Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė su vaiku

QUOTE(^Angel^ @ 2010 09 02, 18:04)
va ir man rupi sis klausimas, lygiau tokioj pat padety, skrendam i Airija.

Mano atveju problemu nebus, tik del visa ko isideti gimimo liudijima, nes kur skrendu yra Sengeno erdve, o jums jau kazkur rasiau, kad jei gerai zinau tai airija nera sengeno erdveje, gali buti kitos taisykles
Atsakyti
radau visus atsakymus i rupimus klausimus. Cia paliksiu info tiems, kas skrenda ir Kauno oro uosto:

Dėl vaikų kelionių, kelionės dokumentų ir pan. kreiptis į Valstybės sienos apsaugos pareigūnus telefonu +370 37 399 319.

Atsakyti
QUOTE(gozė @ 2010 08 27, 18:28)
apie prancuziska disneylanda kalbu, ten tai man abejoniu nekyla, veikia istysus metus. bet vat tie vokiski ...

Visa tokia ir panaši info yra Disneyland'o internetiniame puslapyje, viskas puikiausiai anglų kalba surašyta, patikrinkite.
Atsakyti
QUOTE(Champagne @ 2010 06 10, 00:39)
jokiu problemu nebus. Atiduokit i lektuva pries ilipant ir islipus vel pasimsim is kart.

QUOTE(Qrune @ 2010 06 18, 13:38)
O kokiu amziaus yra jusu leliams?  Nes esu maciusi,kad lektuve spec,kedutes duoda leliams paguldyti,o Vezimelis neturesite jokiu problemu,tik reikia tvirtesni vestis,gali visko buti,kad ir sulauzo doh.gif  Bet uztad,man atrodo ieina su bagazo svoriu,jei neiimsite vaiku bagazo.O siaip galite pasiskambinkite orui uostui,geriau isaiskins.

sveiki smile.gif
o paie kokius vezhimelius eina kalba? normalius ar tik "sketukus" i lektuvus priima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2010 09 16, 17:33)
sveiki smile.gif
o paie kokius vezhimelius eina kalba? normalius ar tik "sketukus" i lektuvus priima?  g.gif

Į lėktuvo saloną nepriima jokių vežimėlių, nei skėtukų, nei didesnių. Juos deda prie bagažo. Nors...jei gražiai paprašysit lėktuve, tai gal leis pasilikti skėtuką.Aš keliavau viena su vaiku, tai man leido, o atgal skrendant susitarti nepavyko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2010 09 16, 17:38)
Į lėktuvo saloną nepriima jokių vežimėlių, nei skėtukų, nei didesnių. Juos deda prie bagažo. Nors...jei gražiai paprašysit lėktuve, tai gal leis pasilikti skėtuką.Aš keliavau viena su vaiku, tai man leido, o atgal skrendant susitarti nepavyko schmoll.gif

tai supratau, kad didesnius irgi priima i bagzha?
achiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2010 09 16, 19:00)
tai supratau, kad didesnius irgi priima i bagzha?
achiu 4u.gif

Taip, mačiau nemažai didesnių vežimų, visi dedami į bagažą.
Atsakyti
atsiprasau uz 'offtopic' blush2.gif
bet..
gal kam kelionei i siltus krastus prisireiks -turiu HUGGIES LittleSwimmer 7-12kg likusiu 8vnt. (is 16) ax.gif
Atsakyti
sveikos,norejau paklausti gal ir durno klausimo,as dar niekas neskridus ir su dukra galvojam skristi,jai nera 2 metu,ar lektuve reikalinga tureti autoketdute? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunkissed @ 2010 10 13, 20:33)
sveikos,norejau paklausti gal ir durno klausimo,as dar niekas neskridus ir su dukra galvojam skristi,jai nera 2 metu,ar lektuve reikalinga tureti autoketdute? smile.gif

Sveiki,
lektuve duos vaikeliui papildoma dirza, kurio mamyte prisisegs vaika prie saves 4u.gif
Atsakyti
dekui uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
Sveiki, noreciau viena klausima uzduoti. blush2.gif ne karta neskridau ir info neturiu.
Vaikui bus 2 metai ir 6 men - ar reikia jam pirkti pilna bileta, ar kaz koks yra vaikiskas? A kaip su vieta, jam duos atskira salia ar su manim sedes (nes skristi 11 val).
Atsakyti