Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė su vaiku

QUOTE(Renacio @ 2011 06 08, 11:22)
gal kas galit pasakyt, ar vežant skėtuką reikia jį kažkaip įpakuot, ar papraščiausiai įduot į bagažą kartu su lagaminu?

Jei nori priduoti su lagaminais i bagaza, tai reiketu supakuoti, kad kokios judancios dalies nesuplesytu ar nesulauzytu. O jei nori vaziuoti su juo iki pat lektuvo, tai nieko nereikia. Ji atiduosi jau lauke prie lektuvo laiptu arba jei i lauka nereikia eiti tai 'rankovej' prie lektuvo duru. Bet as tai visada ikisu i dideli plastikini maisa, nes nezinai ka ant virsaus jie uzdes. 4u.gif
Atsakyti
Nežinau kur klausti, gal čia ką patarsite...
Planuojama mamytės ir 3 mažučių vaikučių (9 mėn, 1,7m ir 2,8m) kelionė lėktuvu į Londoną. Norėtume sužinoti, ar yra taikomos kokios nors lengvatos perkant bilietus? Kelionėje bus dar vienas suaugęs... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2011 06 10, 16:53)
Nežinau kur klausti, gal čia ką patarsite...
Planuojama mamytės ir 3 mažučių vaikučių (9 mėn, 1,7m ir 2,8m) kelionė lėktuvu į Londoną. Norėtume sužinoti, ar yra taikomos kokios nors lengvatos perkant bilietus? Kelionėje bus dar vienas suaugęs...  4u.gif

Vaikams iki 2 metų nereikia pirkti atskiros vietos, ir reiks juos laikyti ant kelių, jei skrenda 2 suaugę, taigi, mokėsite tik oro uosto mokesčius, bet ne už skrydį. Bet čia kalba apie "normalias" avialinijas, ne Ryanair. Pastarieji ten turi savo kažkokią kitokią politiką šiuo klausimu, jei galvojame skristi su šia kompanija.
Atsakyti
Sveikos mamytės:) su mažyliu skredam iš Graikijos namuo į Lietuvėlę, vaiko pava
ardė kita nes aš nepasikeičiau, tai kaip supratau notaro patvirtinmo kad tetis vaiką iš šalies išleidžia nereikia?
į lėktuvą negalima neštis autokėdutės ir vaiką laikyt ant rankų?
vežimėli galima palikt prie lėktuvo, aišku pirma informavus registratūroj, ir gausim mes jį išlipę iš lėktuvo?tikiuosiu išlankstytąsmile.gif
Man vaizdelis sukas galvoj mama su mažu vaiku ant rankų griebia lagaminą ir dar vežimuką jei jis ir bagažas doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pasauliosaule @ 2011 06 16, 09:10)
Sveikos mamytės:) su mažyliu skredam iš Graikijos namuo į Lietuvėlę, vaiko pava
ardė kita nes aš nepasikeičiau, tai kaip supratau notaro patvirtinmo kad tetis vaiką iš šalies išleidžia nereikia?
į lėktuvą negalima neštis autokėdutės ir vaiką laikyt ant rankų?
vežimėli galima palikt prie lėktuvo, aišku pirma informavus registratūroj, ir gausim mes jį išlipę iš lėktuvo?tikiuosiu išlankstytąsmile.gif
Man vaizdelis sukas galvoj mama su mažu vaiku ant rankų griebia lagaminą ir dar vežimuką jei jis ir bagažas doh.gif  doh.gif

turek gimimo liudijima, kad galetum reikalui esant irodyt, kad tai tavo vaikas, ar tevo sutikimo reikia, tai cia nuo Graikijos istatymu prklauso, reiktu pasitikrint ten.

i lektuva autokedute gali nestis jei nusiperki vaikui atskira vieta, arba jei yra laisvu vietu ir personalas leidzia, kitu atveju laikai ant ranku (yra avialiniju kur negalima auto keduciu is vis)

