Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė su vaiku

QUOTE(saulyte525 @ 2008 05 24, 15:49)
Šaunuolės mamos  thumbup.gif  thumbup.gif

man rodos sėdint vaiko priežiūros atostogose

tai 1+1, arba 1+2  kai būtų  gerai pakeliauti,

tik kad sąlygų daug kur be to 2 + vaikas (-ai)
gerų daug nėra.

Na, kiek ištyrinėjau, kaip jau rašiau anksčiau, tinka Bulgarija (Fiji travel skaičiuoja dviviečio kainą vienam žmogui plius vaiko kainą), arba klasika- organizuotis pačioms, nes internetu viešbučiai taiko nuolaidas vaikams iki 12m. praktiškai visi, o dauguma iš vis už vaiką pinigų neima. Belieka"susižvejoti gerus bilietus" ir susirasti viešbutį esantį kurorte netoli oro uosto, kad pigu būtų nuvažiuoti. Be to, galiu pasakyti, kad taip keliauti dayg patogiau, nes kelionių organizatoriai apgyvendindami kol visus išlaipina, tai pervežimas pailgėja ne viena valanda...
Atsakyti
Kiek zinau vaikui iki 2 metu nemokami bilietai,taip?
Atsakyti
QUOTE(Jurguška @ 2008 05 27, 23:19)

Taip, jei jis neužima atskiros sėdimos vietos, t.y. turėsi laikyti ant kelių visą kelionę.
Atsakyti

Skirtingi vežėjai turi skirtingas taisykles. Vienur nemokami, kitur mokami. Teiraukitės savo vežėjo.
Atsakyti
QUOTE(Rudeneja @ 2008 05 19, 19:25)
va i Turkija labai noreciau, bet man kazkodel atrodo, kad butent ten vienai su vaiku butu nuobodu  blush2.gif

Patarčiau rinktis viešbutį kur yra vaikų mini klubas arba Novaturo šeimos klubas - tada vaikams thumbup.gif , mamytės gali sau gulėt, degintis ir knygą skaityt tongue.gif

Dažniausiai taip 4u.gif
Mes iki 2 metukų 2 kartus skridom į Egiptą nemokamai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Provanc: 30 gegužės 2008 - 21:17
QUOTE(Provanc @ 2008 05 30, 22:16)
Mes iki 2 metukų 2 kartus skridom į Egiptą nemokamai  rolleyes.gif

O kiek jūsų skrido? Gera atmintis nuo dviejų metų - fenomenalu...
Atsakyti
Sveiki as su mergaite 2 metuku skrendu i turkija, kaip bus papasakosiu gryzus, nors jau pradedu bijoti doh.gif Bet tikiuosi sustvarkysm ax.gif Vaikam iki dveju metuku nekainoja nieko. Gera galimybe pailseti su vaikuciu thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Kurmiukė,2008 05 19, 00:39]
Nu, šaunuolė, ne tas žodis 4u.gif 4u.gif O kodėl taip jau pradžioj nusprendei po kelionės 5 metus niekur niekur??? Papasakok nuotykius, manau tikrai padrąsinsi tas, kurios nori keliaut, bet bijo, kai tokios kolegės kaip tavo, padrąsindamos, kompetetingai pirštus prie smilkinio sukioja mirksiukas.gif Ždžiu, nerealiai įkvepianti Tavo istorija...

Niekur niekur,nes tikrai buvau pavargusi-visur pėsčiom,ne iš nežinojimo,o ,kad pamatyti daugiau,vaikui parodyti,sau prisiminti...+stresas,kuris atėmė pusė sveikatos-kaip minėjau,nebuvau skridusi lėktuvu,nemačiusi oro uosto(derevnia).Atskridus pamečiau bagažą(mano ir tik mano klaida),radom apie 22val.,kelionė per pusę miesto pėsčiom su čiumadanais per lietų(viskas per tą lietuvišką nepasitikėjimą žmonėmis)naktį,šokas,kad tulikas su dušu per koridorių,ant dukros užkrito sena ir sunki antikvarinė spinta,o sulėkę šeimininkai tik sugebėjo rėkt"mamma mia".Tada tikrai nebenorėjau grįžt,nes nepatiko jų gyvenimo būdas,aplinka,architektūra,žodžiu,svetima viskas.Dabar su nostalgija prisimenu tik gerus dalykus,žmones,kurie nuoširdžiai stengėsi padėt,nuostabų vietovaizdį,galų gale prisilietėm prie civilizacijos istorijos.Pagalvojus,Lietuva tik prieš 1000 metų paminėta analuose,o tam miestui 2,5 tūkstančio metų.
Reikėjo tam tikro poilsio,kad viską suprasti.Dabar svajoju varyt su abiem į Siciliją,tokiu pat būdu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo godzilaz: 03 birželio 2008 - 10:09
[quote=godzilaz,2008 06 03, 12:08]
[quote=Kurmiukė,2008 05 19, 00:39]
Nu, šaunuolė, ne tas žodis 4u.gif 4u.gif O kodėl taip jau pradžioj nusprendei po kelionės 5 metus niekur niekur??? Papasakok nuotykius, manau tikrai padrąsinsi tas, kurios nori keliaut, bet bijo, kai tokios kolegės kaip tavo, padrąsindamos, kompetetingai pirštus prie smilkinio sukioja mirksiukas.gif Ždžiu, nerealiai įkvepianti Tavo istorija...

