Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė su vaiku

QUOTE(Aistulem @ 2011 03 14, 18:45)
cituoju:"Kūdikiams, kurie keliauja be atskiros sėdimos vietos, leidžiama į lėktuvą pasiimti sulankstomą vaikišką kėdutę arba kūdikio krepšį."

o tai jei imu kudikiui vezimeli, tai jau kudikio daikteliai (pampersai, serveteles, zaisliukai ar pan) jau turi buti pas mane rankiniam bagaze, ar gali buti kaip kad kudikio krepsys?

skrendu su ryanair
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2011 04 10, 17:50)
Sveiki

Norejau paklausti - gal kas susidure. Mano pasas ir pavarde lietuviski (po vestuviu nekeiciau), metu amziaus vaikas gimes Graikijoj ir pavarde graikiska, ar nekils problemu keliaujant? Na Lietuvoj ar niekam nekils klausimu kas bendro tarp manes ir to vaiko? smile.gif Sakau gal paimti gimimo liudijima, bet ji tada verstis ir tvirtinti notarui, nes viskas graiku kalba?? g.gif Kai keliavau su vyru, jokiu probemu nebuvo, bet dabar busiu viena g.gif

Žinokit, visko gali būti. Mūsų tokia pati situacija - aš pavardės nepasikeitus, vaikas su tėčio pavarde, o dar ir pasai skirtingų šalių/pilietybių. Keliavau viena su vaiku, Frankfurto oro uoste paklausė - ar tikrai čia jūsų vaikas? Ar turit tėvo sutikimą vežtis vaiką? Laimė, kad turėjau gimimo liudijimą (angliškas), turėjau ir tėvo pasirašytą anglišką laišką-sutikimą (nenotarizuotas, bet suėjo).
Dažniausiai neužkliūva niekam, bet negali žinot, ant kokio darbuotojo papulsi smile.gif
Atsakyti
Sveiki, norėjau paklausti..Nepilnamečiui vaikui vykstant į užsieni (Graikija) be tėvu, o su jį lydinčiu asmeniu ar reikia notariškai patvirtinto tėvu sutikimo. Gal kas susidūrėte su šia situacija 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,

gal galit patarti, gal kuri susidūrėt su tokia problemėle?
vasarą keliausim su 9 mėn. vaikučiu, rezervavom standartinį kambarį viešbutyje, dvigulė lova ir minibaras. Lovytę sakė mūsų leliukui duos, bet ką daryti su maitinimu???? g.gif
reikės duoti košytę bent 3 kartus per dieną, o kaip tą padaryti viešbučio kambaryje? aš jau nekalbu apie virimą, bent jau pašildymą? šaltos gi neduosi.....
Atsakyti
QUOTE(snekute @ 2011 05 19, 10:33)
Sveikos mamytės,

gal galit patarti, gal kuri susidūrėt su tokia problemėle?
vasarą keliausim su 9 mėn. vaikučiu, rezervavom standartinį kambarį viešbutyje, dvigulė lova ir minibaras. Lovytę sakė mūsų leliukui duos, bet ką daryti su maitinimu???? g.gif
reikės duoti košytę bent 3 kartus per dieną, o kaip tą padaryti viešbučio kambaryje? aš jau nekalbu apie virimą, bent jau pašildymą? šaltos gi neduosi.....

Jei viešbutį ėmėte su maitinimu, tai paprašysit restorane, kad virtuvėje sublenderiuotų virtas daržoves ir mėsytę ir turėsite šiltos košės. Rytais dažniausiai ir taip būna įvairių košyčių. Karšto vandens taip pat galėsite paprašyti kad įpiltų - į jį įsistatę pirktinę košytę galėsi pasiišildyti, taip pat galėsite užsipilti užpilamą košytę. Galit pasiimti mažą termosiuką į kurį įsipilsit karšto vandens ir visada turėsit po ranka.
Aš esu kažkada vežusis mažą virduliuką, tai kambaryje pasišildydavau vandenį ir pasidarydavau užpilamą košytę, bet šiaip ir pačiam viešbutį bus ne problema to karšto vandens gauti.
Atsakyti
tikrai nemanau, kad bus problemų smile.gif
verdamą košytę - pasiimdavau užplikomą ir turėdavau su savim virduliuką arba spiralę (mažiau vietos užima). o nupirktas "gatavas" košytes nueidavome į restoraną, kur valgydavome ir pasišildydavome patys arba paprašydavome
gero poilsio wink.gif
Atsakyti
labai aciu, nuraminot smile.gif
Atsakyti
Mes irgi imdavom spirale, "bliudeli" ir pasisildydavom pirktines taip arba uzplikydavom tas greito paruosimo koses. Ner taip problematiska mirksiukas.gif
Atsakyti
i keliones imdavau pirktines tyreles ir niekad nesildydavau, valgydavo tiesiai is stiklainiuko be jokiu problemu.
Atsakyti
Sveiki,

Kiek paskaiciau: reikia antro is tevu sutikimo jei vaikas keliauja tik su vienu is ju. Bandysim eit pas notara, o paskui sakykit ka daryt? ar reikia eit i vertimu biura kad isverstu ir vel patvirtintu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2011 05 21, 20:59)
Sveiki,

Kiek paskaiciau: reikia antro is tevu sutikimo jei vaikas keliauja tik su vienu is ju. Bandysim eit pas notara, o paskui sakykit ka daryt? ar reikia eit i vertimu biura kad isverstu ir vel patvirtintu? g.gif

Nereikia sutikimo, jei keliauja su vienu iš tėvų. Bet reikia, jei keliauja su lydinčiu asmeniu, be tėvų.
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2011 05 21, 23:00)
Nereikia sutikimo, jei keliauja su vienu iš tėvų. Bet reikia, jei keliauja su lydinčiu asmeniu, be tėvų.

Aciu 4u.gif
Atsakyti