Na aš plaukams negaliu be kelių dalykų: kaukė GAIA (~6-7Lt); purškiamas Gliss Kur kondicionierius ilgiems plaukams nuo galiukų skilinėjimo ir lengvinantis šukavimą (iki 15 Lt), ir natūralių šerių šepetys (ko gero brangiausiai, apie 20 Lt) kadangi plaukai žemiau liemens, aktualu, kad nenusausėtų, nesiveltų iššukavimui purškiu kondicionierių net ir ant sausų plaukų - bet tik ant tų vietų, kurias reikia iššukuot. Dažnai nešioju palaidus, problemų neturiu, žvilga.
oj kiek pas mane priemonių plaukams nesurašyčiau niekaip čia jų, niekaip nerandu sau tikrai tinkamos
QUOTE(Maluna @ 2008 08 07, 12:06)
Va, prisiminiau.Gan geras balzamas-kauke plaukams Is Belkosmex su ozku pienu, gal ir riebino labiau nei drekino, bet nesulipino, nepriplojo plauku, o fainai krito laisvai
seniai aš jį vis pastebėdavau, bet nepirkdavau, reiks pabandyt šiaip belkosmex tai baltarusiu firma, man visaj nieko ranku krema turiu, tai negaliu atsidžiaugti koks geras, sakiau dar kojų tokį patį nusipirksiu
Turiu kelis issukamus akiu piestukus is drogo, Deco Collection, tai man jie tokie superiniai kainuoja apie 5lt, bet pasidazius islaiko visa diena, nors mano oda riebi tai akiu seseliai subega jau po keliu valandu, na o sitais piestukais negaliu atsidziaugti
QUOTE(FoxLady @ 2008 08 07, 20:08)
Turiu kelis issukamus akiu piestukus is drogo, Deco Collection, tai man jie tokie superiniai kainuoja apie 5lt, bet pasidazius islaiko visa diena, nors mano oda riebi tai akiu seseliai subega jau po keliu valandu, na o sitais piestukais negaliu atsidziaugti
Akių šešėliai subėga ne dėl riebumo, dar negirdėjau, pas ką akys riebios būtų reiktų naudot arba labai gerus šešėlius, arba šešėlių pagrindą... pirmas variantas brangesnis, aš pasirinkau antrą dabar nuėjau pažiūrėt - nuo 6-7 ryto iki dabar tik vieno voko šiek tiek subėgo į raukšleles ir tai nežymiai
QUOTE(Alinva @ 2008 08 07, 19:24)
Akių šešėliai subėga ne dėl riebumo, dar negirdėjau, pas ką akys riebios būtų reiktų naudot arba labai gerus šešėlius, arba šešėlių pagrindą... pirmas variantas brangesnis, aš pasirinkau antrą dabar nuėjau pažiūrėt - nuo 6-7 ryto iki dabar tik vieno voko šiek tiek subėgo į raukšleles ir tai nežymiai
As suprantu, kad ne akys riebios, o oda riebi, na, voko oda. As pati, kokius seselius benaudociau, kad ir gerus, pvz., Artdeco, man vistiek subega, kad ir tepu seseliu pagrinda ir tai subega .
QUOTE(Auksuolė @ 2008 08 07, 20:42)
As suprantu, kad ne akys riebios, o oda riebi, na, voko oda. As pati, kokius seselius benaudociau, kad ir gerus, pvz., Artdeco, man vistiek subega, kad ir tepu seseliu pagrinda ir tai subega .
Na iš mano patirties - subėga nebent labai karšta, tada viskas subėga bet dažniausiai, jei leidžiu nudžiūti pagrindui ir tepu teptuku (ne kempinėle-aplikatoriumi) plonu sluoksniu šešėlius (šiaip naudoju pigius, ruby rose), tai problemų nebūna.
Akių oda gali nebent prakaituot, bet ne riebi būt pagal odos riebumo testą pabandykit pažiūrėt, ar pas ką nors vokai susiriebaluoja..
Beje, pas mane irgi Deco collection pieštukas, ne išsukamas, drožiamas - fantastika tik turėjau juodą, pas draugą palikau, kažkur nugaravo... o dabar nerandu juodo drožiamo pirkt
Deco 4 spavu mini seseliai (maxima )
atradau juos taip, uznakvojau kazkada pas drauga ,o kita diena turejome eiti i gimtadieni o as visai pamirsau kosmetika, paprasiau paskolinti jo sesutes, ir atnese ji man patele deco : balta, pilka,juoda, juoda su blizgiais, nu man labai patiko, ir issisalaike visa diena, tai ir nusipirkau o kaina vos 3 lt, jie man be pagrindo laiko, o ka sakyti kas bus su pagrindu juoda spalva laia grazu naudoti kaip pavedima su slapiu teptuku
atradau juos taip, uznakvojau kazkada pas drauga ,o kita diena turejome eiti i gimtadieni o as visai pamirsau kosmetika, paprasiau paskolinti jo sesutes, ir atnese ji man patele deco : balta, pilka,juoda, juoda su blizgiais, nu man labai patiko, ir issisalaike visa diena, tai ir nusipirkau o kaina vos 3 lt, jie man be pagrindo laiko, o ka sakyti kas bus su pagrindu juoda spalva laia grazu naudoti kaip pavedima su slapiu teptuku
QUOTE(Alinva @ 2008 08 07, 21:08)
Beje, pas mane irgi Deco collection pieštukas, ne išsukamas, drožiamas - fantastika tik turėjau juodą, pas draugą palikau, kažkur nugaravo... o dabar nerandu juodo drožiamo pirkt
QUOTE(Cherry_ @ 2008 08 07, 21:40)
atradau juos taip, uznakvojau kazkada pas drauga
perskaičius pradžią maniau, kad čia tas pats draugas
QUOTE(Gustuke @ 2008 08 07, 23:23)
perskaičius pradžią maniau, kad čia tas pats draugas
Tikrai ne tas pats, maniškis sesers neturi
QUOTE(Alinva @ 2008 08 07, 21:08)
Akių oda gali nebent prakaituot, bet ne riebi būt pagal odos riebumo testą pabandykit pažiūrėt, ar pas ką nors vokai susiriebaluoja..
Žinok, tikrai yra kam susiriebaluoja. Ne taip greitai, kaip veido oda, bet vis dėlto.