Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė su vaiku

QUOTE(MichGirl @ 2010 06 23, 19:52)
pirmoj fotkej tai lopsiukas, apie kuriuos as ir snekejau smile.gif

o antroj toj tai dar nemacius taip, bet patogiai vaikis atrodo smile.gif

Viskas tada,isiaiskinome biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Labas keliauninkams, as irgi esu 1+1 todel mielai prisijungiu prie sios temos. Pirma karta i uzsieni isvaziavom kai mazajam buvo ... net nebepamenu, bet tai buvo Latvijos pajuris ir vykome su savo automobiliu. Isskridome i Norvegija kai jam buvo 1,4m. o i Kaira (Egiptas) kai jam buvo 1m. ir 10men. Visais atvejais nuomavausi buta (ar namuka Norvegijoj), taip apsistoti daug pigiau ir esi visiskai nepriklausomas. Zinoma, turiu pridurti, kad vaziavau tik ten, kur gyvena pazistami, kad reikalui esant galima butu kreiptis ir dariausi draudima sau bei vaikui. Dabar sunui 3,4m. ir vel ketiname vaziuoti i Norvegija, tik si karta ne lektuvu, o keltis iki Danijos Legolendo smile.gif ir tada automobiliu i Norvegija.
Atsakyti
sveikos mielos mamytės,
turiu tokį prašymuką... blush2.gif Jei nesunku,pasidalinkit savo kelionių įspūdžiais,patirtimi ir nuotraukomis www.sumazuvaiku.lt rolleyes.gif
Atsakyti
as ruosiuosi 1+2 spalio men, tai neisknisau nieko gero - tik Kreta arba Alanija (as uz Alanija del juros ir siltenio oro - visgi spalis)
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2010 07 30, 22:38)
as ruosiuosi 1+2 spalio men, tai neisknisau nieko gero - tik Kreta arba Alanija (as uz Alanija del juros ir siltenio oro - visgi spalis)

dar galite Egipta paziureti,ten siltesne ir jura ir orai siltesni ir lietaus negausite mirksiukas.gif
Praeitais metais Alanijoje mes gavome lietaus rugsejo pirmoje puseje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 31 liepos 2010 - 09:07
QUOTE(uzsiemusi @ 2010 06 22, 11:41)
..Sakykit o kaip su mazu vaiku , kokiu 2 metuku pazintines keliones jus organizuojates..?Ar isvis tai imanoma...ypatingai kai i kokia egzotiskesne (ne Europos) saly keliaujama... g.gif Gi norisi kuo daugiau apziureti apvaikscioti , o maziukas gi greit ir vezimelyje sededamas "nuvargsta"... biggrin.gif

i pazintines su tokiu mazu vaiku tai turbut nelabai... schmoll.gif su maniskiu niekaip neiseitu, nes vezimelyje jis jau nebesedi nuo 1.5m (vaikscioti visa laika nori, nebent nuluzta - bet pries tai zyzimo buna labai daug). Bet va i poilsines keliones tai mes su juo nuo 7men keliaujam, jis pas mane keliose net ir labai tolimose salyse buves. O i pazintines kelione mes su MB dviese vaziavom, be jo. Neisivaizduoju, kaip su tokiu mazu vaiku po miestus ir masinose tasytis , ypac jei dar karsta. Jam tai tik baisus nuovargis ir absoliuciai jokio malonumo verysad.gif
Atsakyti
Dziaugiuos radussia tema.

Su vaikais esu keliavus po Lietuva - ilsejausi Druskininkuose su 2 metu sunum ir 7 metu dukra. Pagelbejo tai, kad turejau valandine aukle (radau ten vietoje). Juk norisi visokius Spa ismeginti, i pirtis nueiti. Bet siaip laika praleidom puikiai, daug pramogu vaikisku ir ramiai pasivaiksciojam.

Dar su dukra, 8 metu, vaziavom i 5 dienu autobusine kelione - Krokuva-Slovakijos kalnai-Budapestas. Siaip si kelione tinkama vaikams, nes daug pramogu ieina - beseinai Budapeste, plaukiojimas laivu, kelimasis keltuvais i kalna, vandens pramogu parkas Krokuvoj, druskos kasyklos... O mes dar su dukra nuo grupes atsiskyrem ir Budapeste nuejom i atrakcionu parka - jis aisku ne tokio lygio, kaip koks Heides parkas, bet Lietuvoj tokio nera, taigi visai neblogas. Viskas praejo gerai, tik teko visa laika uzimt dukra autobuse - zaidem zaidem... doh.gif -
tik man paciai labai truko dar vienos 1+1 kombinacijos... verysad.gif

Itariu,man teks daznai keliaut 1+1 ar 1+2, gal yra daugiau reguliariu keliautoju ir mes galetume pasiplanuot atostogas drauge. Is anksto, kad ir kitam pavasariui, vasarai...O gal ir didesne kompanija susidarytu, jei is anksto paplanuotume... Butume vienisu mamu ir vaiku kompanija, manau, butu linksma. Oi, visokiu veiklu galetume pridaryti, kad butu kaip Novaturo seimos klubas... bigsmile.gif

Ka manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atlantida: 18 rugpjūčio 2010 - 01:56
Sveikos mamos, patarkite prasau ax.gif 4u.gif
Tetis siulo per rudens atostogas ( 10.22) vaziuoti su vaikais i eurodisneylanda , i hanza , arba heides pramogu parkus, safari parka ir asteriksa...
Pasiulymas lyg ir neblogas , tik abejoju ar nebus uzdaryta didzioji dauguma idomesniuju atrakcionu ziemos sezonui jau g.gif doh.gif
Gal kas turi ziniu , arba yra buves sitose parkose ne vasaros laikotarpiu ? Butu didelis aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gozė @ 2010 08 27, 13:37)
Sveikos mamos, patarkite prasau  ax.gif  4u.gif
Tetis siulo per rudens atostogas  ( 10.22) vaziuoti su vaikais i eurodisneylanda , i hanza , arba heides pramogu parkus, safari parka ir asteriksa...
Pasiulymas lyg ir neblogas , tik abejoju ar nebus uzdaryta didzioji dauguma idomesniuju atrakcionu ziemos sezonui jau  g.gif  doh.gif
Gal kas turi ziniu , arba yra buves sitose parkose ne vasaros laikotarpiu ? Butu didelis aciu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

AŠ buvau spalio pabaigoje Vokietijoje esančiame disneylande (gal Tu apie tą patį kalbi). Veikė visi atrakcionai - įspūdžiai SUPER thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 08 27, 17:52)
AŠ buvau spalio pabaigoje Vokietijoje esančiame disneylande (gal Tu apie tą patį kalbi). Veikė visi atrakcionai - įspūdžiai  SUPER thumbup.gif

apie prancuziska disneylanda kalbu, ten tai man abejoniu nekyla, veikia istysus metus. bet vat tie vokiski ...
Atsakyti
Planuoju skristi su sunumi, kuriam 2 metukai, i kita Europos sali. Pasa sunus turi, bet musu su juo pavardes skiriasi. Sunus turi tevo pavarde, su kuriuo nebuvome susituoke. Ar nekils problemu skrendant? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelerny @ 2010 08 29, 13:36)
Planuoju skristi su sunumi, kuriam 2 metukai, i kita Europos sali. Pasa sunus turi, bet musu su juo pavardes skiriasi. Sunus turi tevo pavarde, su kuriuo nebuvome susituoke. Ar nekils problemu skrendant?  g.gif

va ir man rupi sis klausimas, lygiau tokioj pat padety, skrendam i Airija.
Atsakyti