Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta 6 dalis

QUOTE(Hottea @ 2008 07 23, 12:06)
Radau cia :

http://www.supermama...218874-100.html

Lena.lt (jos kosmetines lobiuose pamaciau) pries paskutineje nuotraukoje zalia tubele ax.gif

ieskojau as to kremo keliose maximose, radau tokia pacia zalia tubele, bet ten parasyta kad ten pilingas kazkoks veido odai, o kad butu celiulitui, nieko panasaus nebuvo parasyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2008 08 08, 14:34)
ieskojau as to kremo keliose maximose, radau tokia pacia zalia tubele, bet ten parasyta kad ten pilingas kazkoks veido odai, o kad butu celiulitui, nieko panasaus nebuvo parasyta  g.gif

Jei šitas, tai gali internete nusipirkt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 08 rugpjūčio 2008 - 17:12
QUOTE(Alinva @ 2008 08 08, 18:09)
Jei  šitas, tai gali internete nusipirkt...

man atrodo ne šitas, turi būti kažkos su užrašu "anticeliulitinis" g.gif švaros prekėse jo nemačiau
Atsakyti
jei ieskote butent to nuorodoje tai maciau urmo bazei kaune pirkti kainavo apie 8lt su centais jei gerai pamenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 08 08, 18:26)
man atrodo ne šitas, turi būti kažkos su užrašu "anticeliulitinis" g.gif švaros prekėse jo nemačiau

Aš mačiau anksčiau, prieš puslapio lūžimą, buvo būtent užrašyta "anticeliulitinis". Beje, dabar tokį patį masažinį ir maximoj šiandien mačiau... bet ten grynai poras atidarantis pilingas
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2008 08 09, 16:30)
Aš mačiau anksčiau, prieš puslapio lūžimą, buvo būtent užrašyta "anticeliulitinis". Beje, dabar tokį patį masažinį ir maximoj šiandien mačiau...  bet ten grynai poras atidarantis pilingas

Taip, jie abu vienodame ipakavime - poras valanti kauke kunui ir veidui, ir tas "stebuklingas" anticeliulitinis kremas - tad reikia pasiskaityti ant pakuotes. Neseniai vel uzveze "akre" ju - buvo like tik poru kaukes (kuri man visai patiko kaip pylingas kunui) ax.gif
Atsakyti
tai reiskias ne tas.. 4u.gif gerai, ieskosim toliau 4u.gif
Atsakyti
puikus yra rugiageliu vanduo (makijazui valyti), labai gerai valo, gaivina, nesausina. yra PC IKI, melynas skystis toks (firmos nepamenu), kainuoja apie 3 lt.
Atsakyti
QUOTE(VikiPiki @ 2008 08 12, 12:02)
puikus yra rugiageliu vanduo (makijazui valyti), labai gerai valo, gaivina, nesausina. yra PC IKI, melynas skystis toks (firmos nepamenu), kainuoja apie 3 lt.

"Meliade" gal? g.gif
Atsakyti
tas pats:) ir pienelis, ir tas vanduo man labai tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VikiPiki @ 2008 08 12, 14:57)
tas pats:) ir pienelis, ir tas vanduo man labai tinka smile.gif

Makiažo valiklio tai jau antrą bonką naudoju thumbup.gif Vos vos man akis graužia, bet labai gerai valo. Pienelio nebandžiau, nes oda ir taip riebi. Dar yra ir tonikas, turėjau ir jį, tai irgi visai patiko, bet kažkodėl išmečiau, tik nebepamenu kodėl. Gal sudėty alkoholio buvo... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varu: 12 rugpjūčio 2008 - 13:54
o man tas melynas Meliade valiklis netinka, o tas pienelis-valiklis Meliade tai super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vesela: 12 rugpjūčio 2008 - 14:20