Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė su vaiku

QUOTE(Nulika @ 2011 01 14, 23:42)
4u.gif as gerai supratau, kad su Ryanair iki 2 meu vaikas negauna atskiros vietos, bet vezimas vezamas nemokamai? g.gif

Man tai cia fantastika doh.gif .Moki uz bilieta ir skraidini ant keliu doh.gif .

O jei tas vaikas dar visai kudikis su kedute? Tai taip su kede ir laikai tris valandas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2011 01 17, 14:48)
Man tai cia fantastika  doh.gif .Moki uz bilieta ir skraidini ant keliu  doh.gif .

O jei tas vaikas dar visai kudikis su kedute? Tai taip su kede ir laikai tris valandas  blink.gif

jus nemokate uz atskira vieta, mokate butent uz vieta ant keliu, dauguma avialiniju (ne RyanAir) mielai jums leis vaika skraidinti atskiroj vietoj jei nusipirksit jam bilieta tam reikalui - kuris kainuos jums tikrai daugiau negu vieta ant keliu.

Su kedutem ant keliu niekas neskraidina doh.gif kedute priduodat i bagaza, o vaikas ant keliu buna be jos.
Atsakyti
Sveikos keliautojos smile.gif gal žinot kokia yra tvarka norint vaiką išleisti i poilsinę kelionę su krikšto mama? ar reikia mūsų su vyru notariško įgaliojimo?
Skrenda i Turkiją, vaikui 5 m. ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

As irgi noreciau pasiklausti. Nemazai zmoniu keliauja su vaikuciais ir mes noretume, taciau man iskilo vienas klausimas, del vaiko maitinimo. Musu maziausiajam virs metuku yra ir kazkaip galvoju kad net neiseina pasvajoti apie kazkur keliavima del valgymo.
Valgo vaikinas tik mano virtas koses ir dar jokio kepto ir panasiai maisto neduodam. Tai ka vaikui reiketu valgyti svecioje salyje?
Gal kas esat keliave su tokio amziaus vaikuciu ir kaip darydavote?

Gal kas keliavote i kokia sali ir emete kambari/buta su virtuve?
Atsakyti
QUOTE(Jūros*gėrybė @ 2011 01 18, 16:13)
Sveikos keliautojos smile.gif gal žinot kokia yra tvarka norint vaiką išleisti i poilsinę kelionę su krikšto mama? ar reikia mūsų su vyru notariško įgaliojimo?
Skrenda i Turkiją, vaikui 5 m.  ax.gif

Aisku,kad reikia notaro patvirtiniko,kad tevai isleidzia,Juk krikstomama ne tetis ir ne mama ir net neglobeja.Daugiau info www.urm.lt, www.pasienis.lt Visa konkreti info buna bukleteliuose kur kelionio aprasymai ir viesbuciai (krikstomama ) tikriausiai tures smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(bitutė @ 2011 01 21, 16:07)
Sveiki,

As irgi noreciau pasiklausti. Nemazai zmoniu keliauja su vaikuciais ir mes noretume, taciau man iskilo vienas klausimas, del vaiko maitinimo. Musu maziausiajam virs metuku yra ir kazkaip galvoju kad net neiseina pasvajoti apie kazkur keliavima del valgymo.
Valgo vaikinas tik mano virtas koses ir dar jokio kepto ir panasiai maisto  neduodam. Tai ka vaikui reiketu valgyti svecioje salyje?
Gal kas esat keliave su tokio amziaus vaikuciu ir kaip darydavote?

Gal kas keliavote i kokia sali ir emete kambari/buta su virtuve?

Mes skridom i Egipta su 1 m dukryte ir 3 m sunum, emem gera 5* viesbuti su geru maitinimu (domejomes atsiliepimuose ir agenturoje). Del maisto ir as labai pergyvenau, bet buvo viskas OK, kadangi oras buvo gana karstas, tai vaikai labai daug gere (ten sulciu ir arbatyciu tikrai yra), siaip dar valge nemazai vaisiu. Pusryciam budavo garuose "keptos" kiausinienes, sausu pusryciu, o kartas net ir koses (net ir su sviestu biggrin.gif ), kartais mazoji ir to atsisakydavo, tada pasiulydavau svieziai kepta vos ne silta minksta bandele "pagrauzt". Pietums budavo ivairiusiu sriubyciu, net kreminiu-darzoviniu, taip pat troskintos vistienos, kartais budavo vaikiskame meniu troskintos maltos mesytes, tokiu kaip kotletuku. Budavo ir bulviu koses, zuvies... Na juk metuku vaikas jau turi valgyt tokiu produktu g.gif tai va, mes taip ir maitinomes, per 6 dienas nenumirem is bado biggrin.gif
Tikrai yra geru viesbuciu pritaikytu keliauti su vaikais, tik reikia agentureoje klaust. Ten darbuotojai zino, kokie viesbuciai siulo leliukams spec. meniu smile.gif
Sekmes 4u.gif keliaukit ir nebijokit wub.gif

