Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta 6 dalis

QUOTE(Cherry_ @ 2008 08 05, 11:41)
as kadangi Justiniskiu panele tai ten ir randu viska,
CL gaminius perku 3 vietose prie namu
1.turgelis, bobutes veza juos is baziu,kad biski pauzdarbiaut smile.gif su jom ir pasideret galima smile.gif
2.maza parduotuvyte tame paciame turgelije, ten irgi visko pilna
3.pacioje norfoje yra parduotuvyte su kosmetika ir bizuterija, o dar pas man nOrfoje eurokos yra tai ten daznia yra to ka jau isperka kituose pard. smile.gif

Kurioj vietoj tiksliau ta parduotuve? ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau "zivaja kosmetika" tonika veidui is "eurokos" - gan neprastas, bet nepatogus kaklelis - bega pro krastus, o ne ant vatos pagalveles - daugiau nebepirksiu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 16 rugpjūčio 2008 - 20:46
QUOTE(rozyteaa @ 2008 08 14, 19:42)
Kurioj vietoj tiksliau ta parduotuve?  ax.gif

justiniskiu norfa, salia justiniskiu turgelio
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2008 08 12, 14:53)
Makiažo valiklio tai jau antrą bonką naudoju  thumbup.gif  Vos vos man akis graužia, bet labai gerai valo. Pienelio nebandžiau, nes oda ir taip riebi. Dar yra ir tonikas, turėjau ir jį, tai irgi visai patiko, bet kažkodėl išmečiau, tik nebepamenu kodėl. Gal sudėty alkoholio buvo...  g.gif

As Meliade irgi turejau - kaip uz tokia kaina, tai tikrai geras, be to ir kiekis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 08 16, 21:49)
justiniskiu norfa, salia justiniskiu turgelio

4u.gif
Atsakyti
rekomenduokit pigų, bet ne prastą biggrin.gif rankų kremą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2008 08 17, 14:17)
rekomenduokit pigų, bet ne prastą biggrin.gif  rankų kremą 4u.gif

Man labai patinka "Margaritos" su šaltalankiais thumbup.gif Kainos nepamenu, bet man rodos 10 lt nesiekia, o kiekis labai geras (250 ml gal g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2008 08 17, 14:16)
Man labai patinka "Margaritos" su šaltalankiais  thumbup.gif  Kainos nepamenu, bet man rodos 10 lt nesiekia, o kiekis labai geras (250 ml gal  g.gif )

man irgi patiko thumbup.gif , anksčiau esu du sunaudojus, bet galvoju gal ką naujo pabandyt
Atsakyti
avon su glicerinu yra vertas medalio thumbup.gif kaina ~7lt, jau virš penkių metų kito neperku.
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2008 08 17, 14:37)
man irgi patiko thumbup.gif , anksčiau esu du sunaudojus, bet galvoju gal ką naujo pabandyt

dabar naudoju ir patinka rasos su silko baltymais ir nakvisu aliejumi thumbup.gif
Atsakyti
man patinka rusiskas ranku kremas Kare
2-3 Lt
Atsakyti
QUOTE(Pjaf @ 2008 08 17, 15:50)
man patinka rusiskas ranku kremas Kare
2-3 Lt

kur perki? greit susigeria? gal foto galima mirksiukas.gif
Atsakyti