Susitvarkysi nepergyvenk, as kai pirma kart skridau su vaiku, buvau viena su ja be vyro ir turejau lektuve savo kuprine bei vaiko krepsi, bagaze du didziulius lagaminus, vezima su autokede, ir dar bagaze autokedes baze. Susirankiojau viska kuo puikiausiai, vienoj rankoj vaiko vezimas, kitoj oro uosto vezimelis su bagazu ir pirmyn lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif zadam keliauti i Latvija ir planuojam nakvoti palapineje su dukryte 11men. Kaip manot apie miega palapineje su vaiku, ar kam nors teko taip miegoti, kaip sekesi? Gal kokiu patarimu turesite? Aciu smile.gif
Atsakyti
Mamytes, o tos kurios planuojat keliones pacios, ne per agenturas, kur isigijate keliones draudimus? g.gif Ar yra ju kazkokios kategorijos su rizikos laipsniais ir pan? Planuoju vykti su sunum i Vokietija, tai kaip ir giminiu lankymas, bet vistiek keliausim ir i atrakcionu parka , ir po apylinkes ax.gif
Gal turite kokiu patarimu? Busiu dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naomyte @ 2011 06 17, 13:33)
Sveikos mamytes  4u.gif  zadam keliauti i Latvija ir planuojam nakvoti palapineje su dukryte 11men. Kaip manot apie miega palapineje su vaiku, ar kam nors teko taip miegoti, kaip sekesi? Gal kokiu patarimu turesite? Aciu  smile.gif

Mes esam poilsiave su abiem dukrom tokio amziaus palapineje. Viskas puikiai, uzmiega vakare ir miega kuo puikiausiai.
Atsakyti
QUOTE(Naomyte @ 2011 06 17, 13:33)
Sveikos mamytes  4u.gif  zadam keliauti i Latvija ir planuojam nakvoti palapineje su dukryte 11men. Kaip manot apie miega palapineje su vaiku, ar kam nors teko taip miegoti, kaip sekesi? Gal kokiu patarimu turesite? Aciu  smile.gif

Mes pernai turėjm progą išbandyt palapinės smagumą smile.gif Miegojo puikiai,juk grynas oras,vėsiau smile.gif Tikreiktų šilčiau aprengt vaikiuką,kad nesušaltų 4u.gif Bet šiaip,tikrai super thumbup.gif
Atsakyti
Noriu važiuoti traukiniu Vilnius Klaipėda su dvynėm 6 mėn. traukiniu. Pirkti galima 1 bilietą, bet man neaišku kur tos mano merginos bus, jei nebus vietų? Yra kažkoks kupė? g.gif Kas keliavote šiuo traukiniu, prašau labai išsamaus info ax.gif Ar reikia autokėdučių? Informacija man beveik jokios informacijos nesuteikė. ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, norejau paklausti gal kuri nors jau buvote susidurusi su tokia situacija:
planuojame veztis i Londona ir suneli (jam 3,9metai), viesbuti susiradome 2-vieti, su 1 didele lova, vaikui nemokamai, bet ten iskaiciuoti pusryciai. Mane domina kaip su vaiko pusryciais tada...ar reikia numatyti vaikui paildoma mokesti uz pusrycius, ar uzteks is tu kur mes su vyru gausim? gal labiau tada apsimoka imti viesbuti kur visai nera pusryciu? g.gif
Tiesa, kokiu dar dokumentu reikia vaikui be paso?
Atsakyti
QUOTE(indijasvaja @ 2011 06 28, 09:33)
Sveikos mamytes, norejau paklausti gal kuri nors jau buvote susidurusi su tokia situacija:
planuojame veztis i Londona ir suneli (jam 3,9metai), viesbuti susiradome 2-vieti, su 1 didele lova, vaikui nemokamai, bet ten iskaiciuoti pusryciai. Mane domina kaip su vaiko pusryciais tada...ar reikia numatyti vaikui paildoma mokesti uz pusrycius, ar uzteks is tu kur mes su vyru gausim? gal labiau tada apsimoka imti viesbuti kur visai nera pusryciu? g.gif
Tiesa, kokiu dar dokumentu reikia vaikui be paso?

Paprastai tokio amziaus vaikui pusrycius iskaiciuoja . Bet visgi kiekvienas viesbutis nusistato savas taisykles, taigi geriausia siuo klausimu kreiptis tiesiogiai i viesbuti rolleyes.gif
Del dokumentu, manau, paso uztenka g.gif Bet cia gal dar kitos mamytes atsakys ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamėja: 29 birželio 2011 - 22:25