Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta 6 dalis

QUOTE(vesela @ 2008 07 23, 12:47)
o kur kaune butu galima rasti? ir kaip tiksliai jis atrodo? o gal foto turit?  ax.gif

Radau cia :

http://www.supermama...218874-100.html

Lena.lt (jos kosmetines lobiuose pamaciau) pries paskutineje nuotraukoje zalia tubele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 07 23, 11:06)
Radau cia :

Lena.lt (jos kosmetines lobiuose pamaciau) pries paskutineje nuotraukoje zalia tubele ax.gif

maximoj jo randate? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2008 07 23, 13:15)
maximoj jo randate?  thumbup.gif

Juk raseme, kad taip.
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2008 07 22, 14:13)
Merginos, buvo diskutuota apie anticeliulitinį kremą iš Eurokos, daug kas gyrė, nu bet niekur neberandu jo pavadinimo. Gal galit priminti, o geriausiai su paveiksliuku  blush2.gif  4u.gif

Mane domina nuomones apie Magrav kremuka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WeGa: 23 liepos 2008 - 12:31
QUOTE(Hottea @ 2008 07 23, 11:06)
Radau cia :

lotuliukas.gif Ziuriu atkaset mano sena kosmetini krepseli, jau buvau ir pamirsus ka turejau biggrin.gif Bet sita anticeliulitini iki siol naudoju, esu labai patenkinta
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2008 07 23, 16:41)
lotuliukas.gif Ziuriu atkaset mano sena kosmetini krepseli, jau buvau ir pamirsus ka turejau  biggrin.gif Bet sita anticeliulitini iki siol naudoju, esu labai patenkinta

Tikiuosi nesupykai, nes niekur neradau parodyti, kaip atrodo blush2.gif

Geras jis tikrai thumbup.gif Kiek laiko naudoji? bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kuri netycia matete kurioje Eurokos yra pirkti Mil mil elidor solar atstatancio sampuno po saules voniu? Pakuote ryskiai oranzine. Buvau BIG ir Akropolio Eurokose - nera. Ir kas labai idomu, kad abejose skiriasi prekiu asortimentas blink.gif
Atsakyti
kaip tik vakar ziurejau ja smile.gif Justiniskiu eurokose, thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 07 24, 12:43)
kaip tik vakar ziurejau ja smile.gif Justiniskiu eurokose,  thumbup.gif

As irgi berods ja ziurejau ;D taipogi justiniskese lotuliukas.gif
Atsakyti
gal galite parekomenduotu kokia lengva paakiu zele ar kremuka, nuimancia patinima ir nuovargi, nes dirbu po 12 valandu tai paakiai kaip bombos atrodo sad.gif
nuo rauksliu neneoriu, nes man 20 metuku tik ir nieko rimto kolkas nenoriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 08 04, 18:30)
gal galite parekomenduotu kokia lengva paakiu zele ar kremuka, nuimancia patinima ir nuovargi, nes dirbu po 12 valandu tai paakiai kaip bombos atrodo sad.gif
nuo rauksliu neneoriu, nes man 20 metuku tik ir nieko rimto kolkas nenoriu 4u.gif

man patinka cistaja linija zele su petrazolemis, greitai susigeria, toks lengvutis ir kaina juokinga tik 3.99 lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 08 04, 21:47)
man patinka cistaja linija zele su petrazolemis, greitai susigeria, toks lengvutis ir kaina juokinga tik 3.99 lt thumbup.gif

o kur jūs jo randat, jau seniai ieškau verysad.gif visur kur tik randu tokios linijos kosmetikos tai tik veido kremai ir kaukės, bet plaukų priežiūrai ir paakių zonai nieko tose parduotuvėse nerandu verysad.gif
Atsakyti