Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė su vaiku

QUOTE(kinder_surprise @ 2011 01 08, 18:08)
Kiek zinau reikia tevu rastisko sutikimo, patvirtinto notaro. Juk nepilnametis, negali vienas isvykti is salies g.gif

Seniai taisyklės jau pasikeitę, jokių notarų tvirtinimų nebereikia.
Mano sūnus 8 metų skraido vienas pas tėtį į kitą šalį. Aš išlydžiu, tėtis pasitinka kitame oro uoste, vaikas keliauja tik su savo pasu.
Atsakyti
man cia toks klausimas iskilo, ar rezervuojant kelione, lektuve is karto vietas rezervuoja? kiek skridom, tai vis pasakydavom, kad salia sodintu, bet gal to nereikia, savaime salia sodina vieno uzsakymo asmenis? dabar jau su vaikais skrisim, nesinori, kad mus 3 ismetytu... ar cia reikia i eiles pradzia speti papulti, kad visi kartu galetumem susesti?
kazkaip is po pernai man tokie klausimai kyla, kai skridom is Turkijos atgal, pasakem, kad sodintu salia, bet atsisedus lektuve i musu vietas dar vieni zmones turejo bilietus, tada visiems susedus ir paziurejus, kur liko laisvu vietu, mus norejo isskirti, turkas kazka rekavo lektuve, bet as grieztai atsisakiau kur nors eiti, nes vaika tada dar ant keliu laikem ir nenorejau visa kelione buti su juo viena, vis lengviau, kai vyras salia, pasidalinam uzimtuma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egle50 @ 2011 01 13, 14:39)
man cia toks klausimas iskilo, ar rezervuojant kelione, lektuve is karto vietas rezervuoja? kiek skridom, tai vis pasakydavom, kad salia sodintu, bet gal to nereikia, savaime salia sodina vieno uzsakymo asmenis? dabar jau su vaikais skrisim, nesinori, kad mus 3 ismetytu... ar cia reikia i eiles pradzia speti papulti, kad visi kartu galetumem susesti?
kazkaip is po pernai man tokie klausimai kyla, kai skridom is Turkijos atgal, pasakem, kad sodintu salia, bet atsisedus lektuve i musu vietas dar vieni zmones turejo bilietus, tada visiems susedus ir paziurejus, kur liko laisvu vietu, mus norejo isskirti, turkas kazka rekavo lektuve, bet as grieztai atsisakiau kur nors eiti, nes vaika tada dar ant keliu laikem ir nenorejau visa kelione buti su juo viena, vis lengviau, kai vyras salia, pasidalinam uzimtuma smile.gif

Mus sodino salia su vyru. Ryanair isvis seda kas kur nori, kaip troleibuse kokiam. Siaip as labai skrist bijau, tai jei mums isskirtu, ka as zinau... blink.gif
Atsakyti
va, radau veino is skraidintoju psl taisykles:
Mes neužtikriname konkrečios vietos orlaivyje priskyrimo jums. Mes turime teisę paskirti ar
perskirstyti vietas bet kuriuo metu, net po įlaipinimo į orlaivį. Tokį būtinumą gali sąlygoti pvz.
atsakingų valstyb÷s institucijų nurodymai, skrydžių vykdymo, saugos ar saugumo priežastys.

gerai, kad Vilniuje tai su mazais vaikais i prieki praleidzia, o kaip yra kitur?
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2010 09 16, 17:38)
Į lėktuvo saloną nepriima jokių vežimėlių, nei skėtukų, nei didesnių. Juos deda prie bagažo. Nors...jei gražiai paprašysit lėktuve, tai gal leis pasilikti skėtuką.Aš keliavau viena su vaiku, tai man leido, o atgal skrendant susitarti nepavyko schmoll.gif

