(Hottea @ 2008 09 03, 17:48)
Man jis degino tik pirmais kartais - viena drauge uzsitepusi jo vynioja slaunis plevele, tai sake jai degina kas karta g.gif
Manau oda apsipranta, bet man jis tinka - oda tokia lygi smile.gif

Mano irgi buvo apsipratus, kai naudojau. Pirmą kartą svilino, o vėliau tiesiog maloniai šildydavo smile.gif nu gal vakar per mažai prisitepiau. Tik vis bijau, kad kapiliarams ir venoms nepakenktų, sako, negerai šildantis, bet ką daryt, jei kiti tokio gero poveikio neduoda...

Papildyta:
QUOTE(Hottea @ 2008 09 03, 18:25)
Ir dar norejau paklausti - ar kuri bandete "algabo" kaukes plaukams? rolleyes.gif

Baigiu tokią rudam indely su "bordavu" dangteliu - tai mano cheminiui labai tinka, išsišukuoja gerai. Vakar prisigriebiau dar ir su alijošium, žiūrėsim, kaip tiks.
Atsakyti
QUOTE(Triufelita @ 2008 09 04, 07:48)
Aha, tenai yra  bigsmile.gif

aisku, aciu, reikes uzsukt mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 04, 08:30)
aisku, aciu, reikes uzsukt mirksiukas.gif  4u.gif

Aš ten vakar prasinešiau truputį, visą maišą gėrybių prisirinkau ax.gif
Gera krautuvikė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Triufelita @ 2008 09 04, 08:38)
Aš ten vakar prasinešiau truputį, visą maišą gėrybių prisirinkau  ax.gif
Gera krautuvikė  smile.gif

Butu idomu suzinot, kokios kitos gerybes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 04, 08:40)
Butu idomu suzinot, kokios kitos gerybes mirksiukas.gif

Moloko i miod šampūnas ir balzamas (jau n kartų pirkti, superiniai) bei veido prausiklis (turėjau kažkada vieną kartą, patiko);
Russkoje pole plaukų kaukė su svogūnais (šitos nesu dar bandžius, turėjau tik su granatais, ana patiko);
Čistaja linija gelis pėdoms (pirmąkart pirkau) ir muilas su medetkom;
Venolgon tepalas blauzdoms (kažkelintas jau, gerai atgaivina, bo pas mane su venom truputį problemos);
Lesnoj balzam dantų pasta (beveik vien tokią ir naudoju);
Ampulės plaukams, skatinančios augimą, Aptečka Agafji berods, pigiau nei Eurokose, jei neklystu (nebandžiau dar jų);
Nu ir kažkoks "lūpų kondicionierius", nes Eucerinas baigėsi. Tai visai gerulis, gerai ant lūpų tepasi, drėkina.
Atrodo, viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triufelita @ 2008 09 04, 08:53)
Moloko i miod šampūnas ir balzamas (jau n kartų pirkti, superiniai) bei veido prausiklis (turėjau kažkada vieną kartą, patiko);
Russkoje pole plaukų kaukė su svogūnais (šitos nesu dar bandžius, turėjau tik su granatais, ana patiko);
Čistaja linija gelis pėdoms (pirmąkart pirkau) ir muilas su medetkom;
Venolgon tepalas blauzdoms (kažkelintas jau, gerai atgaivina, bo pas mane su venom truputį problemos);
Lesnoj balzam dantų pasta (beveik vien tokią ir naudoju);
Ampulės plaukams, skatinančios augimą, Aptečka Agafji berods, pigiau nei Eurokose, jei neklystu (nebandžiau dar jų);
Nu ir kažkoks "lūpų kondicionierius", nes Eucerinas baigėsi. Tai visai gerulis, gerai ant lūpų tepasi, drėkina.
Atrodo, viskas  4u.gif

Oho, tikrai daug gerybiu bigsmile.gif kauke su svogunais labai sudomino, juk zinom koks svogunu geras poveikis plaukams, tik kvapas nelabai, o si kauke - gal puiki alternatyva bigsmile.gif lauksim atsiliepimu mirksiukas.gif o siaip kaip ten kainos? padorios? blush2.gif o ar savitarna ten ar prasyt reikia? nes galiu ir neistart kokio pavadinimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 04, 09:03)
o siaip kaip ten kainos? padorios? blush2.gif o ar savitarna ten ar prasyt reikia? nes galiu ir neistart kokio pavadinimo doh.gif

Kainos tai juokingos ten, pvz., minėti šampūnas ir balzamas po 4,40 (bet aš nerandu geresnių net ir gerokai brangesnių tarpe), kaukė - 4,70 bigsmile.gif nu ir brangesnių yra, apsižiūrėsi vietoj smile.gif
Ten savitarna, bet pardavėja labai maloni, visada padės, jeigu ką 4u.gif

Beje, tą kaukę su svogūnais čia forume tikrai kažkada labai gyrė...
Atsakyti
QUOTE(Triufelita @ 2008 09 04, 09:13)
Kainos tai juokingos ten, pvz., minėti šampūnas ir balzamas po 4,40 (bet aš nerandu geresnių net ir gerokai brangesnių tarpe), kaukė - 4,70  bigsmile.gif nu ir brangesnių yra, apsižiūrėsi vietoj  smile.gif
Ten savitarna, bet pardavėja labai maloni, visada padės, jeigu ką  4u.gif

Beje, tą kaukę su svogūnais čia forume tikrai kažkada labai gyrė...

Vajej, na aiski mano artimiausio apsipirkinejimo vieta bigsmile.gif dekui uz informacija 4u.gif
Atsakyti