Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta 6 dalis

QUOTE(vesela @ 2008 07 22, 13:13)
o man stai kas patinka ir tai ka as naudoju is pigios, bet neprastos(!) kosmetikos  4u.gif

user posted image

Meliade makiazo valiklis, tas zydras buvo labai isgirtas SM platybese, bet man labiau patiko tas baltai zalias, sis tirstas, o zydras toks skystas. ~4Lt
Aptecka Agafji aliejus plauku prieziurai. ~12Lt
cistaja linija, tik dabar pamaciau kad jis sitos firmos  lotuliukas.gif  naktinis kremas, kartais oda pasauseja tai pasitepu, labai gerai drekina. (dovanotas)
juodas molis - tinka daug kam, bet naudoju kaip kauke. ~2Lt
Ruskoje pole su svogunais - kauke plaukams, berods atstatanti plaukus  ax.gif ~3,5Lt
Corine de Farme su taukmedzio sviestu plauku kauke ~12Lt
thumbup.gif

tai va, noreciau dar kuno pilingo ir veido sveitiklio, kokius galetumet pasiulyti?

o kur randi juodojo molio? sakai, kad tinkamas daugeliui, tai gal galima plačiau? ką dar būtų įmanoma su juo nuveikt? smile.gif

veido šveitiklį rinkčiausi iš alterros smile.gif jis švelnus ir tikrai tinkama sveido odai.. O kūno pylingui aš jau kelis metus tik kavos tirščius naudoju.. Bet žinoma, nežinau, ar tau tiktų, ar patiktų ir pan.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2008 07 22, 12:13)
o man stai kas patinka ir tai ka as naudoju is pigios, bet neprastos(!) kosmetikos  4u.gif

Meliade makiazo valiklis, tas zydras buvo labai isgirtas SM platybese, bet man labiau patiko tas baltai zalias, sis tirstas, o zydras toks skystas. ~4Lt
Aptecka Agafji aliejus plauku prieziurai. ~12Lt
cistaja linija, tik dabar pamaciau kad jis sitos firmos  lotuliukas.gif  naktinis kremas, kartais oda pasauseja tai pasitepu, labai gerai drekina. (dovanotas)
juodas molis - tinka daug kam, bet naudoju kaip kauke. ~2Lt
Ruskoje pole su svogunais - kauke plaukams, berods atstatanti plaukus   ax.gif ~3,5Lt
Corine de Farme su taukmedzio sviestu plauku kauke ~12Lt
thumbup.gif

tai va, noreciau dar kuno pilingo ir veido sveitiklio, kokius galetumet pasiulyti?

veido šveitiklis visai patiko cistaja linija http://www.ambertona...v...d=119&id=74. Negaliu sakyt, kad kažkas labai labai ypatingo, bet visai nieko. Šiaip tai net keista, bet riebiai/mišriai/linkusiai spuoguotis odai avon gaivinamasis šveitiklis sudarė geriausią įspūdį, juo nusiprausus toks jausmas, kad gaivus vėjelis į veidą pūstelėjo ir atvėsino. Ko gero, vienintelis avon produktas, kurį noriu dar kartą įsigyt, na dar parafininė pėdų ir rankų kaukė nieko. Tik aišku, kaina jau bus apie 13-15 Lt...
O dėl Corine de Farme kaukės - bandžiau, tik man labiau patiko GAIA, itališka... ir kaina nesiekia 7 litų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 22 liepos 2008 - 11:33
QUOTE(vesela @ 2008 07 22, 12:13)

veido sveitiklis daug kur giriamas cistaja linija su vynuogiu kauliukais, kaina apie 4 lt berods, o kuno sveitikli as naudoju dabar is avon kainavo apie 8 lt, o pats geriausias buvo lirene anticeliulitinis kaina 12-14 lt. is eurokos pirkau evoluderm, spa by lara, tai abu nepatiko, pirmasis kad kaip kremas, be jokiu sveiciamuju daleliu, antrasis sausi milteliai, tai viska vonia jais apsitasko, nepatogu sveisti kuna, nors pilinguoja gerai

o meliade turi tonika? gal bandei?
Atsakyti
QUOTE(panele zuika @ 2008 07 22, 11:32)
o kur randi juodojo molio? sakai, kad tinkamas daugeliui, tai gal galima plačiau? ką dar būtų įmanoma su juo nuveikt? smile.gif

veido šveitiklį rinkčiausi iš alterros smile.gif jis švelnus ir tikrai tinkama sveido odai.. O kūno pylingui aš jau kelis metus tik kavos tirščius naudoju.. Bet žinoma, nežinau, ar tau tiktų, ar patiktų ir pan..  unsure.gif