QUOTE(Šaltmėtė @ 2010 10 24, 13:00)
Taip taip, vežimukas skaičiuojasi atskirai... tik tokiam RyanAir'e į bendrą svorį skaičiuoja.. doh.gif

na mes su sportiniu vežimėliu važiavom, nei kas mums tą svorį skaičiavo, tiesiog nuvažiavom iki lėktuvo, sulankstėm ir palikom, ten deda į atskirą vietą, išlipant iš lėktuvo jau jis buvo išimtas ir vėl dedi vaiką ir važiuoji, patogu... beje skridom ryanair, nebent dabar sąlygos pasikeitė...
Atsakyti
QUOTE(egle50 @ 2011 01 13, 13:28)
va, radau veino is skraidintoju psl taisykles:
Mes neužtikriname konkrečios vietos orlaivyje priskyrimo jums. Mes turime teisę paskirti ar
perskirstyti vietas bet kuriuo metu, net po įlaipinimo į orlaivį. Tokį būtinumą gali sąlygoti pvz.
atsakingų valstyb÷s institucijų nurodymai, skrydžių vykdymo, saugos ar saugumo priežastys.

gerai, kad Vilniuje tai su mazais vaikais i prieki praleidzia, o kaip yra kitur?

O kokius skrydžius jūs turite omeny? jei reguliariuosius, tai vietas pasirenkate, kai darote Check-in (išskyrus Ryanair) internetu prieš skrydį, arba oro uoste, o jei užsakomuosius - atostoginius, tai vietas gaunate, kai darote check-in orouoste.
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2011 01 13, 14:57)
O kokius skrydžius jūs turite omeny? jei reguliariuosius, tai vietas pasirenkate, kai darote Check-in (išskyrus Ryanair) internetu prieš skrydį, arba oro uoste, o jei užsakomuosius - atostoginius, tai vietas gaunate, kai darote check-in orouoste.

atostoginius.
tai va, jei i eiles gala pakliusi, tai ir nejauku laukti, nes gali kartu vietu negauti...
Atsakyti
Sveikos, keliauninkes mirksiukas.gif
Gal cia man atsakys, skrendant su aerlingus, iki keliu metu priklauso vezimukas? Visad skrisdavau viskas gerai, o va dabar skrisiu, kai bus du metukai ir menuo, tai idomu kaip su vezimuku. Nes esu girdejusi, viena ausim lotuliukas.gif , kad paskui primoketi uz ji reikia, kai jau buna amziaus riba perzengta, tai va, kokia ta riba iki kada jis priklauso nemokamai g.gif ? Gal kuri zinote, is anksto aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Galu gale negavus vietu salia, lektuve paprasysit susikeisti su kuo nors, zmones gersnorishki paprastai buna.
Atsakyti
4u.gif as gerai supratau, kad su Ryanair iki 2 meu vaikas negauna atskiros vietos, bet vezimas vezamas nemokamai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegraz@ @ 2011 01 13, 18:51)
Sveikos, keliauninkes mirksiukas.gif
Gal cia man atsakys, skrendant su aerlingus, iki keliu metu priklauso vezimukas? Visad skrisdavau viskas gerai, o va dabar skrisiu, kai bus du metukai ir menuo, tai idomu kaip su vezimuku. Nes esu girdejusi, viena ausim lotuliukas.gif , kad paskui primoketi uz ji reikia, kai jau buna amziaus riba perzengta, tai va, kokia ta riba iki kada jis priklauso nemokamai g.gif ? Gal kuri zinote, is anksto aciu drinks_cheers.gif

mums irgi aktualus sitas klausimas. Nors vaikui jau virs 3 m. ,bet sketuka ruosiames pasiimt su savim, tai ar reiks uz ji susimoket? kazkaip buvau isitikinus ,kad kaip visada nemokamai doh.gif lotuliukas.gif
bet jei moku uz vaika,tai jam irgi priklauso bagazas ,tai gal to saskaita ir skaiciuosis g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2011 01 15, 09:56)
mums irgi aktualus sitas klausimas. Nors vaikui jau virs 3 m. ,bet sketuka ruosiames pasiimt su savim, tai ar reiks uz ji susimoket? kazkaip buvau isitikinus ,kad kaip visada nemokamai  doh.gif  lotuliukas.gif 
bet jei moku uz vaika,tai jam irgi priklauso bagazas ,tai gal to saskaita ir skaiciuosis  g.gif

Nea, sketukas vaikui priklauso nemokamai tik iki 2 metuku. Veliau , manau, ji turesit atiduot i bagaza kaip ir lagaminus g.gif
Draugai skrido su vaiku 2,1m, tai dar pavyko issiprasyti, kad leistu vezimuka uz dyka, bet tik po ilgu ikalbinejimu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wayda: 17 sausio 2011 - 16:50