Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė su vaiku

QUOTE(Qrune @ 2010 06 18, 06:38)
O kokiu amziaus yra jusu leliams?  Nes esu maciusi,kad lektuve spec,kedutes duoda leliams paguldyti,o Vezimelis neturesite jokiu problemu,tik reikia tvirtesni vestis,gali visko buti,kad ir sulauzo doh.gif  Bet uztad,man atrodo ieina su bagazo svoriu,jei neiimsite vaiku bagazo.O siaip galite pasiskambinkite orui uostui,geriau isaiskins.

gal matet lopselius vaikams, bet juos duoda tik ilguosiuose skrydziuose (is Europos i JAV pvz ar i Azija ir t.t.), europiniuose nebuna tokiu. O kedutes tai paprastos automobilines kedutes buna, ju neduoda niekas, reikia savo tureti ir buti issipirkusiam vieta vaikui atskirai (nebent pasiseka kai lektuvas nepilnas buna ir leidzia pasiimti ir neissipirkus atskiros vietos vaikui iki 2metu)
Atsakyti
Sveikos mamytes turiu klausimeli. Su 6menesiu vaikeliu skrisim y Norvegija, ir galvoju kaip atlaikys skrydi ka reikia daryti kad ausytes neussikimstu jam nuo slegio kiatos. esu maciusi kaip kiti vaikuciai buna su kazkokiomis auusinemis. is kur jas gauti? Gal kas turite parduoti? rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte313 @ 2010 06 20, 20:45)
Sveikos mamytes turiu klausimeli. Su 6menesiu vaikeliu skrisim y Norvegija, ir galvoju kaip atlaikys skrydi ka reikia daryti kad ausytes neussikimstu jam nuo slegio kiatos. esu maciusi kaip kiti vaikuciai buna su kazkokiomis auusinemis. is kur jas gauti? Gal kas turite parduoti?   rolleyes.gif blush2.gif

Kylant ir leidziantis geriausia kanors girdyti, o jei maitini pati - idealus variantas duoti kruti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elevin: 20 birželio 2010 - 21:13
QUOTE(saulyte313 @ 2010 06 20, 22:45)
Sveikos mamytes turiu klausimeli. Su 6menesiu vaikeliu skrisim y Norvegija, ir galvoju kaip atlaikys skrydi ka reikia daryti kad ausytes neussikimstu jam nuo slegio kiatos. esu maciusi kaip kiti vaikuciai buna su kazkokiomis auusinemis. is kur jas gauti? Gal kas turite parduoti?  rolleyes.gif blush2.gif

Kai mes skridom, buvo 8 mėn.mūsiškiui. PAtikėk, jis labai gerai jautėsi-tiesiog kilimo ir tūpimo metu davėm soskytę į burną. Nebuvo jokio diskomforto jam.
Kažkur skaičiau, kad iki metukų vaikai labai normaliai perneša pakilimus ir nusileidimus.
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 06 20, 15:29)
Kai mes skridom, buvo 8 mėn.mūsiškiui. PAtikėk, jis labai gerai jautėsi-tiesiog kilimo ir tūpimo metu davėm soskytę į burną. Nebuvo jokio diskomforto jam.
Kažkur skaičiau, kad iki metukų vaikai labai normaliai perneša pakilimus ir nusileidimus.

as irgi ta esu skaicius, su musu dukra irgi pirmus idskomforto pozymius skraidant pastebejom kai apie 15 menesiu jau tik buvo, bet ir tai neverke, o tik kasesi tampesi uz ausu. Kai mazesne buvo tai kiek skraidem tai visai nereagavo niekaip i pakilimus ar nusileidimus.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2010 06 18, 19:55)
gal matet lopselius vaikams, bet juos duoda tik ilguosiuose skrydziuose (is Europos i JAV pvz ar i Azija ir t.t.), europiniuose nebuna tokiu. O kedutes tai paprastos automobilines kedutes buna, ju neduoda niekas, reikia savo tureti ir buti issipirkusiam vieta vaikui atskirai (nebent pasiseka kai lektuvas nepilnas buna ir leidzia pasiimti ir neissipirkus atskiros vietos vaikui iki 2metu)

Kaip teko skristi i vokietija is ispanijos tiesioginiu,tai esu maciusi,kad pasodina paciam priekyje,ir isilanksto sedimos kedutes paciame priekyje,ne automobilines,jei mato kad mamos su vaikuciais,tai sodina paciame priekyje.Kaip teko man su savuoju lelium skristi,tai visada sodindavo priekyje smile.gif jau penktas kartas kaip skridome su mano vaikuciu,nors ir sedimu numeriai visai gale,bet sodindavo i prieki,Zesime kaip siais metais bus,jau pauges mano virukas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Qrune: 21 birželio 2010 - 12:58
QUOTE(Qrune @ 2010 06 21, 06:52)
Kaip teko skristi i vokietija is ispanijos tiesioginiu,tai esu maciusi,kad pasodina paciam priekyje,ir isilanksto sedimos kedutes paciame priekyje,ne automobilines,jei mato kad mamos su vaikuciais,tai sodina paciame priekyje.Kaip teko man su savuoju lelium skristi,tai visada sodindavo priekyje  smile.gif  jau penktas kartas kaip skridome su mano vaikuciu,nors ir sedimu numeriai visai gale,bet sodindavo i prieki,Zesime kaip siais metais bus,jau pauges mano virukas biggrin.gif

o kur tos kedutes prisitvirtina?
Atsakyti
..Sakykit o kaip su mazu vaiku , kokiu 2 metuku pazintines keliones jus organizuojates..?Ar isvis tai imanoma...ypatingai kai i kokia egzotiskesne (ne Europos) saly keliaujama... g.gif Gi norisi kuo daugiau apziureti apvaikscioti , o maziukas gi greit ir vezimelyje sededamas "nuvargsta"... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2010 06 21, 22:51)
o kur tos kedutes prisitvirtina?

paciame priekyje prie sienos smile.gif patrauki uz rankineles,nors pacios stiordeses padaro,ir atsidaro su visa kedute.Gali,kad ir ne visuose buna lektuvuose. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Qrune @ 2010 06 22, 07:05)
paciame priekyje prie sienos smile.gif patrauki uz rankineles,nors pacios stiordeses padaro,ir atsidaro su visa kedute.Gali,kad ir ne visuose buna lektuvuose. smile.gif

tai cia tos kedes stiuardesems skirtos sedet kai kyla ir leidziasi lektuvas? nes sakot "leliams gulet" ir "kedutes" - tai guli paprastai lopsiukuose, o kedese sedi smile.gif kazko nesusisnekam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2010 06 22, 20:29)
tai cia tos kedes stiuardesems skirtos sedet kai kyla ir leidziasi lektuvas? nes sakot "leliams gulet" ir "kedutes" - tai guli paprastai lopsiukuose, o kedese sedi smile.gif kazko nesusisnekam smile.gif

Stuordeses sedi,prie pat piloto kabinos,o keleiviu sedimos vietos toliau.Arba cia as nenupasakoju gerai doh.gif
Papildyta:
Paieskojus ir atradau,tai ka norejau nupasakoti. biggrin.gif
user posted image
Bet yra ir kitokiu budu,kaip patogiai laikyti leliu smile.gif
user posted image
Ir dar smile.gif
[IMG=http://img375.imageshack.us/img375/583/bebeenelavion.jpg][/IMG]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Qrune: 23 birželio 2010 - 08:31
pirmoj fotkej tai lopsiukas, apie kuriuos as ir snekejau smile.gif

o antroj toj tai dar nemacius taip, bet patogiai vaikis atrodo smile.gif
Atsakyti