Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė su vaiku

QUOTE(saulyte525 @ 2008 07 11, 21:38)
aprašymas patrauklus, kaži kaip ten su maitinimu mažiem vaikams

ir šiaip kuo ten maitina  wub.gif ar skaniai  ax.gif

Na, žiūrink kokio amžiaus vaikas mastau.gif Visada budavo keptas ir virtas kiaušinis pusryčiams, karšti sumuštiniai, blynai, sausi pusryciai ryte, per pietus fri bulvytes visada, kroketai, desreles, kas nors is maltos mesos, kepta vistienos krutinele, vakarienei- irgi panasiai. Na, mano vaikas tai maistu buvo patenkintas ir labai gerai valge smile.gif , ir gyre...

Man maistas taip pat labai patiko... Na, gal ne pats gurmaniškiausias, bet skanus ir paprastas. Ir bendrai, nevalgyt gi vaziuojam mirksiukas.gif O va gėrimai, - tai tikrai buvo miela pavakare Campari Orange pagurkšnot balkone wub.gif
Atsakyti
DEKUI UŽ ATSAKYMĄ, thumbup.gif

kiek skaičiau, Albeną visi giria thumbup.gif

ir vakarais-naktimis Bulgarijoj šalčiau , negu Turkey,

liepos men. kaip pažiūrėjau.
Atsakyti
Kurmiuke, sugundei su ta Albena bigsmile.gif
už savaitės turėsiu atostogas, tėtukas kartu negali, keliausim 1+1, tai reiks pasieškot, gal rasiu kokį priimtiną varianą rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumė*: 19 liepos 2008 - 13:06
Na ką, "prisiduodu" ir aš smile.gif Skrendame dviese su sūnumi liepos 25 d. į Turkiją clap.gif clap.gif Tai bus pirmoji (ir tikiuosi ne paskutinė) mūsų kelionė į užsienį cool.gif Gal yra daugiau liepos 25 d. 14.10 val. skrendančių reisu Kaunas-Antalija? Galutinis tikslas-Kemeras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2008 07 19, 15:05)
Kurmiuke, sugundei su ta Albena  bigsmile.gif
už savaitės turėsiu atostogas, tėtukas kartu negali, keliausim 1+1, tai reiks pasieškot, gal rasiu kokį priimtiną varianą  rolleyes.gif

Manau, kad turėtų patikti 4u.gif , na, jei nepatiks, tai išpeik viešai hihihi.gif , prašom...
O Albenoje, tai, kaip rašiau, Kaliakra viešbutis- tikrai labai gerai, bet jei gautum, tai parašyk į AŽ, parašysiu visas "paslaptis", kai suiorientuoti ten, nes, kaip sakiau, nėra jau bulgarai be galo paslaugūs ir paaiškinantys lotuliukas.gif , dar draugai buvo Albena Beach (dabar lyg ir Gergana vadinasi..., ar padaliniu Gerganos tapo, kažkaip, tai jis irgi gerai, pakrašty taip pat, kaip Kaliakra, tik priešinga pusė... ). Dar man labai neblogai pasirodė Laguna viešbučių trijulė... Bet tikrai man atrodo, kad Kaliakra yra geriausias, tik kad ten vietų nelabai gauna mūsų operatoriai... bet kokiu atveju- smagu, kad keliausi thumbup.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Įdomi @ 2008 07 20, 12:54)
Na ką, "prisiduodu" ir aš smile.gif Skrendame dviese su sūnumi liepos 25 d. į Turkiją  clap.gif  clap.gif Tai bus pirmoji (ir tikiuosi ne paskutinė) mūsų kelionė į užsienį cool.gif Gal yra daugiau liepos 25 d. 14.10 val. skrendančių reisu Kaunas-Antalija? Galutinis tikslas-Kemeras 4u.gif

