Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė su vaiku

QUOTE(OJE @ 2008 06 14, 17:32)
labukas visom
Drasus jusu pasipasakojimai, esat tikros saunuoles 4u.gif
Aciu uz patarimus, matau kad ir su ligom ne taip ir baisu rolleyes.gif
Bet iskilo vienas klausimukas,toms kurios keliauja po uzsienius, norint patirti  kelioniu teikiamus malonumus, ne vien  kavines ir viesbuciu baseinus ir t.t, ne visur juk su vaiku gali pasinaudoti. Turiu omenyje, pvz. nardyma, jodinejima, masazus ir pirtis, alpinizma, jachtas , naktinius klubus (na mintis palikti vaika viena.. kazkaip rizikinga) ir visas kitas idomybes.  ax.gif  Kaip tada  g.gif
Minejot apie mini klubus, na zinoma tai ir butu tik vienintele iseitis.Papasakokit daugiau apie tai, aciu
Ir dar kazkas minejot apie vaiko maitinimasi, kazkurios mamtytes vaikas isrankus maistui, kaip tada  ax.gif  Aciu  bigsmile.gif

Manau, tokiu atveju viešbučio pasirinkimas - ypatingai svarbus dalykas. Prieš du metus buvau su sūneliu Fetijoje, Lykia World viešbutyje. Tai ten vaikučius mini klube gali palikti nuo 6 mėn. amžiaus (daugumoje viešbučių pasilieka nuo 4 metų, kai kuriuose- nuo 2 metų), ir tikrai jais labai rūpinasi. Tokių viešbučių yra labai mažai, kad tokiais mažuliais pasirūpina, ir tikrai saugu rolleyes.gif Gali masažo nulėkt tuo metu, ar pliaže pagulėt, ar ramiai pavakarieniauti. Jei kas, paskambina... Na, o vakarui galima auklę pasisamdyti. Bet labai svarbu, kad viešbutis būtų geras, ir rūpintųsi savo reputacija, kruopščiai rinktųsi darbuotojus. Tada viskas thumbup.gif

Na, bet va su alpinizmu, nardymu ( jei ne snorglinti, o rimčiau) tai nežinau... Manau, kad tokiu atveju vaiko į kelionę - nesivežčiau schmoll.gif Ir vieno vaiko viešbutyje NIEKADA nepalikčiau schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kurmiukė: 16 birželio 2008 - 10:01
Kam dar įdomu-kelionės į Romą rezultatai
http://picasaweb.goo...dzilaz/RomosZoo
http://picasaweb.goo...odzilaz/KaIRoma
Atsakyti
QUOTE(godzilaz @ 2008 06 16, 23:31)

Peržiūrėjau nuotraukas susižavėjusi thumbup.gif Turi nuostabų talentą pastebėti detales 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(godzilaz @ 2008 06 16, 22:31)

