Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta 6 dalis

QUOTE(Lalaa @ 2008 08 22, 15:41)
galima placiau?  ax.gif

Na gal cia saldantis poveikis taip veikia, bet oda tikrai stangresne jauciasi, kazkaip gal nuo to salcio susitraukia ar kaip, bet tokia maloni procedura, niekada nieko panasaus neturejau, tai net laukiu, kai vel teptis ateis laikas ax.gif Siaip akivaizdesniu rezultatu turbut reikes dar palaukt, bet tai pirma tokios rusies priemone, kurios nepamirstu kasdien naudot thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(2saulyte2 @ 2008 08 22, 20:53)
As tai esu labai patenkinta plauku laku NOVA - tikrai labai gerai fiksuoja, kaina normali. Esu bandzius Nivea - tai visiskas vanduo man pasirode, kitu gamintoju taip pat nieko labai super nesu atradus. Na nebent dar Taft, bet NOVA pigesnis.  ax.gif

O neapsunkina plauku? Jie nesukimba? nes as turiu l'oreali, kurio super smulkus laseliai nuseda ant plauku, ir isvis ju nesulipina, labai naturaliai atrodo, tik kad fiksacija nelabai, bet gal viskas del to naturalaus efekto... ax.gif
Atsakyti
Na gal siek tiek sukimba - priklausomai nuo to kiek purski. As kai nedaug stengiuosi pafiksuoti plaukus tai man atrodo lyg ir normaliai.
Atsakyti
O jūs neperkat kosmetikos vilkpėdės bazėse? juk ten reliai žymiai pigiau negu kitur, didžiulis pasirinkimas:) aš visada ten perku, nes ten yra didelis profesionalių priemonių pasirinkimas:)
Atsakyti
QUOTE(Delfanija @ 2008 08 24, 15:16)
O jūs neperkat kosmetikos vilkpėdės bazėse? juk ten reliai žymiai pigiau negu kitur, didžiulis pasirinkimas:) aš visada ten perku, nes ten yra didelis profesionalių priemonių pasirinkimas:)

vilkpėdės bazėse tai turit omeny parduotuvę ''martina"? ar dar ten kažkokių yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2008 08 24, 16:02)
vilkpėdės bazėse tai turit omeny parduotuvę ''martina"? ar dar ten kažkokių yra g.gif

pernai vasara prof priemonem regis tik martina prakiavo, o siaip kosmetikos, ypac rusiskos, baltarusiskos tai nzn, gal daugiau nei 10parduotuviu ten yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita8352 @ 2008 08 24, 17:40)
pernai vasara prof priemonem regis tik martina prakiavo, o siaip kosmetikos, ypac rusiskos, baltarusiskos tai nzn, gal daugiau nei 10parduotuviu ten yra  ax.gif

O koks adresas tos bazes? Nesu buvusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 08 18, 10:04)
tikrai eurokose yra  mirksiukas.gif  tik reikia prie rankų kremų žėti, aš dar gundausi kojų kremą tokį pirkti, mačiau toks yra. tik dar turiu perspėti, kam nepatinka ar negali "pernešti" arbatmedžio ekstrakto kvapo, nepirkit, nes jo kvapas būtent toks, bet priprasti galima  ax.gif

As turiu nusipirkus ir pylinga ir kremuka kojom. Neblogas toks,pasiteplioju karts nuo karto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Triufelita @ 2008 08 21, 12:19)
Geriau šildantis Vitex  bigsmile.gif

Nusipirkau po pertraukos anticeliulitinį Vitex - ogi nebešildo visai g.gif
Tai ir svarstau, ar jie kremą pakeitė, ar mano užpakalis sudiržo...
Atsakyti
QUOTE(Triufelita @ 2008 09 03, 13:52)
Nusipirkau po pertraukos anticeliulitinį Vitex - ogi nebešildo visai  g.gif

O kur jo yra pirkt? as nei maximose nei eurokose nerandu g.gif gal pozeminej perejoj yra prie europos kur rusiska kosmetika prekiauja? o tai yra eveline ir kitu rusiu, galima juk pabandyt mirksiukas.gif man tai patiktu dar vienas koks saldantis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Triufelita @ 2008 09 03, 14:52)
Nusipirkau po pertraukos anticeliulitinį Vitex - ogi nebešildo visai  g.gif

Man jis degino tik pirmais kartais - viena drauge uzsitepusi jo vynioja slaunis plevele, tai sake jai degina kas karta g.gif
Manau oda apsipranta, bet man jis tinka - oda tokia lygi smile.gif
Atsakyti
Ir dar norejau paklausti - ar kuri bandete "algabo" kaukes plaukams? rolleyes.gif

Buvo akcija "eurokos", tai ir pagriebiau uz 4 Lt biggrin.gif Dbr sedziu issitepusi ir galvoju, ar nenusmuks plaukai po jos lotuliukas.gif

Emiau sokoladine - tai kvepia labai, tik ranksluosti istepe unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 09 03, 18:25)
Ir dar norejau paklausti - ar kuri bandete "algabo" kaukes plaukams? rolleyes.gif

Buvo akcija "eurokos", tai ir pagriebiau uz 4 Lt biggrin.gif  Dbr sedziu issitepusi ir galvoju, ar nenusmuks plaukai po jos lotuliukas.gif

Emiau sokoladine - tai kvepia labai, tik ranksluosti istepe unsure.gif

laba 4u.gif
as pirkau algabo bet kita su placenta ,plaukuciams nepakekke bet kazko stebuklingo nepadare doh.gif
Atsakyti