QUOTE(vesela @ 2008 07 22, 13:13)
o man stai kas patinka ir tai ka as naudoju is pigios, bet neprastos(!) kosmetikos
Meliade makiazo valiklis, tas zydras buvo labai isgirtas SM platybese, bet man labiau patiko tas baltai zalias, sis tirstas, o zydras toks skystas. ~4Lt
Aptecka Agafji aliejus plauku prieziurai. ~12Lt
cistaja linija, tik dabar pamaciau kad jis sitos firmos naktinis kremas, kartais oda pasauseja tai pasitepu, labai gerai drekina. (dovanotas)
juodas molis - tinka daug kam, bet naudoju kaip kauke. ~2Lt
Ruskoje pole su svogunais - kauke plaukams, berods atstatanti plaukus ~3,5Lt
Corine de Farme su taukmedzio sviestu plauku kauke ~12Lt
tai va, noreciau dar kuno pilingo ir veido sveitiklio, kokius galetumet pasiulyti?
Meliade makiazo valiklis, tas zydras buvo labai isgirtas SM platybese, bet man labiau patiko tas baltai zalias, sis tirstas, o zydras toks skystas. ~4Lt
Aptecka Agafji aliejus plauku prieziurai. ~12Lt
cistaja linija, tik dabar pamaciau kad jis sitos firmos naktinis kremas, kartais oda pasauseja tai pasitepu, labai gerai drekina. (dovanotas)
juodas molis - tinka daug kam, bet naudoju kaip kauke. ~2Lt
Ruskoje pole su svogunais - kauke plaukams, berods atstatanti plaukus ~3,5Lt
Corine de Farme su taukmedzio sviestu plauku kauke ~12Lt
tai va, noreciau dar kuno pilingo ir veido sveitiklio, kokius galetumet pasiulyti?
o kur randi juodojo molio? sakai, kad tinkamas daugeliui, tai gal galima plačiau? ką dar būtų įmanoma su juo nuveikt?
veido šveitiklį rinkčiausi iš alterros jis švelnus ir tikrai tinkama sveido odai.. O kūno pylingui aš jau kelis metus tik kavos tirščius naudoju.. Bet žinoma, nežinau, ar tau tiktų, ar patiktų ir pan..