QUOTE(Vytuke @ 2011 01 22, 17:05)
Aisku,kad reikia notaro patvirtiniko,kad tevai isleidzia,Juk krikstomama ne tetis ir ne mama ir net neglobeja.Daugiau info www.urm.lt, www.pasienis.lt Visa konkreti info buna bukleteliuose kur kelionio aprasymai ir viesbuciai (krikstomama ) tikriausiai tures smile.gif)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dekui uz pasidalinima savo patirtimi 4u.gif
Ir teisingai jus sakote, kad kur buna geras maitinimas ir vaikam meniu yra ir surastume maistuko tinkamo.
Na zodziu pasiziurineti ir pasvajoti galima smile.gif
Atsakyti
Manajam jau beveik penkeri. Labai norėčiau aplankyti Maroką. Andrius Tapinas savo bloge šiek tiek rašė apie Maroką ir ten vykstantį pokerio turnyrą, tai ir "užsikabinau" už šitos šalies. Kaip manot, ar verta? Ar vaikui ne per daug varginanti kelione?
Atsakyti
QUOTE(saulegraz@ @ 2011 01 13, 18:51)
Sveikos, keliauninkes mirksiukas.gif
Gal cia man atsakys, skrendant su aerlingus, iki keliu metu priklauso vezimukas? Visad skrisdavau viskas gerai, o va dabar skrisiu, kai bus du metukai ir menuo, tai idomu kaip su vezimuku. Nes esu girdejusi, viena ausim lotuliukas.gif , kad paskui primoketi uz ji reikia, kai jau buna amziaus riba perzengta, tai va, kokia ta riba iki kada jis priklauso nemokamai g.gif ? Gal kuri zinote, is anksto aciu drinks_cheers.gif

Viskas priklauso nuo skrydzius vykdancios bendroves taisykliu. Diduma bet koki vezimeli laiko neiskaiciuotinu i bendra bagazo svori, nesvarbu, kiek vaikui metu.
Taigi, reikia įdėmiai skaityti skrydžius vykdančios bendrovės taisykles.
Pavyzdžiui, skrendant “Star1 Airlines” dar 2 м. neturintiems vaikams jau skaičiuojama puse suaugusiojo svorio (10 kg). “Ryanair” vaikams iki 2 m. nesuteikia nemokamo bagažo svorio.
Tas pats su vežimėliais. Pvz. Airbaltic tik iki 2 м. leidžia nemokamai turėti 1 registruoto bagažo vienetą iki 10 kg ir vieną sulankstomą vaikišką vežimėlį/kėdutę. Nuo 2 metukų vežimukas skaičiuojasi į bagažo svorį.
Atsakyti
Tai sakykim atvaziuoju su kudikeliu maniskiai 3 men , vezimas su lopsiu juos atiduodu i bagazo skyriu ? ten kur lagamina priduodu? g.gif ar paciam lektuve ? blush2.gif o kaip as ja, jai be lopsio ant keliu pasisodinsiu kudiki g.gif ? auto kedute imti? bet tai kaip as su vezimu ir auto kedute nepanesiu visko schmoll.gif dar 5 metu sunus kartu skris, tai as jo lagamina dar temsiu. doh.gif Su ryanair skrisim mes, gal kuri gali man tokiai glusiukei isaiskint kaip ten buna ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauritaaa @ 2011 01 31, 11:43)
Tai sakykim atvaziuoju su kudikeliu maniskiai 3 men , vezimas su lopsiu juos atiduodu i bagazo skyriu ? ten kur lagamina priduodu?  g.gif  ar paciam lektuve ? blush2.gif  o kaip as ja, jai be lopsio ant keliu pasisodinsiu kudiki g.gif  ? auto kedute imti? bet tai kaip as su vezimu ir auto kedute nepanesiu visko schmoll.gif  dar 5 metu sunus kartu skris, tai as jo lagamina dar temsiu. doh.gif  Su ryanair skrisim mes, gal kuri gali man tokiai glusiukei isaiskint kaip ten buna ? blush2.gif

vezimuka prie lektuvo geriausia atiduoti, taip galesit per oro uoste jame leliu veztis. O lektuve ant keliu laikysit - paprastai kaip ir namie laikot vaika sau ant ranku taip ir lektuve. Ryanair net neleidzia kudikiams atskiru vietu pirkti, o kitose avialinijose jei nori autokede prasinesti tai reikia pirktis atskira vieta , t.y. daugiau moketi/
Atsakyti
Sveiki, keliasim 1 karta su vaikais ir biski noreciau Jusu pagalbos.
Keliausim su Ryanair, 2 suag, ir 2 vaikai (7 metu ir 2 metu)+bagazas, tai norejau paklausti, 1 is vaiku yra 2 metai, nupirktas biletas, noriu paimti vezimuka-sketuka, ar reikes sumoketi kaip uz bagaza?ar nemokamai ?
A dukrai 7 metu, ar jai priklauso rankinis bagazas?
Atsakyti