Niekur niekur,nes tikrai buvau pavargusi-visur pėsčiom,ne iš nežinojimo,o ,kad pamatyti daugiau,vaikui parodyti,sau prisiminti...+stresas,kuris atėmė pusė sveikatos-kaip minėjau,nebuvau skridusi lėktuvu,nemačiusi oro uosto(derevnia).Atskridus pamečiau bagažą(mano ir tik mano klaida),radom apie 22val.,kelionė per pusę miesto pėsčiom su čiumadanais per lietų(viskas per tą lietuvišką nepasitikėjimą žmonėmis)naktį,šokas,kad tulikas su dušu per koridorių,ant dukros užkrito sena ir sunki antikvarinė spinta,o sulėkę šeimininkai tik sugebėjo rėkt"mamma mia".Tada tikrai nebenorėjau grįžt,nes nepatiko jų gyvenimo būdas,aplinka,architektūra,žodžiu,svetima viskas.Dabar su nostalgija prisimenu tik gerus dalykus,žmones,kurie nuoširdžiai stengėsi padėt,nuostabų vietovaizdį,galų gale prisilietėm prie civilizacijos istorijos.Pagalvojus,Lietuva tik prieš 1000 metų paminėta analuose,o tam miestui 2,5 tūkstančio metų.
Reikėjo tam tikro poilsio,kad viską suprasti.Dabar svajoju varyt su abiem į Siciliją,tokiu pat būdu...
[/quote]

Nu, įsivaizduoju, nes teko patirti panašų stresą, bet vykau viena, tai bala nemato, kai tik už save atsakai blink.gif , na, bet tu su vaiku, tai stresas keleriopas turėjo būt doh.gif O dėl įspūdžių, tai ir man taip, kai viskas sklandžiai praeina, tai įspūdžiai greit išblanksta, kažkodėl maloniausia prisimint būtent tas keliones, kuriose buvo sunkiausia thumbup.gif

Sicilija yra gėris, na, bet gal ne vasarą, nes klaikiai karšta...Aš pati nebuvau, bet mano gera draugė ten yra pagyvenusi, tai sakė, kad nuo birželio galo iki rugsėjo vidurio ten gali vykti tik žudytis lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, ir as noriu prisijungti prie sios temos, nors dar nekeliavau su mazyliu, bet jau labai stipriai planuoju. Jus turbut mane pasmerksit, nes mano vaikui dar tik 1,3m! Na bet jei as negaliu be kelioniu ir dabar turiu galimybe tai daryti (kolkas dar vaiko prieziuros atostogose)... Mano vaikiukas labai istvermingas ilgom kelionem (is sostines link juros vaziujam) ir siaip mazai reiklus, tai manau nieko baisaus butu su juo kazkur issiruosti? Tarkim i Turkija, nes neseniai ten buvau ir maciau kaip visai mazuteliai vaikuciai dalyvauja mini klubuose lygiaverciai su dickiais. Na nezinau... Manau, svarbiausia paciai nebijoti ir gerai pasiruosti, o tada viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės smile.gif
mes taip pat noretume pakeisti aplinką, nes pailsėti tai nelabai išeitųsmile.gif
Būtu smagu, kad atsirastų mamytė su vaikučiu panašaus amžiaus( mano berniukui 1,2 m.) ir kartu ką nors sugalvotume? mirksiukas.gif
Galiu savaitei ir ne vienai:) juk esu dabar savo mylimuko auginimo atostogose:)
Atsakyti
Pamačiusi temos pavadinimą jau buvau "beišskliedžianti sparnus", bet paskaičiusi ir vėl juos nuleidau... "Kreta, Italija, viešbučiai, restoranai, kavinės..." Apie tokią prabangą net nesapnuojam. O ir šiaip - tai ne tas poilsio būdas, kuris labiausiai patiktų. Visada keliaudavom po Lietuvą, su kuprinėm ant pečių, su palapinėm, nakvodavom stovyklavietėse miške, gamindavom maistą ant laužo... Ir mums tai labai patiko. Aplamai, tai vienintelis poilsio būdas, kuris iš tikrųjų leidžia pailsėti ir atitrūkti nuo to pasiutusio didmiesčio tempo. Bet vat likom vienos ir ... "norisi, bet badosi"... Rodos viskas yra - ir palapinės, ir miegmaišiai, ir kuprinės, ir mano panelė jau visa pana, bet nebesijaučiam saugios dviese miške. Kaip ir nesinorėtų atsisakyti pamėgtų kelionių, bet dviem moteriškėm kažkaip baisoka sad.gif Su didesne kompanija būtų gerokai smagiau ir drąsiau, bet niekaip nerandam tokios pat "priplaukusių ekstremalių" šutvės, kurios mėgtų braidyti po miškus su kuprinėm ant pečių ir vakarienei valgyt makaronų košę su uodais biggrin.gif O gal yra ir tokių? smile.gif Jeigu atsirastų - labai laukiam laiškučių ir kviečiam jungtis draugėn smile.gif Kartu ir drąsiau, ir smagiau smile.gif
Atsakyti