Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta 6 dalis

QUOTE(Varu @ 2008 06 11, 16:30)
As tai kadangi veida esu idegusi siek tiek, tai pasitepu tuo kremuku matiskuma suteikianciu ir kelis spuogenas maskuokliu pateplioju. Galima sakyti daugiau nieko ant veido netepu, tai nieko, atrodo labai sveikai ir neblizganciai  blush2.gif  thumbup.gif
O kai labai plaukia veidas, tai pavalau ji su riebalus sugerianciom servetelem.
Yra isgirtos is Essence kosmetikos, bet matyt ispirko jas visos  doh.gif  lotuliukas.gif  Tai radau Eurokos kitokias, su tokia moteriske ant pakuotes. Tai sitos man taip pat labai padejo  wub.gif

Laukiam info apie šitus dalykus smile.gif nebrangūs gal? O kosmetika su jais nenusivalo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2008 06 11, 10:46)
Jo, matiskuma tikrai suteikia  thumbup.gif
O pas jus tikrai sausa oda ir ji blizga? Tai gal ne sausa pas jus, o misri? g.gif  Nes neteko girdeti, kad sausa blizgetu...

Manau, kad sausa, nes be kremo neapsieinu, odą nuolat "traukia" g.gif O jei kelias dienas nepatepu niekuo, tai net tarsi žuvies žvynais nueina iš sausumo doh.gif
Bet ji blizga, tikrai unsure.gif Kai parduotuvėje kažkada ieškojau kremo sausai odai ir paprašiau konsultantės pagalbos, ji labai nustebo, kad ieškau sausai, pasakė, kad mano oda pagal blizgėsį atrodo riebi unsure.gif Tai pasimečiau doh.gif Beje, spuogų ir išsiplėtusių porų niekad nebūna unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(destination @ 2008 06 11, 17:25)
"Martinoj" šitą pirkau, bet yra ir "Koslinoj" bei "Eurokos"
nepatiko tas šveitiklis kūno  schmoll.gif
user posted image
per maži grūdeliai, nu nžn nepatiko schmoll.gif gal turit ką patart? reiks pirkt tai vėl nežinosiu g.gif

Man patinka ČL šveitiklis su abrikosų kauliukais, pirkau pagal rekomendacijas SM thumbup.gif Patinka, nes jis toks pakankamai šiurkštus, kiti man per švelnūs paprastai būna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2008 06 11, 22:21)
Laukiam info apie šitus dalykus smile.gif nebrangūs gal? O kosmetika su jais nenusivalo?  ax.gif

Tos serveteles panasios i sviestini popieriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pridedi prie riebios vietos, prispaudi ir sugeria. Galima pamatyt ant tos serveteles, kad sugeria, pasidaro tokia permatoma (nezinau kaip kitaip paaiskinti). O kaina tai kazkaip dabar gal ~5 lt, as su nuolaida pirkau, buvo 3.99 lt atrodo. O vnt yra 60.
Jeigu netrini (NEGALIMA smile.gif ), tai nenusivalo makiazas, o jei patrini, tai kazkiek nusivalo. Nu bet tikrai ne taip, kaip su dregnom wink.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2008 06 12, 09:17)
Manau, kad sausa, nes be kremo neapsieinu, odą nuolat "traukia"  g.gif  O jei kelias dienas nepatepu niekuo, tai net tarsi žuvies žvynais nueina iš sausumo  doh.gif
Bet ji blizga, tikrai  unsure.gif Kai parduotuvėje kažkada ieškojau kremo sausai odai ir paprašiau konsultantės pagalbos, ji labai nustebo, kad ieškau sausai, pasakė, kad mano oda pagal blizgėsį atrodo riebi  unsure.gif  Tai pasimečiau  doh.gif  Beje, spuogų ir išsiplėtusių porų niekad nebūna  unsure.gif
Papildyta:

Man patinka ČL šveitiklis su abrikosų kauliukais, pirkau pagal rekomendacijas SM  thumbup.gif  Patinka, nes jis toks pakankamai šiurkštus, kiti man per švelnūs paprastai būna  ax.gif

