Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta 6 dalis

QUOTE(Apvalute @ 2008 06 25, 13:22)
Baigineju savo paakiu krema. Gal kuri galetu parekomenduoti pigesni varianta? reikia stipresnio - gali stangrinti arba lyginti rauksleles. Su patinimais ir patamsejimais neturiu problemu rolleyes.gif Butu super, jei pakuote butu ne indelis, nes nekenciu su mentelemis zaisti schmoll.gif

O CL nemeginai? Girdejau, kad geras. Nes pati tai nenaudoju dar jokio ax.gif Retkarciais pateplioju Oriflame zele paakiams - visai gerai atgaivina ir nera brangi. Bet cia nebuvo siulymas pirkti (jei pagalvojote taip kuri) 4u.gif
Atsakyti
as zinau pigia bet gera krempudra thumbup.gif
pirdaviau seniau BALATON ja galima rasti eurokos ( cia ne rusiska)
man labai tiko , kainavop 10 lt, jau nebenaudoju nes pakeiciau skysta i biria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2008 06 25, 13:34)
O CL nemeginai? Girdejau, kad geras. Nes pati tai nenaudoju dar jokio  ax.gif  Retkarciais pateplioju Oriflame zele paakiams - visai gerai atgaivina ir nera brangi. Bet cia nebuvo siulymas pirkti (jei pagalvojote taip kuri)  4u.gif

kiek zinau, CL turi tik su geli su petrazolemis, ar klystu? g.gif tai jis labai silpnas, daugiau gaivinamoji priemone. Man noretusi stipresnio rolleyes.gif
Atsakyti
apvalute o ne per anksti naudoji paakiu kremus ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 06 25, 13:44)

as pirmasias lengvas paakiu zeles pradejau naudoti nuo 16 metu. Labai daug mokiausi, maciau, kad po bemiegiu naktu paakiai atrodo nekaip doh.gif Prasidejus studijoms ir emus dirbti per 2 darbus, padetis dar blogesne, todel gelbejuosi unsure.gif
Is tikruju Vichy myokine dave akivaizdzius rezultatus. Pakeisiu ir po to vel toki pat pirksiu.
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 06 25, 12:44)

Lengvas drekinamasiais paakiu zeles ir kremus rekomenduojama naudoti nuo 20 metu.Aisku jie neturi but stangrinantys bei turintys stipru poveiki.Tiesiog drekinti paakius ir tai jau gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 06 25, 13:27)
Lengvas drekinamasiais paakiu zeles ir kremus rekomenduojama naudoti nuo 20 metu.Aisku jie neturi but stangrinantys bei turintys stipru poveiki.Tiesiog drekinti paakius ir tai jau gerai smile.gif

gal tyada reiktu ir man pasiziureti... o jei pradeciau naudoti kazka tokio lengvo o po to ustociau nieko blogo nebutu , paakiai nepriprastu prie kremo?
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 06 25, 11:39)
kiek zinau, CL turi tik su geli su petrazolemis, ar klystu? g.gif  tai jis labai silpnas, daugiau gaivinamoji priemone. Man noretusi stipresnio rolleyes.gif

Tik kad indelis tau netiks lotuliukas.gif o siaip man labai geri Ciornyj zemciug, ypac Akvabalans serija thumbup.gif Jame yra mikroskopiniu dulkeliu, truputi zerinciu (ant odos nesimato) bet paakiai labai graziai atrodo, net akys "prasvieseja", makiazas graziau atrodo, na aplamai odos bukle pagereja.
Dabar pabaigsiu CL geli ir pirksiu vel Akvanalansa, tik kad ir man nepatinka toks ipakavimas indeliuose. doh.gif
Atsakyti
Nusipirkau pigia krempudra - "maybelline" "pure makeup" - apie 20 Lt - niu nebloga, spalva atitiko (25) ir odos nesausina, nes sudetyje 50 % vandens lotuliukas.gif
Atsakyti
aš nusipirkau lumene krempudra, su nuolaida gal 19.99 LT 4u.gif čia riebiai ir mišriai odai, gera bigsmile.gif visa diena ant veido jokio blizgesio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 06 27, 12:31)
Nusipirkau pigia krempudra - "maybelline" "pure makeup" - apie 20 Lt - niu nebloga, spalva atitiko (25) ir odos nesausina, nes sudetyje 50 % vandens lotuliukas.gif

QUOTE(Juxt @ 2008 07 04, 15:55)
aš nusipirkau lumene krempudra, su nuolaida gal 19.99 LT  4u.gif  čia riebiai ir mišriai odai, gera  bigsmile.gif  visa diena ant veido jokio blizgesio  thumbup.gif

po 20lt? unsure.gif ir čia skaitosi labai pigu? mastau.gif
Atsakyti
As nusipirkau Babuskos Agafijos paakiu krema.Mokejau kazkur virs 4lt.Toks tirstokas tubelej,bet jau men tepu,o poveikio nesimato schmoll.gif Norejau kad rauksleles paakiuos lygintu,o tai jau matytis ima.Gal dar kuri toki naudojo? Idomu kaip poveikis kitoms.Dar pirkau Kolastyna tonika-visai patiko. smile.gif
Atsakyti