Fainos nuotraukos, o jau katineliu grazumas wub.gif
Atsakyti
Nenorėčiau užmigt ant laurų,todėl paruošiau dar vieną papkę-tai,ką fotografuoja visi turistai
http://picasaweb.goo...az/TuristinRoma
Su tom katėm ne viskas taip paprasta-didžioji jų dalis yra ligotos-turi neurologinių problemų(jomis rūpinamasi taip,kaip pas mus žmonėmis niekas nesirūpina,ir tai tik savanoriai),neturi galūnių,išgydomos visos infekcijos,kastruojamos ir paleidžiamos į laisvę-Largo di Torre Argentina.Būstinėje visada kabo sąrašas kačių,kurios reikalauja ypatingos globos ir,patikėkit manim,visada atsiranda norinčių pasiimti neįgalią katę.Ir ne todėl,kad nėra valkataujančių kačių,tam,kad joms REIKIA žmogaus pagalbos.Patys romiečiai žino apie šią kačių šventovę ir savanoriai dažnai randa įmesta per tvorą sužeistų kačių,kurias vėliau šeimininkai ateina ir pasiima...
Atsakyti
Labutes,
smagi jusu temele bigsmile.gif
As sia vasara likau viena su dukrele verysad.gif Musu tetis dirbs, draugai pavede, tai galvoju, kur liepos menesi man detis su trimete g.gif Ji pas mane sirgale, tai labai noriu nuvezti prie juros, kad atsigautu po visu sirgimu. Nu bet LT toooookie geri orai, kad mintis apie jura nelabai pasistoja doh.gif Pradejau svaicioti apie kokia Turkija rolleyes.gif Manau, kad pradesiu gaudyti paskutines minuses pasiulymus, atostogausiu nuo liepos 8 dienos. Gal yra dar kokia mamaite 1+1, kuri turetu panasaus amziaus vaika ir noretu prisideti ax.gif Mano Emai 3 metai ir mes ieskom draugu 4u.gif As pati neturiu tokiu kelioniu patirties, tai del to ir nedrasu vienai ax.gif
Atsakyti
Mes su dukrele irgi bandysim keliauti, bet rugsejo men, kai nebus labai karsta. Mano vyras tikras stabdys... Kiekvienais metais, kai pasiulau kur keliauti, vis atsako "gal kitais metais, ka?" Taip as sekmingai ir keliaudavau, tai su sese, tai su draugem. O siais metais noriu su savo lialka i Maljorka nulekti. Jinai dar labai maza, truputi baisu kaip istvers skrydi, bet tikekimes viskas bus ok mirksiukas.gif Pratinsiu ja nuo mazu dienu keliauti, turesiu drauge-keliauninke, kai uzaugs drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aquilatel: 09 liepos 2008 - 15:52
QUOTE(aquilatel @ 2008 07 09, 15:51)
Mes su dukrele irgi bandysim keliauti, bet rugsejo men, kai nebus labai karsta. Mano vyras tikras stabdys... Kiekvienais metais, kai pasiulau kur keliauti, vis atsako "gal kitais metais, ka?" Taip as sekmingai ir keliaudavau, tai su sese, tai su draugem. O siais metais noriu su savo lialka i Maljorka nulekti. Jinai dar labai maza, truputi baisu kaip istvers skrydi, bet tikekimes viskas bus ok  mirksiukas.gif  Pratinsiu ja nuo mazu dienu keliauti, turesiu drauge-keliauninke, kai uzaugs  drinks_cheers.gif

kaip miela wub.gif

vieni mūsų bičiuliai su 3mėn dukryte pradėję vojažus aplink pasaulį įžvelgė tik vieną minusą: dažnas aplinkos pasikeitimas didino prieraišumą/priklausomybę nuo tėvelių. Psichologiškai - tai normalu, kad nuolat kintančią aplinką kompensuoja stabilus tėvų buvimas. 4u.gif
Atsakyti
Visada žavėjausi ir žaviuosi mamyčiu sugebėjimu vienai keliauti su vaiku. Nors maniškiui jau greit 8 m., bet vis galvoju, kad su juo kelionėje man vienai būtų sunku, būčiau visiškai pririšta, o jeigu dar ims ir neklausys... Juk dabar toks amžius, kad pavargusio neįsodinsi į vežimą ir nepastumsi. Bet kai paskaitinėju jūsų patyrimus ir įspūdžius, tai rodos norėčiau ir aš keliauti su savo vaiku, o ne su draugų kompanija.
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2008 07 09, 20:42)
Visada žavėjausi ir žaviuosi mamyčiu sugebėjimu vienai keliauti su vaiku. Nors maniškiui jau greit 8 m., bet vis galvoju, kad su juo kelionėje man vienai būtų sunku, būčiau visiškai pririšta, o jeigu dar ims ir neklausys... Juk dabar toks amžius, kad pavargusio neįsodinsi į vežimą ir nepastumsi. Bet kai paskaitinėju jūsų patyrimus ir įspūdžius, tai rodos norėčiau ir aš keliauti su savo vaiku, o ne su draugų kompanija.