Mano manymu, beda jusu yra ta, kad pas jus riebi arba misri oda, tik praradusi dregme. Nes maniske taip pat traukia po plovimo, bet po kiek laiko riebaliukai islenda. Ir atsiranda kai kur tokiu kaip jus pavadinote zvynuku wink.gif
Mano patarimas: CL sitas matiskuma suteikiantis kremas ir isgirtoji CL drekinamoji kauke su naslaitemis. thumbup.gif dalykas Kai uzsitepi tai net jauciasi toks kaip saldymas, toks vaizdas kad jauciu, kaip dregme i lasteles skverbiasi (vel nepavyksta normaliai issireiskti blush2.gif ) lotuliukas.gif Pameginkite, manau, turetu padeti wink.gif
O CL sveitiklis taip pat super daikciukas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2008 06 12, 11:03)

Papildyta:
Mano manymu, beda jusu yra ta, kad pas jus riebi arba misri oda, tik praradusi dregme. Nes maniske taip pat traukia po plovimo, bet po kiek laiko riebaliukai islenda. Ir atsiranda kai kur tokiu kaip jus pavadinote zvynuku wink.gif
Mano patarimas: CL sitas matiskuma suteikiantis kremas ir isgirtoji CL drekinamoji kauke su naslaitemis.  thumbup.gif  dalykas  Kai uzsitepi tai net jauciasi toks kaip saldymas, toks vaizdas kad jauciu, kaip dregme i lasteles skverbiasi (vel nepavyksta normaliai issireiskti  blush2.giflotuliukas.gif  Pameginkite, manau, turetu padeti wink.gif
O CL sveitiklis taip pat super daikciukas  drinks_cheers.gif

Varu, ačiū labai už patarimą bigsmile.gif 4u.gif
Bandysiu rolleyes.gif
Atsakyti
Pati turiu tas riebalus sugeriancias serveteles is Eurokos uz 5lt thumbup.gif Tokios pat geros kaip Drogo uz 7lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 06 12, 18:50)
Pati turiu tas riebalus sugeriancias serveteles is Eurokos uz 5lt thumbup.gif Tokios pat geros kaip Drogo uz 7lt smile.gif

Niu reiks apsipirkt, o tai ir šampūnai baiginėjasi, ir servetėlės tokios vasarai ne pro šali...
O CL turit omeny cistaja linija?
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2008 06 12, 22:50)
Niu reiks apsipirkt, o tai ir šampūnai baiginėjasi, ir servetėlės tokios vasarai ne pro šali...
O CL turit omeny cistaja linija?

Taip, CL - Cistaja Linija wink.gif
Atsakyti
gal kas bandete si sampuniuka?kokie atsiliepimai? blush2.gif smile.gif -http://public.fotki.com/sspirit/sampunas/
Atsakyti
[url=http://www.svarosprekes.lt/product_info.php?products_id=29528[/url] gal dar si kas bandete? ax.gif smile.gif
Atsakyti
Gundžiausi kolastynos produktais, bet nusipirkau dzintario (kažkoks matiškumą suteikiantis kremas), bandysiu. O va servetėlių neturėjo... kelias skirtingas parduotuves apėjau, visos pabaigę, vienoj net prisiminė, kad vakar paskutinę pardavė pakuotę doh.gif teks lėkt kada nors kitą savaitę, gal užsiveš doh.gif
Kol kas turiu latvių dieninį kremuką, kitokį - tai kvepia skaniai, nelabai riebus, panaudoju ir vietoj naktinio, arba kai oda perdžiūvus vietoj dieninio.
O jau pakuotės dzintario koookios wub.gif
Pirkau šitus
http://www.dzintars....es/?product=774
http://www.dzintars....es/?product=779
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 13 birželio 2008 - 22:03
QUOTE(dontstop @ 2008 06 12, 08:17)
Man patinka ČL šveitiklis su abrikosų kauliukais, pirkau pagal rekomendacijas SM  thumbup.gif  Patinka, nes jis toks pakankamai šiurkštus, kiti man per švelnūs paprastai būna  ax.gif

čia kūno? g.gif
Atsakyti
QUOTE(destination @ 2008 06 14, 22:41)
čia kūno? g.gif

nea,veido, bet man per šiurkštus ax.gif
Atsakyti