QUOTE(Alinva @ 2008 06 11, 22:21)
Laukiam info apie šitus dalykus
nebrangūs gal? O kosmetika su jais nenusivalo?
Tos serveteles panasios i sviestini popieriu
Pridedi prie riebios vietos, prispaudi ir sugeria. Galima pamatyt ant tos serveteles, kad sugeria, pasidaro tokia permatoma (nezinau kaip kitaip paaiskinti). O kaina tai kazkaip dabar gal ~5 lt, as su nuolaida pirkau, buvo 3.99 lt atrodo. O vnt yra 60.
Jeigu netrini (NEGALIMA
), tai nenusivalo makiazas, o jei patrini, tai kazkiek nusivalo. Nu bet tikrai ne taip, kaip su dregnom
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2008 06 12, 09:17)
Manau, kad sausa, nes be kremo neapsieinu, odą nuolat "traukia"
O jei kelias dienas nepatepu niekuo, tai net tarsi žuvies žvynais nueina iš sausumo
Bet ji blizga, tikrai
Kai parduotuvėje kažkada ieškojau kremo sausai odai ir paprašiau konsultantės pagalbos, ji labai nustebo, kad ieškau sausai, pasakė, kad mano oda pagal blizgėsį atrodo riebi
Tai pasimečiau
Beje, spuogų ir išsiplėtusių porų niekad nebūna
Papildyta:
Man patinka ČL šveitiklis su abrikosų kauliukais, pirkau pagal rekomendacijas SM
Patinka, nes jis toks pakankamai šiurkštus, kiti man per švelnūs paprastai būna
Mano manymu, beda jusu yra ta, kad pas jus riebi arba misri oda, tik praradusi dregme. Nes maniske taip pat traukia po plovimo, bet po kiek laiko riebaliukai islenda. Ir atsiranda kai kur tokiu kaip jus pavadinote zvynuku
Mano patarimas: CL sitas matiskuma suteikiantis kremas ir isgirtoji CL drekinamoji kauke su naslaitemis.
dalykas Kai uzsitepi tai net jauciasi toks kaip saldymas, toks vaizdas kad jauciu, kaip dregme i lasteles skverbiasi (vel nepavyksta normaliai issireiskti
)
Pameginkite, manau, turetu padeti
O CL sveitiklis taip pat super daikciukas