QUOTE(Ziuzia @ 2008 06 10, 09:51)
Pamačiusi temos pavadinimą jau buvau "beišskliedžianti sparnus", bet paskaičiusi ir vėl juos nuleidau... "Kreta, Italija, viešbučiai, restoranai, kavinės..." Apie tokią prabangą net nesapnuojam. O ir šiaip - tai ne tas poilsio būdas, kuris labiausiai patiktų. Visada keliaudavom po Lietuvą, su kuprinėm ant pečių, su palapinėm, nakvodavom stovyklavietėse miške, gamindavom maistą ant laužo... Ir mums tai labai patiko. Aplamai, tai vienintelis poilsio būdas, kuris iš tikrųjų leidžia pailsėti ir atitrūkti nuo to pasiutusio didmiesčio tempo. Bet vat likom vienos ir ... "norisi, bet badosi"... Rodos viskas yra - ir palapinės, ir miegmaišiai, ir kuprinės, ir mano panelė jau visa pana, bet nebesijaučiam saugios dviese miške. Kaip ir nesinorėtų atsisakyti pamėgtų kelionių, bet dviem moteriškėm kažkaip baisoka Su didesne kompanija būtų gerokai smagiau ir drąsiau, bet niekaip nerandam tokios pat "priplaukusių ekstremalių" šutvės, kurios mėgtų braidyti po miškus su kuprinėm ant pečių ir vakarienei valgyt makaronų košę su uodais O gal yra ir tokių? Jeigu atsirastų - labai laukiam laiškučių ir kviečiam jungtis draugėn Kartu ir drąsiau, ir smagiau
Kokiu zmoniu bus temoje, apie toki keliavima ji ir bus. Man regis, cia neapribota, tiesiog tu pirmoji prakalbusi apie keliones Lietuvoj (as kazkaip irgi buvau supratus, kad apie keliones i uzsieni, bet... visada galima pasitaisyt )
Tai va, ka galiu parasyt. Maniskiui 8 metai, palapineje nakvojom jau oi kaip seniai (pries kokius 5 metus) ir net nesvarstom tokiu kelioniu, nes, kaip sakai, nera su kuo.
Pradziai ryzciausi eit su viena nakvyne Tik ar jums idomu butu su nepatyrusiais keliautojais? Apskritai mes nesam visiski sysalai, bet vis tiek...