Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta 6 dalis

QUOTE(Juxt @ 2008 08 05, 09:50)
o kur jūs jo randat, jau seniai ieškau  verysad.gif  visur kur tik randu tokios linijos kosmetikos tai tik veido kremai ir kaukės, bet plaukų priežiūrai ir paakių zonai nieko  tose parduotuvėse nerandu  verysad.gif

pirkau prie europos pozeminej perejos rusiskos kosmetikos parduotuveleje
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 08 05, 09:50)
o kur jūs jo randat, jau seniai ieškau  verysad.gif  visur kur tik randu tokios linijos kosmetikos tai tik veido kremai ir kaukės, bet plaukų priežiūrai ir paakių zonai nieko  tose parduotuvėse nerandu  verysad.gif

as kadangi Justiniskiu panele tai ten ir randu viska,
CL gaminius perku 3 vietose prie namu
1.turgelis, bobutes veza juos is baziu,kad biski pauzdarbiaut smile.gif su jom ir pasideret galima smile.gif
2.maza parduotuvyte tame paciame turgelije, ten irgi visko pilna
3.pacioje norfoje yra parduotuvyte su kosmetika ir bizuterija, o dar pas man nOrfoje eurokos yra tai ten daznia yra to ka jau isperka kituose pard. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 08 04, 20:47)
man patinka cistaja linija zele su petrazolemis, greitai susigeria, toks lengvutis ir kaina juokinga tik 3.99 lt thumbup.gif

o tau jis negrauzia? blink.gif man tai per mazai drekina, oda vistiek isdziuvus atrodo.
Atsakyti
Lalaila_Vln 4u.gif
Cherry_ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 08 05, 11:41)
as kadangi Justiniskiu panele tai ten ir randu viska,
CL gaminius perku 3 vietose prie namu
2.maza parduotuvyte tame paciame turgelije, ten irgi visko pilna
3.pacioje norfoje yra parduotuvyte su kosmetika ir bizuterija, o dar pas man nOrfoje eurokos yra tai ten daznia yra to ka jau isperka kituose pard. smile.gif

2. parduotuvelej ir as esu pirkus, tik ten siek tiek brangiau.
3. eurokose nemaciau CL gaminiu g.gif
Atsakyti
čl didžiausias pasirinkimas vilniuje - minėtoje požeminėje perėjoje, tačiau ir koslinoje nemažas smile.gif
Atsakyti
o gal kas žino kur kaune didžiausias ČL pasirinkimas? g.gif
Atsakyti
turiu kremą Florena su ramunėlėmis mirksiukas.gif man patiko ir tiko. ir tik 2 lt rolleyes.gif

kokį pasiūlytumėte aliejuką silpniems, lūžinėjantiems plaukams ?
arba kanors panašaus tokiems plaukams ? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(fantutee @ 2008 08 05, 20:34)
turiu kremą Florena su ramunėlėmis  mirksiukas.gif man  patiko ir tiko. ir tik 2 lt  rolleyes.gif
kokį pasiūlytumėte aliejuką silpniems, lūžinėjantiems plaukams ?
arba kanors panašaus tokiems plaukams ?  unsure.gif

Dėl florenos - man jis tokio pat lygio, kaip ir nivea ar panašūs masinio lygio produktai... sutinku naudoti nebent kulnams minkštint smile.gif jau tada geriau pasitikėčiau rusiška produkcija, kuri galioja trumpiau, bet ir natūralesnė...
Atsakyti
o kas iš rusiškų kremų tiktų jaunai ir jautrei veido odai ? g.gif
aš nieko iš tų rusiškų nežinau ax.gif
Atsakyti
o gal kas žino ką nors plaukams LABAI drėkinančio?.. rolleyes.gif kad ir kaukės, balzamai... ax.gif aliejai tai riebina man labiau negu drėkina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 08 06, 12:33)
o gal kas žino ką nors plaukams LABAI drėkinančio?..  rolleyes.gif kad ir kaukės, balzamai...  ax.gif aliejai tai riebina man labiau negu drėkina  unsure.gif

Tai kad zinok man ir tas pats riebinimas.Dauguma priemoniu turbut tik ir riebina, pakolkas tokios drekinancios neatradau g.gif
Atsakyti