Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta 6 dalis

QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 08 17, 16:19)
kur perki? greit susigeria? gal foto galima mirksiukas.gif

paskutini karta pirkau neseniai minetoj Justiniskiu parduotuvej-kioskelyje turguj ax.gif
dar yra pas bobutes turgelyje
ir Koslinoj anksciau pirkdavau
jis toks riebokas

va radau foto
http://www.svarospre...oducts_id=30712
Atsakyti
QUOTE(Pjaf @ 2008 08 17, 17:07)
paskutini karta pirkau neseniai minetoj Justiniskiu parduotuvej-kioskelyje turguj ax.gif
dar yra pas bobutes turgelyje
ir Koslinoj anksciau pirkdavau
jis toks riebokas

va radau foto
http://www.svarospre...oducts_id=30712

aciu 4u.gif eisiu kaip tik sia savaite i justiniskes tai pasizvalgysiu mirksiukas.gif man svarbu kad gerai susigertu ir neliktu riebios pleveles
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 08 17, 15:15)
dabar naudoju ir patinka rasos su silko baltymais ir nakvisu aliejumi  thumbup.gif

tiesa, gi šitą neseniai norėjau pirkt (rodos sm neblogi atsiliepimai buvo, jei neklystu g.gif ), tai gal ir išbandysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2008 08 17, 19:11)
tiesa, gi šitą neseniai norėjau pirkt (rodos sm neblogi atsiliepimai buvo, jei neklystu g.gif ), tai gal ir išbandysiu ax.gif

o man sis nepatiko unsure.gif
Atsakyti
man labai geras šitas rankų kremas thumbup.gif ir nebrangus, gerai ir greitai susigeria, nelienka riebumo, minkština rankas thumbup.gif jis su arbatmedžio ir medvilnės ekstraktais wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juxt: 18 rugpjūčio 2008 - 09:27
QUOTE(Juxt @ 2008 08 18, 11:27)
man labai geras šitas rankų kremas  thumbup.gif  ir nebrangus, gerai ir greitai susigeria, nelienka riebumo, minkština rankas  thumbup.gif  jis su arbatmedžio ir medvilnės ekstraktais  wub.gif
user posted image

O kur jį galima rasti? Nes Eurokose esu tik "Belkosmex" veido ir plaukų priežiūros priemonių mačius šitos serijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2008 08 18, 10:45)
O kur jį galima rasti? Nes Eurokose esu tik "Belkosmex" veido ir plaukų priežiūros priemonių mačius šitos serijos  g.gif

tikrai eurokose yra mirksiukas.gif tik reikia prie rankų kremų žėti, aš dar gundausi kojų kremą tokį pirkti, mačiau toks yra. tik dar turiu perspėti, kam nepatinka ar negali "pernešti" arbatmedžio ekstrakto kvapo, nepirkit, nes jo kvapas būtent toks, bet priprasti galima ax.gif
Atsakyti
Man arbatmedis nebaisus, ant veido jį patepu dažnai irnesakyk.gif
Atsakyti
Gal kas bandėt "DIPLONA Professional" plaukų priemones iš "Eurokos" (rudos pakuotės), pavyzdžiui, "Perfect Brown"?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2008 08 17, 14:16)
Man labai patinka "Margaritos" su šaltalankiais  thumbup.gif  Kainos nepamenu, bet man rodos 10 lt nesiekia, o kiekis labai geras (250 ml gal  g.gif )

labai geras drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2008 08 18, 17:09)
labai geras drinks_cheers.gif

O man nepatiko... schmoll.gif
Atsakyti
Nusipirkau Eveline slim extreme 3-D Spa priemone modeliuojancia pilvo bei sedmenu konturus, gal kas bandet, kokie atsiliepimai? rolleyes.gif
Atsakyti