Dziaugiuos radussia tema.
Su vaikais esu keliavus po Lietuva - ilsejausi Druskininkuose su 2 metu sunum ir 7 metu dukra. Pagelbejo tai, kad turejau valandine aukle (radau ten vietoje). Juk norisi visokius Spa ismeginti, i pirtis nueiti. Bet siaip laika praleidom puikiai, daug pramogu vaikisku ir ramiai pasivaiksciojam.
Dar su dukra, 8 metu, vaziavom i 5 dienu autobusine kelione - Krokuva-Slovakijos kalnai-Budapestas. Siaip si kelione tinkama vaikams, nes daug pramogu ieina - beseinai Budapeste, plaukiojimas laivu, kelimasis keltuvais i kalna, vandens pramogu parkas Krokuvoj, druskos kasyklos... O mes dar su dukra nuo grupes atsiskyrem ir Budapeste nuejom i atrakcionu parka - jis aisku ne tokio lygio, kaip koks Heides parkas, bet Lietuvoj tokio nera, taigi visai neblogas. Viskas praejo gerai, tik teko visa laika uzimt dukra autobuse - zaidem zaidem...
-
tik man paciai labai truko dar vienos 1+1 kombinacijos...
Itariu,man teks daznai keliaut 1+1 ar 1+2, gal yra daugiau reguliariu keliautoju ir mes galetume pasiplanuot atostogas drauge. Is anksto, kad ir kitam pavasariui, vasarai...O gal ir didesne kompanija susidarytu, jei is anksto paplanuotume... Butume vienisu mamu ir vaiku kompanija, manau, butu linksma. Oi, visokiu veiklu galetume pridaryti, kad butu kaip Novaturo seimos klubas...
Ka manot?