Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė su vaiku

QUOTE(*Rūta* @ 2010 06 02, 12:24)
bet ka uobuoli, guminukus, ciulpiamus saldainius, gali gale gerti kanors irgi gerai , kanors kas ilgiau kramtosi, jei ka ir desros sliosa trauk  biggrin.gif

Va kame reikalas,kad manasis nelabai ir valgo keliones metu,turime pyktis.Bet pabandysiu ka pasiulei,dydelis ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Qrune @ 2010 06 07, 12:42)
Va kame reikalas,kad manasis nelabai ir valgo keliones metu,turime pyktis.Bet pabandysiu ka pasiulei,dydelis ACIU  4u.gif

kylant ir leidziantis jau reikia pataikauti vaikui, jo mylimiuasius traukti , tuos drauziamus mirksiukas.gif sekmes kelioneje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rūta*: 07 birželio 2010 - 12:45
QUOTE(Qrune @ 2010 06 07, 12:42)
Va kame reikalas,kad manasis nelabai ir valgo keliones metu,turime pyktis.Bet pabandysiu ka pasiulei,dydelis ACIU  4u.gif

p.s o kaip skrydziai i palanga? kazka girdejau,kad nukreipe tenais g.gif siaip visalaika skrisdavome i Vilniu.
Atsakyti
mamytes, keliavusios su mazyliais, gal galite pasidalinti, kaip vaikuciai pakelia karsti?
Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2010 06 08, 12:13)
mamytes, keliavusios su mazyliais, gal galite pasidalinti, kaip vaikuciai pakelia karsti?

Labutis,siaip gyvenu ispanijoje su suneliu.Tai geriame daug vandeni,valgome ledus,rengiamies kuo plonesniais drabuziais,labai mano maziui patinka vaisius valgyti(arbuzas,obuoliu) tepu kremuka nuo saules,jei buname prie juros pasiterlenti.O siaip vaikai atlaiko labiau negu suaugusiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Qrune @ 2010 06 08, 13:26)
Labutis,siaip gyvenu ispanijoje su suneliu.Tai geriame  daug vandeni,valgome ledus,rengiamies kuo plonesniais drabuziais,labai mano maziui patinka vaisius valgyti(arbuzas,obuoliu) tepu kremuka nuo saules,jei buname prie juros pasiterlenti.O siaip vaikai atlaiko labiau negu suaugusiai smile.gif

planuojame kelione rugpjucio pabaigoj-rugsejo pradzioj, stebiu mazius, ir tikrai nemegejai jie buti sauleje, tampa nervingi, pradedu nerimauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubocka @ 2010 04 27, 12:52)
sveiki,
Planuojam su vaikais i Norvegija, busim be tecio kokiu dokumentus mes turime tureti?  ax.gif

Mes i Amerika skrendam, tai ten reikia tureti tevo sutikima notariskai patvirtinta
Papildyta:
QUOTE(liusė @ 2010 04 27, 22:23)
Ne, nereikia tėvo sutikimo jau keli metai.

Skrendant i JAV, reikia
Papildyta:
Ar yra amu skridusiu su maziuku vaikuciu i JAV, Kaip atlaike 9 val. skrydi?
Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2010 06 08, 12:34)
planuojame kelione rugpjucio pabaigoj-rugsejo pradzioj, stebiu mazius, ir tikrai nemegejai jie buti sauleje, tampa nervingi, pradedu nerimauti  doh.gif

Tai gal reikia kuo maziau buti sauleje.jeigu nemegejai,arba po biski pratinti buti sauleje,Su manuoju neteko susidurti su tokia situacija.Va siandien is mokyklos parsinese poperine veduokle,tai gal ir jus pabandykete ant saulutes veduokles,kepurukus daryti.Gal tai ir pripras. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Qrune: 08 birželio 2010 - 14:53
Mes menesio gale su savo pusantru metu dvynukais skrendam i Nica,nusimato persedimas Vienoj.Man vat idomu kaip su dvyniu vezimukais g.gif ,jis sunkus ,didelis.... Butu baisiai patogu Vienoj, kol sulauksim lektuvo vaikucius vezimuke pasiveziot,kazi ar nebus problemu del musu vezimuko?
Atsakyti
QUOTE(Ignite @ 2010 06 08, 07:21)
Mes i Amerika skrendam, tai ten reikia tureti tevo sutikima notariskai patvirtinta
Papildyta:

Skrendant i JAV, reikia
Papildyta:
Ar yra amu skridusiu su maziuku vaikuciu i JAV, Kaip atlaike 9 val. skrydi?

jokiu tevu sutikimu nereikia nei i nei is JAV skrendant. Net JAV pilieciams vaikams ju nereikia, o cia jus apie lietuviuka snekat kaip suprantu. Koks jiems skirtumas del kitos salies pilieciu? tipo neisleis is amerikos lietuves mamos su lietuviu vaiku, nes tevo sutikimo nera rolleyes.gif

per Atlanta su vaiku mes skride ne karta, per Ramuji irgi. Vaikas gerai atlaike visus skrydzius. Bet ji gan rami kelioniu metu pas mus. Siaip kuo mazesnis vaikas, tai tuo lengviau. Geriausia visai leliukas, tik is papo maitinamas, nereikia niekuo kitu rupintis smile.gif Jei jusu vaikas dar visai mazas, tai pasiimkitis anksto vieta su lopseliu, bus kur padeti vaika kai uzmigs ir t.t.

QUOTE(Silvy @ 2010 06 08, 11:02)
Mes menesio gale su savo pusantru metu dvynukais skrendam i Nica,nusimato persedimas Vienoj.Man vat idomu kaip su dvyniu vezimukais g.gif ,jis sunkus ,didelis.... Butu baisiai patogu Vienoj, kol sulauksim lektuvo vaikucius vezimuke pasiveziot,kazi ar nebus problemu del musu vezimuko?

nebus jokiu problemu, vezimukas yra vezimukas, nesvarbu koks jis ir keliems vaikams skirtas.

Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2010 06 08, 18:02)

jokiu problemu nebus. Atiduokit i lektuva pries ilipant ir islipus vel pasimsim is kart.
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2010 06 08, 17:02)

O kokiu amziaus yra jusu leliams? Nes esu maciusi,kad lektuve spec,kedutes duoda leliams paguldyti,o Vezimelis neturesite jokiu problemu,tik reikia tvirtesni vestis,gali visko buti,kad ir sulauzo doh.gif Bet uztad,man atrodo ieina su bagazo svoriu,jei neiimsite vaiku bagazo.O siaip galite pasiskambinkite orui uostui,geriau isaiskins.
Atsakyti