Nu galiu pasakyti, kad keliauti su vaiku - tai FAINA FAINA ir dar kartą FAINA thumbup.gif Prieš kelias dienas grįžau iš Bulgarijos, Albenos kurorto. Galiu drąsiai rekomenduoti mamoms, kurios keliauja vienos su vaiku. Kodėl??? Rašau argumentus smile.gif
1. Albena- visiškai uždara teritorija (kokio Palangos dydžio), kuriame yra tik 40 viebučių, ir jokių vietinių gyventojų (didelis saugumas ir ramybė- garantuota).
2. Prie visų viešbučių, pradedant 3* yra vaikiški baseiniukai su kalneliais - vaikams labai smagu, o mama gali knygą skaityti ir degintis, nes Albenos viešbučiai daug mažesni, nei Turkijoje, saugu, nes nevaikšto vietiniai, baseinai neperkrauti, nes šalia- nuostabi jūra.
3. Milžiniškas pliusas- TOBULA JŪRA, kurios bangos netraukia atgal, kaip Graikijoje ar net mūsų Baltija... Paplūdymys milžiniškas, gryno smėlio, žmonių gal 10 kartų mažiau nei Palangoje sezono metu, o brendant į jūrą kokių 10 metr vandens iki blauzos vidurio maximum. Ramu, jokio streso kad vaikas pasimes, ar jūra trauks, pliuškenasi sau laimingas pakrantėj wub.gif Gelbėtojų būdelės kas 50 metrų, ir jie akių nuo savo zonos nenuleidžia.
4. Pilna pramogų vaikams- laipynių ir žaidimų aikštelių (Nemokamų) pliaže kas 100 metrų, Lunaparkai, ir kt. Vaikas žaidžia- aš knygą skaitau, atsibosta, nueinam į kokią kitą aikštelę mirksiukas.gif
5. Kasdien vaikščiojau Dobrudžos viešbučio SPA centran masažo ( 1 val. viso kūno masažas apie 80 LT), o tuo metu vaikas mielai tą valandą praleisdavo to patie SPA vaikų darželyje.
6. Nuostabus parkas, miela pasivaikščioti.

Žodžiu, su vaiku- fantastiškas, relaksuojantis poilsis. Maksimalus, koks tik gali būti wub.gif

Tad, jei norite tikrai ramiai ir saugiai (kas labai svarbu važiuojant su vaiku), pailsėti, siūlau rinktis Bulgarijos Albenos kurortą ( bet tik ne Saulėtą Krantą ar Auksines Kopas, juo labiau Obzorą). Buvau su vaiku dviese Turkijos, Kretoj, visgi vienareikšmiškai tokiam poilsiui su vaiku iki kokų 9 metų laimi Albena - dėl kainos, pliažo ir infrastruktūrosthumbup.gif Informacija toms, kurios abejoja, kaip susikalbės- Albenoje mokėdamas tik rusiškai susikalbėsite visur ax.gif

Žodžiu, visos poilsiaut traukiam, gana namie sėdėt ir norėt ir atidėliot mirksiukas.gif drinks_cheers.gif Pamatysit, puikiai susitvarkysit, daug lengviau, nei namie, kur jau viskas vaikui atsibodę iki gyvo kaulo cool.gif

Jei turit klausimų- prašom klausti, nepatingėsiu atsakyt irnesakyk.gif

Tiesa, Albenon labai geros kainos, važiuojant 1+1 (moki už save suaugusio dviviečio kainą, kaip gyvenet dviem suaug., o už vaiką- vaiko, čia per Fiji-travel www.fiji-travel.lt). Fiji travel turi minusiukų, tačiau tai liečia tuos, kas nori ekskursijų arba kam labai svarbu vietoj atstovą po ranka turėt, na bet važiuojat tokių poilsinių pliažo atostogų tai man to gido- šimtas metų, kuo toliau, tuo geriau mirksiukas.gif Svarbu iš/į oro uostą nutransportuoja, ir ate...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kurmiukė: 10 liepos 2008 - 09:54
Oi kaip sugundei wink.gif Einu pasiskaityti apie Albenos kurorą
Atsakyti
aprašymas patrauklus, kaži kaip ten su maitinimu mažiem vaikams

ir šiaip kuo ten maitina wub.gif ar skaniai ax.gif
Atsakyti