Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė su vaiku

Trumpai parašysiu savo įspūdžius:
-Egipte vaikučiams nėra atskiro maisto, taip pat nėra mikrobangių, kad pašildyti maistą (gyvenom 5 žv.viešbuty);

-skridom su 8 mėn.vaikučiu. Kelionė tiek į ten, tiek atgal buvo atidėta apie 2 val. Su tokiu vaikeliu per sunku mums buvo-ten suaugusieji keikėsi, o su kūdikiais klykiančiais aplamai širdis plyšo.Visumoj nukraupau Hurgados aerouostu-SIAUBAS. Kamšalynė, spūstys, maža vietos, žmonių milijonas. Labai sunku buvo.
Antrą kartą jei kas dabar siūlytų, nė už ką su vaikeliu ten neskirsčiau-net už pusę kainos. schmoll.gif

-bet viešbutyje buvo JĖGA. Labai labai faina, tikrai pailsėjom ir viskas buvo super. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 19 kovo 2010 - 09:39
QUOTE(Singė @ 2010 03 19, 08:38)
Trumpai parašysiu savo įspūdžius:
-Egipte vaikučiams nėra atskiro maisto, taip pat nėra mikrobangių, kad pašildyti maistą (gyvenom 5 žv.viešbuty);

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Keliuose viesbuciuose Egipte buvote,kad rasote toki teigini g.gif
Tai,kad nebuvo vaikisko meniu ar dietinio meniu,kad nebuvo mikrobanges ar maisto trintuvo,tai nebuvo jusu pasirinktame viesbutyje,bet nereiskia,kad to NERA KITUOSE VIESBUCIUOSE 4u.gif ar kad to nera VISAME EGIPTE biggrin.gif
Jei jums reikejo isvardintu dalyku reikejo ir viesbuti rinktis atidziau,kur visa sita butumete rade mirksiukas.gif nes 5 zv viesbuciai ne visi atitinka 5 zv ypac Egipte 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 19 kovo 2010 - 14:22
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 03 19, 15:43)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tai,kad nebuvo vaikisko meniu ar dietinio meniu,kad nebuvo mikrobanges ar maisto trintuvo,tai nebuvo jusu pasirinktame viesbutyje,bet nereiskia,kad to NERA KITUOSE VIESBUCIUOSE 4u.gif ar kad to nera VISAME EGIPTE biggrin.gif
Jei jums reikejo isvardintu dalyku reikejo ir viesbuti rinktis atidziau,kur visa sita butumete rade mirksiukas.gif nes 5 zv viesbuciai ne visi atitinka 5 zv ypac Egipte 4u.gif

Ojei, nenorėjau nieko blogo parašyti. Sorry, kad taip sureagavot po mano parašymo blink.gif doh.gif . Taigi, taisausi - buvau tik viename viešbutyje, tik VIENAME. Ir ten nebuvo.
Taigi, MANO PASIRINKTAME 5 žv.viešbutyje nebuvo vaikiško meniu, nebuvo mikrobangės (netgi labai nustebo, kai pasiteiravau), nebuvo virdulio numeryje (tačiau jį paprašius galima gauti). Manęs tai nė kiek netrikdė, nes viskuo buvau pasirūpinusi pati ir tam nusiteikusi. Tiesiog pateikiau info iš savos patirties.
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 03 19, 22:28)
Ojei, nenorėjau nieko blogo parašyti. Sorry, kad taip sureagavot po mano parašymo blink.gif  doh.gif . Taigi, taisausi - buvau tik viename viešbutyje, tik VIENAME. Ir ten nebuvo.
Taigi, MANO PASIRINKTAME 5 žv.viešbutyje nebuvo vaikiško meniu, nebuvo mikrobangės (netgi labai nustebo, kai pasiteiravau), nebuvo virdulio numeryje (tačiau jį paprašius galima gauti). Manęs tai nė kiek netrikdė, nes viskuo buvau pasirūpinusi pati ir tam nusiteikusi. Tiesiog pateikiau info iš savos patirties.

drinks_cheers.gif tai taip ir rasykite,nes paskaiciusi mama,kuri nei karto nebus buvusi Egipte susidarys tokia nuomone,kad is tiesu tokiu dalyku viesbuciuose negalima rasti mirksiukas.gif
O visa sita galima gauti,nebutina veztis is LT ,tik reikia renkantis viesbuti pasirinkti toki,kuriame tokie dalykai butu.
O kokame buvote jus? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 03 20, 09:42)
drinks_cheers.gif tai taip ir rasykite,nes paskaiciusi mama,kuri nei karto nebus buvusi Egipte susidarys tokia nuomone,kad is tiesu tokiu dalyku viesbuciuose negalima rasti mirksiukas.gif
O visa sita galima gauti,nebutina veztis is LT ,tik reikia renkantis viesbuti pasirinkti toki,kuriame tokie dalykai butu.
O kokame buvote jus? mirksiukas.gif

Titanic Beach Spa & Aqua Park. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 20 kovo 2010 - 08:00
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 03 19, 14:43)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O kokiuose buvot jus???
Atsakyti
Ar reikia veztis vaiko gimimo liudijimo vertima, patvirtinta notaro, jei keliaujancio tecio ar mamos ir vaiko pavardes nesutampa?
Atsakyti
QUOTE(Champagne @ 2010 04 14, 22:18)
Ar reikia veztis vaiko gimimo liudijimo vertima, patvirtinta notaro, jei keliaujancio tecio ar mamos ir vaiko pavardes nesutampa?

priklauso kur keliaujate, as del sv ramybes pasiimciau
Atsakyti
biggrin.gif 1+2 temos kazkaip nerandu.. si rudeni planuoju viena su dviem vaikais nusitrenkti i Turkija...
Turkijoj buvusi kelis kartus, bet kadangi tik svieziai patapau issikyrusi, neiko nezinau apie apgyvendinima tokioj "formoj". biggrin.gif Kazin kaip skaiciuoja - ar standartiskai kaip du + 1, ar kaip nors 1+2?

ir isvis, jeigu kokia vienisa mama su panasaus amziaus vaikais - 3 ir 9 metu planuotu lekti i turkija nuo spalio 4 d., prasom susirasyt... tongue.gif

man 33, esu nesubobejus ir nesu isprotejus vien tik del vaiku...
Atsakyti
QUOTE(Champagne @ 2010 04 14, 22:18)

Nereikia.
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2010 04 18, 19:36)

tai uztenka tik gimimo liudijimo, be jokio vertimo ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Champagne @ 2010 04 19, 10:58)
tai uztenka tik gimimo liudijimo, be jokio vertimo ar ne?

Taip, gimimo liudijimas būtinas, bet vertimo nereikia, jį tikrins tik kertant LR sieną.
Atsakyti