Sveikinaaaaameeeeee 4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif Nuostabių atostogų jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmiukė @ 2008 07 20, 23:07)
Manau, kad turėtų patikti 4u.gif , na, jei nepatiks, tai išpeik viešai hihihi.gif , prašom...
O Albenoje, tai, kaip rašiau, Kaliakra viešbutis- tikrai labai gerai, bet jei gautum, tai parašyk į AŽ, parašysiu visas "paslaptis", kai suiorientuoti ten, nes, kaip sakiau, nėra jau bulgarai be galo paslaugūs ir paaiškinantys lotuliukas.gif , dar draugai buvo Albena Beach (dabar lyg ir Gergana vadinasi..., ar padaliniu Gerganos tapo, kažkaip, tai jis irgi gerai, pakrašty taip pat, kaip Kaliakra, tik priešinga pusė... ). Dar man labai neblogai pasirodė Laguna viešbučių trijulė... Bet tikrai man atrodo, kad Kaliakra yra geriausias, tik kad ten vietų nelabai gauna mūsų operatoriai... bet kokiu atveju- smagu, kad keliausi thumbup.gif  drinks_cheers.gif

ačiū už palaikymą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
tik vat aplinkybės susiklostė, kad ko gero keliausim 2+1, tai šiai temai kaip ir nebetinku unsure.gif, bet Albena iš galvos neišeina rolleyes.gif
o į Bulgariją vykstant reikią paso, ar ATK užtenka?
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2008 07 21, 08:49)
ačiū už palaikymą  4u.gif  4u.gif  4u.gif
tik vat aplinkybės susiklostė, kad ko gero keliausim 2+1, tai šiai temai kaip ir nebetinku  unsure.gif, bet Albena iš galvos neišeina  rolleyes.gif
o į Bulgariją vykstant reikią paso, ar ATK užtenka?

Na, tai šaunu, kad 2+1 thumbup.gif drinks_cheers.gif Aš pati naudijau pasą, nes tik jį teturiu, bet ATK turi tikti, nes Bulgarija-ES dalis. Tik ne Šengeno zona, tad dokumentus tikrina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmiukė @ 2008 07 21, 09:39)
Na, tai šaunu, kad 2+1 thumbup.gif  drinks_cheers.gif Aš pati naudijau pasą, nes tik jį teturiu, bet ATK turi tikti, nes Bulgarija-ES dalis. Tik ne Šengeno zona, tad dokumentus tikrina 4u.gif

Ačiū už ats 4u.gif
Šaunu, kad ATK užtenka thumbup.gif , nes paso pasidaryti nebespėčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmiukė @ 2008 07 20, 23:07)
Sveikinaaaaameeeeee 4u.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif Nuostabių atostogų jums 4u.gif

Ačiū 4u.gif Laukiam nesulaukiam penktadienio bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Įdomi,2008 07 20, 10:54]
Na ką, "prisiduodu" ir aš smile.gif Skrendame dviese su sūnumi liepos 25 d. į Turkiją clap.gif clap.gif Tai bus pirmoji (ir tikiuosi ne paskutinė) mūsų kelionė į užsienį cool.gif Gal yra daugiau liepos 25 d. 14.10 val. skrendančių reisu Kaunas-Antalija? Galutinis tikslas-Kemeras 4u.gif

Gero poilsio 4u.gif
laukiu komentaru mirksiukas.gif , nes ir as planuoju su dukra 3 metuku rugseji men. i Kemera 1+1 thumbup.gif vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(frivona @ 2008 07 24, 19:12)
Gero poilsio  4u.gif
laukiu komentaru mirksiukas.gif ,  nes ir as planuoju su dukra 3 metuku rugseji men. i Kemera 1+1  thumbup.gif  vacation4.gif

Ačiū 4u.gif
Komentarai būtinai bus thumbup.gif
Atsakyti
Laba,
noriu su 6- mete dukryte, šį savaitgalį pagauti paskutinę minutę į Turkiją, nes Lietuvoj lietūs prasidėjo rolleyes.gif
Gal yra dar kokia mamaite 1+1, kuri turetu panasaus amziaus vaika ir noretu prisideti g.gif
Man 41m.
Atsakyti