Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta 6 dalis

QUOTE(Gustuke @ 2008 07 04, 16:04)
po 20lt? unsure.gif ir čia skaitosi labai pigu? mastau.gif

Krempudrai gana pigu, nes "normalesnės" kainuoja po 50, o atseit labai geros ir šimtus smile.gif
Va, tonuojantį kremą (kremą, ne krempudrą) gerą atradau - be 50 Lt neišsisuksi...
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2008 07 05, 16:07)
Krempudrai gana pigu, nes "normalesnės" kainuoja po 50, o atseit labai geros ir šimtus smile.gif
Va, tonuojantį kremą (kremą, ne krempudrą) gerą atradau - be 50 Lt neišsisuksi...

100 % sutinku drinks_cheers.gif
Juk gera krempudra reikalauja investiciju, bet vasara yra ir kitu islaidu vacation1.gif
Atsakyti
Apvalute, man labai patiko, tad galiu drasiai rekomenduoti Rasos stangrinamaji paakiu geli su silko baltymais ir proteinais. thumbup.gif kaina 20 lt. Man irgi reikejo stangrinamojo kremo sis puikiai tiko, bekvapis, nealergizuoja, rauksleles pastebimai isiligino. geras kremukas
Atsakyti
QUOTE(Kerroly @ 2008 07 06, 21:39)
Apvalute, man labai patiko, tad galiu drasiai rekomenduoti Rasos stangrinamaji paakiu geli su silko baltymais ir proteinais. thumbup.gif kaina 20 lt. Man irgi reikejo stangrinamojo kremo sis puikiai tiko, bekvapis, nealergizuoja, rauksleles pastebimai isiligino. geras kremukas

dekui labai, isbandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 06 25, 13:30)
gal tyada reiktu ir man pasiziureti... o jei pradeciau naudoti kazka tokio lengvo o po to ustociau nieko blogo nebutu , paakiai nepriprastu prie kremo?

pamegink Alteros paakiu zele jautriai odai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerroly @ 2008 07 06, 20:39)

O as noriu apsaugot Apvalute lotuliukas.gif turejau meginuka rasos paakiu gelio. O siaube- taip isryskino man rauksleles po akimis!! doh.gif schmoll.gif atstatinejau visa savaite su savo iprastais kremais, kuriais pasitikiu. Rasos paakiu geli prsikiriu paciu blogiausiu grupei, labai galiuos kad pabandziau ant paakiu.. Jei is pigiu, tai galeciau rekomenduoti iwostin paakiu geli.
Atsakyti
QUOTE(ricci @ 2008 07 07, 19:45)
O as noriu apsaugot Apvalute  lotuliukas.gif  turejau meginuka rasos paakiu gelio. O siaube- taip isryskino man rauksleles po akimis!! doh.gif  schmoll.gif  atstatinejau visa savaite su savo iprastais kremais, kuriais pasitikiu. Rasos paakiu geli prsikiriu paciu blogiausiu grupei, labai galiuos kad pabandziau ant paakiu.. Jei is pigiu, tai galeciau rekomenduoti iwostin paakiu geli.

dekui. Kokie priestaringi atsiliepimai g.gif gal dar kas nors bandete?
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 07 07, 19:54)
dekui. Kokie priestaringi atsiliepimai g.gif  gal dar kas nors bandete?

dar galeciau prideti, kad net tempe oda. Manyciau ten daugiau chemikalu nei kad naudingu medziagu paakiu odai. As esu viokios nekokybiskos kosmetikos indikatorius, labai man buvo suagadines nuotaika tas paakiu gelis.Nors, bandziau rasos ranku krema- patiko, labai drekina ir rankos palieka svelnios.
Atsakyti
Man visai patinka Rasos paakiu gelis smile.gif o vat veido kremas nea, nes kvapas kaip tarybinio muilo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2008 07 08, 10:05)
Man visai patinka Rasos paakiu gelis  smile.gif o vat veido kremas nea, nes kvapas kaip tarybinio muilo  blush2.gif

man kvapas nera labai svarbus kremuose, juk kvepia tik kelias min., kol isigeria. Kad tik poveikis butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 07 07, 12:42)
pamegink Alteros paakiu zele jautriai odai smile.gif

hihihi.gif turiu šitą,nu ką galiu pasakyt, nei konsistencija, nei kvapas schmoll.gif o apie poveikį hihihi.gif tai man vokai kažkaip išsitampė blink.gif lotuliukas.gif ta prasme užkrito blink.gif nustojau ji tepti tai vėl atsistatė į vietas lotuliukas.gif nežinau, gal čia tik man taip doh.gif dabar galvoju ką čia naujo pabandžius g.gif tik nepagalvokit kad senė kokia esu, neturiu dar nei 25 nei 24 nei 23 lotuliukas.gif
Atsakyti
o man stai kas patinka ir tai ka as naudoju is pigios, bet neprastos(!) kosmetikos 4u.gif

user posted image

Meliade makiazo valiklis, tas zydras buvo labai isgirtas SM platybese, bet man labiau patiko tas baltai zalias, sis tirstas, o zydras toks skystas. ~4Lt
Aptecka Agafji aliejus plauku prieziurai. ~12Lt
cistaja linija, tik dabar pamaciau kad jis sitos firmos lotuliukas.gif naktinis kremas, kartais oda pasauseja tai pasitepu, labai gerai drekina. (dovanotas)
juodas molis - tinka daug kam, bet naudoju kaip kauke. ~2Lt
Ruskoje pole su svogunais - kauke plaukams, berods atstatanti plaukus ax.gif ~3,5Lt
Corine de Farme su taukmedzio sviestu plauku kauke ~12Lt
thumbup.gif

tai va, noreciau dar kuno pilingo ir veido sveitiklio, kokius galetumet pasiulyti?
Atsakyti