QUOTE(pasauliosaule @ 2011 06 16, 09:10)
Sveikos mamytės:) su mažyliu skredam iš Graikijos namuo į Lietuvėlę, vaiko pava
ardė kita nes aš nepasikeičiau, tai kaip supratau notaro patvirtinmo kad tetis vaiką iš šalies išleidžia nereikia?
į lėktuvą negalima neštis autokėdutės ir vaiką laikyt ant rankų?
vežimėli galima palikt prie lėktuvo, aišku pirma informavus registratūroj, ir gausim mes jį išlipę iš lėktuvo?tikiuosiu išlankstytą
Man vaizdelis sukas galvoj mama su mažu vaiku ant rankų griebia lagaminą ir dar vežimuką jei jis ir bagažas
turek gimimo liudijima, kad galetum reikalui esant irodyt, kad tai tavo vaikas, ar tevo sutikimo reikia, tai cia nuo Graikijos istatymu prklauso, reiktu pasitikrint ten.
i lektuva autokedute gali nestis jei nusiperki vaikui atskira vieta, arba jei yra laisvu vietu ir personalas leidzia, kitu atveju laikai ant ranku (yra avialiniju kur negalima auto keduciu is vis)
Susitvarkysi nepergyvenk, as kai pirma kart skridau su vaiku, buvau viena su ja be vyro ir turejau lektuve savo kuprine bei vaiko krepsi, bagaze du didziulius lagaminus, vezima su autokede, ir dar bagaze autokedes baze. Susirankiojau viska kuo puikiausiai, vienoj rankoj vaiko vezimas, kitoj oro uosto vezimelis su bagazu ir pirmyn