butent si moli pirkau urmo bazej, cia kaune... o seip jo daug kur yra, eurokoj, droge. bet kai kurie moliai buna skirti tik veidui. o as perku ta juoda paprasta, deduosi ant veido, bet dar ji galima plaukams naudoti - silpniems ir luzinejantiems (nebandziau bet reiks), siltiems kompresams, vonelems - mazina odos suragejima ir minkstina sugrubusia ranku, alkunu, koju oda. taip pat vonios su moliu pasalina nuovargi, pasizymi tonizuojanciu poveikiu 4u.gif (tinka daug kam, tik reik bandyt ir ziuret poveiki mirksiukas.gif )
Papildyta:
QUOTE(Alinva @ 2008 07 22, 11:33)
O dėl Corine de Farme kaukės - bandžiau, tik man labiau patiko GAIA, itališka... ir kaina nesiekia 7 litų.

GAIA kauke ir as noriu nusipirkti, kai sunaudosiu Corine tada pirksiu Gaia g.gif
na man Corine kauke suglotnina plaukus, ir pamaitina... g.gif todel man ji patinka...
Papildyta:
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 07 22, 11:35)
o meliade turi tonika? gal bandei?

nea toniko nebandziau, kazkaip nenaudoju tokiu dalyku... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(panele zuika @ 2008 07 22, 11:32)
O kūno pylingui aš jau kelis metus tik kavos tirščius naudoju.. Bet žinoma, nežinau, ar tau tiktų, ar patiktų ir pan..  unsure.gif

na man kavos tirsciai taip pat labai patinka... ax.gif bet man su jais toks truputi vargas gaunasi... blush2.gif pilna vonia tu grudeliu buna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2008 07 22, 14:48)
butent si moli pirkau urmo bazej, cia kaune... o seip jo daug kur yra, eurokoj, droge. bet kai kurie moliai buna skirti tik veidui. o as perku ta juoda paprasta, deduosi ant veido, bet dar ji galima plaukams naudoti - silpniems ir luzinejantiems (nebandziau bet reiks), siltiems kompresams, vonelems - mazina odos suragejima ir minkstina sugrubusia ranku, alkunu, koju oda. taip pat vonios su moliu pasalina nuovargi, pasizymi tonizuojanciu poveikiu  4u.gif  (tinka daug kam, tik reik bandyt ir ziuret poveiki  mirksiukas.gif )

na ką gi, atrodo pats laiaks leistis į juodojo molio paiešką smile.gif nes noriu kokio nors unioversalaus dalyko bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, buvo diskutuota apie anticeliulitinį kremą iš Eurokos, daug kas gyrė, nu bet niekur neberandu jo pavadinimo. Gal galit priminti, o geriausiai su paveiksliuku blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2008 07 22, 15:13)
Merginos, buvo diskutuota apie anticeliulitinį kremą iš Eurokos, daug kas gyrė, nu bet niekur neberandu jo pavadinimo. Gal galit priminti, o geriausiai su paveiksliuku  blush2.gif  4u.gif

ar tik kartais ne iš eveline g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 07 22, 15:17)
ar tik kartais ne iš eveline  g.gif

Kažin kuris čia iš šitų? bigsmile.gif

http://www.eveline.c...en_content.html
Atsakyti
Ar ne Biteks? ax.gif Vis turiu minty, kad reikia nusipirkt ir neprisiruošiu... kai nueinu į parduotuvę, užmirštu paieškot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2008 07 22, 22:06)
Ar ne Biteks?  ax.gif Vis turiu minty, kad reikia nusipirkt ir neprisiruošiu... kai nueinu į parduotuvę, užmirštu paieškot  doh.gif

Oi as sita turiu - jau antra tubele naudoju - super dalykas thumbup.gif
Oda lygi, svelni wub.gif Bet jo sunkiai aptinku - radau tik "akropolio" "maximoje" unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 23 liepos 2008 - 08:10
QUOTE(Hottea @ 2008 07 23, 09:10)
Oi as sita turiu - jau antra tubele naudoju - super dalykas thumbup.gif
Oda lygi, svelni wub.gif  Bet jo sunkiai aptinku - radau tik "akropolio" "maximoje" unsure.gif

maciau jo ir ukmerges maximoj, bet jis kartais stovi prie pirties prekiu
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 07 23, 09:14)
maciau jo ir ukmerges maximoj, bet jis kartais stovi prie pirties prekiu

o kur kaune butu galima rasti? ir kaip tiksliai jis atrodo? o gal foto turit? ax.gif
Atsakyti