[quote=godzilaz,2008 06 03, 12:08]
[quote=Kurmiukė,2008 05 19, 00:39]
Nu, šaunuolė, ne tas žodis O kodėl taip jau pradžioj nusprendei po kelionės 5 metus niekur niekur??? Papasakok nuotykius, manau tikrai padrąsinsi tas, kurios nori keliaut, bet bijo, kai tokios kolegės kaip tavo, padrąsindamos, kompetetingai pirštus prie smilkinio sukioja Ždžiu, nerealiai įkvepianti Tavo istorija...
Niekur niekur,nes tikrai buvau pavargusi-visur pėsčiom,ne iš nežinojimo,o ,kad pamatyti daugiau,vaikui parodyti,sau prisiminti...+stresas,kuris atėmė pusė sveikatos-kaip minėjau,nebuvau skridusi lėktuvu,nemačiusi oro uosto(derevnia).Atskridus pamečiau bagažą(mano ir tik mano klaida),radom apie 22val.,kelionė per pusę miesto pėsčiom su čiumadanais per lietų(viskas per tą lietuvišką nepasitikėjimą žmonėmis)naktį,šokas,kad tulikas su dušu per koridorių,ant dukros užkrito sena ir sunki antikvarinė spinta,o sulėkę šeimininkai tik sugebėjo rėkt"mamma mia".Tada tikrai nebenorėjau grįžt,nes nepatiko jų gyvenimo būdas,aplinka,architektūra,žodžiu,svetima viskas.Dabar su nostalgija prisimenu tik gerus dalykus,žmones,kurie nuoširdžiai stengėsi padėt,nuostabų vietovaizdį,galų gale prisilietėm prie civilizacijos istorijos.Pagalvojus,Lietuva tik prieš 1000 metų paminėta analuose,o tam miestui 2,5 tūkstančio metų.
Reikėjo tam tikro poilsio,kad viską suprasti.Dabar svajoju varyt su abiem į Siciliją,tokiu pat būdu...
[/quote]
Nu, įsivaizduoju, nes teko patirti panašų stresą, bet vykau viena, tai bala nemato, kai tik už save atsakai
, na, bet tu su vaiku, tai stresas keleriopas turėjo būt
O dėl įspūdžių, tai ir man taip, kai viskas sklandžiai praeina, tai įspūdžiai greit išblanksta, kažkodėl maloniausia prisimint būtent tas keliones, kuriose buvo sunkiausia
Sicilija yra gėris, na, bet gal ne vasarą, nes klaikiai karšta...Aš pati nebuvau, bet mano gera draugė ten yra pagyvenusi, tai sakė, kad nuo birželio galo iki rugsėjo vidurio ten gali vykti tik žudytis