Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta 6 dalis

QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 19, 13:27)
Nusipirkau Eveline slim extreme 3-D Spa priemone modeliuojancia pilvo bei sedmenu konturus, gal kas bandet, kokie atsiliepimai? rolleyes.gif

Ko gero, teks laukt tamstos atsiliepimo apie pagerėjusius kontūrus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Triufelita @ 2008 08 21, 11:12)
Ko gero, teks laukt tamstos atsiliepimo apie pagerėjusius kontūrus  smile.gif

Na pora kartu uztepiau, bet tai kaip saldo, pirma karta isvis soka gavau, net rankos salti pradejo bemasazuojant ta geli doh.gif ir niekaip neisejo paskui ranku nuplaut, vistiek tarpupirsciai sale, na bet antra karta gal jau pripratus buvau, beveik nejutau nieko ant ranku, o va kuna tai salde kaip ir pirma karta rolleyes.gif Kazkaip anksciau nelabai tikejau tokios paskirties produktais, bet kad saldo, tai atrodo, kad ir veikia lotuliukas.gif Rezultatas turetu matytis iskart anot aprasymo, bet as dar nematau ax.gif Siaip norejau gal labiau oda sustangrint po staigaus svorio sumazejimo, tai gal ne ta produkta isvis pasirinkau, na ziuresim kaip toliau bus..
Atsakyti
Rekomenduokit pigia priemone nuo plauku slinkimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2008 08 21, 12:03)

Dzintars aliejuką bandei?

Papildyta:
QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 21, 11:25)
Na pora kartu uztepiau, bet tai kaip saldo, pirma karta isvis soka gavau

Aš kažkaip nemėgstu šaldančių... Turėjau Eveline serumą ir kremą anticeliulitinius, bet nepatinka man tas šaltis ir gana, nors ir vasara. Geriau šildantis Vitex bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Triufelita,2008 08 21, 12:19]
Dzintars aliejuką bandei?

Bandziau dabar norisi kazko kito 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2008 08 21, 12:21)
Bandziau dabar norisi kazko kito 4u.gif

Negelbsti?
O vitaminus valgai kokius? Nes vien išorinėm priemonėm gal ne taip lengva slinkimą sustabdyt g.gif
O šiaip tai geriausia apsilankyt temoj "Slenka plaukai". Ten moteriškės patyrusios jau, gal ne vien brangias priemones žino smile.gif
Atsakyti
meliade nagu lako valiklis thumbup.gif isbandziau ir man patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2008 08 21, 12:03)

man padejo ampules su placenta, ju yra eurokose prie kasu po 1.99 lt, dar martinoj maciau
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 08 21, 22:41)
man padejo ampules su placenta, ju yra eurokose prie kasu po 1.99 lt, dar martinoj maciau

Va va i tas ampules as jau senai ziuriu tik nedrysau pirkt,dabar bandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 19, 13:27)
Nusipirkau Eveline slim extreme 3-D Spa priemone modeliuojancia pilvo bei sedmenu konturus, gal kas bandet, kokie atsiliepimai? rolleyes.gif

Na kuo toliau, tuo labiau man sis gelis patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 22, 11:46)
Na kuo toliau, tuo labiau man sis gelis patinka thumbup.gif

galima placiau? ax.gif
Atsakyti
As tai esu labai patenkinta plauku laku NOVA - tikrai labai gerai fiksuoja, kaina normali. Esu bandzius Nivea - tai visiskas vanduo man pasirode, kitu gamintoju taip pat nieko labai super nesu atradus. Na nebent dar Taft, bet NOVA pigesnis. ax.gif
Atsakyti