Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta 6 dalis

aaa, tai tas ČL yra kūno, netiko, todėl ir paklausiau kokio kito kūnui biggrin.gif bet pasiūlė veido laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2008 06 13, 23:58)
Gundžiausi kolastynos produktais, bet nusipirkau dzintario (kažkoks matiškumą suteikiantis kremas), bandysiu. O va servetėlių neturėjo... kelias skirtingas parduotuves apėjau, visos pabaigę, vienoj net prisiminė, kad vakar paskutinę pardavė pakuotę  doh.gif teks lėkt kada nors kitą savaitę, gal užsiveš  doh.gif
Kol kas turiu latvių dieninį kremuką, kitokį - tai kvepia skaniai, nelabai riebus, panaudoju ir vietoj naktinio, arba kai oda perdžiūvus vietoj dieninio.
O jau pakuotės dzintario koookios  wub.gif
Pirkau šitus
http://www.dzintars....es/?product=774
http://www.dzintars....es/?product=779

O kur pirkai - aš niekur nesu pastebėjusi tokių "dzintars" produktų? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 06 16, 09:13)
O kur pirkai - aš niekur nesu pastebėjusi tokių "dzintars" produktų? bigsmile.gif

Droge, šiaip aš irgi negalvojau, kad tokie buteliukai būna, pirkau dėžutes neatidarytas. Kažkaip ankstesnis dzintars patiko, tai ir šiuos surizikavau. Na paakių kremas patiko, toks gelis gaivinantis, dėl kremo dar aiškinuos, kaip odelė priims. Tiesa, tuo pačiu prigriebiau tonuojantį veido kremą, irgi dzintars - 4 atspalviai buvo, ir nedidelės tūbelės, tai už 7-8 litus, kad ir netiks, galvoju, išmesiu. Na bet kremukas ir tiek, šiek tiek maskuoja, blizgesio, tiesa, tokiu oru nelabai pašalina, šiuo klausimu kitas labiau patiko... bet po pietų su bet kuriuo atsiranda, tai pagaliau radau dar ir servetėles riebalų pertekliui - išparduotuvėj Kalniečiuose. Ten ir GAIA kaukę plaukams dar pričiupau, gerų daiktų būna ir daugiau, tik per pietų pertrauką neturėjau laiko blaškytis smile.gif Tiesa, maišeliai ten mokami, tai geriau turėt savo...
Atsakyti
QUOTE(destination @ 2008 06 14, 22:41)
čia kūno? g.gif

Aš naudoju ir kūnui, ir veidui, net nesigilinau, koks jis ten tiksliai unsure.gif
Atsakyti
Gal kuri aptikote gerą kreminę pudrą, kuri gerai maskuotų poras? g.gif

Turėjau "dzintars" maskuojamąjį pieštuką - patiko visai, nors prieš tai vien "nivea" arba "max factor" krempudras naudojau smile.gif

Bet viskas baigėsi - sakau, gal ką turite pasiūlyti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 19 birželio 2008 - 13:06
QUOTE(Hottea @ 2008 06 19, 14:06)
Gal kuri aptikote gerą kreminę pudrą, kuri gerai maskuotų poras? g.gif

Turėjau "dzintars" maskuojamąjį pieštuką - patiko visai, nors prieš tai vien "nivea" arba "max factor" krempudras naudojau smile.gif

Bet viskas baigėsi - sakau, gal ką turite pasiūlyti? 4u.gif

Dėl porų maskavimo nežinau... krempudrų kažkaip nenaudoju, naudoju tik tonuojantį kremą, bet ir tas ne pats pigiausias, užtat gražiai dėmeles dengia. Pabandžiau dzintars tonuojantį, nusivyliau, o šis ne blogiau už krempudras ir kur kas lengvesnis.
Šiaip berods yra atskiros temelės SM krempudroms ir tonuojantiems kremams, gali ten pasiklausinėt pabandyt smile.gif arba bent pasiskaityt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2008 06 19, 21:58)
Dėl porų maskavimo nežinau... krempudrų kažkaip nenaudoju, naudoju tik tonuojantį kremą, bet ir tas ne pats pigiausias, užtat gražiai dėmeles dengia. Pabandžiau dzintars tonuojantį, nusivyliau, o šis ne blogiau už krempudras ir kur kas lengvesnis.
Šiaip berods yra atskiros temelės SM krempudroms ir tonuojantiems kremams, gali ten pasiklausinėt pabandyt smile.gif arba bent pasiskaityt smile.gif

Tai kad ten "dior" ir panašiai - o man nekyla ranka už kosnetiką tiek mokėti - geriau daiktą kokį lotuliukas.gif

Tai niekas nerado pigios, bet neprastos krempudros? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 06 20, 09:59)
Tai kad ten "dior" ir panašiai - o man nekyla ranka už kosnetiką tiek mokėti - geriau daiktą kokį lotuliukas.gif

Tai niekas nerado pigios, bet neprastos krempudros? bigsmile.gif

Su pigiomis pudromis mano patirtis nekokia doh.gif Viena pirkau - kimso poras, po geros savaites visa veida isbere. Kita tik uztepus ant veido staigiai pakeicia spalva - patamseja. trecia dabar lyg ir nebloga, nusiskundimu neturiu.

mielai pirkciau garsiu firmu, bet nera sviesiu atspalviu, tai tenka ieskoti tarp pigesniu.
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 06 20, 11:43)
Su pigiomis pudromis mano patirtis nekokia doh.gif  Viena pirkau - kimso poras, po geros savaites visa veida isbere. Kita tik uztepus ant veido staigiai pakeicia spalva - patamseja. trecia dabar lyg ir nebloga, nusiskundimu neturiu.

mielai pirkciau garsiu firmu, bet nera sviesiu atspalviu, tai tenka ieskoti tarp pigesniu.

Kokia ta trecia? bigsmile.gif
Atsakyti
Is pigiu dalyku galiu pagirt Enliven duske thumbup.gif Manoji avieciu ir obuoliu kvapo,tokia vasariska,kvapas neintensyvus kaip pvz TBS duskiu.Tikrai kaip uz tokia kaina gerai prausia,putoja,kvepia.
Gal kas zinot kaip sios serijos kuno losjonai?Kazkada skaiciau forume kad lyg ir nekokie unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 06 20, 20:13)
Kokia ta trecia? bigsmile.gif

atrodo, kad Floramol g.gif
Atsakyti
Baigineju savo paakiu krema. Gal kuri galetu parekomenduoti pigesni varianta? reikia stipresnio - gali stangrinti arba lyginti rauksleles. Su patinimais ir patamsejimais neturiu problemu rolleyes.gif Butu super, jei pakuote butu ne indelis, nes nekenciu su mentelemis zaisti schmoll.gif
Atsakyti