Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė su vaiku

QUOTE(MichGirl @ 2009 09 28, 06:31)
nu sultys vaikui kaip ir nereikalingas gerimas, kuo maziau tuo geriau, vaikiskos ar ne vaikiskos is esmes tas pats, cukrus bereikalingas, geriau vaisius duoti ir vandens atsigert..... o kad pusantru metu tyreles vaikas valgo tai oho.. manishke nuo 11 men atsisake ju ir ne pro kur nieko sutrinto.

sakyciau nenaudingas-tai taip, bet ka, ponia, darytum, jei tavo vaikas nei pro kur negertu vandens? maniske gera sutis, skiestas 1:3 arba 1:5, nuo vandens ziaugcioja, kad ir kiek bandziau. Kankintum savo vaika prie +32? Parasyk, kaip elgtumeisi, mielai pasinaudosiu patarimu 4u.gif

Tyreles buna ir vaikams nuo 1,5 m. Jos jau yra troskinio tipo, darzoves pjaustytos. Cia ne esme kramtyme, esme maisto kokybeje doh.gif man keista, kad pati esi sitiek keliavusi ir dar nesupranti doh.gif Nebent pamaitini vaika ir lauki kas bus....

Tai, kad tu darai ant savo vaiko eksperimentus su skirtingu saliu virtuve, dar nereiskia, kad kitos mamos tam rysis cool.gif Cia man panasiai kaip 3 men vaikiukui brukamas suaugusiu maistas doh.gif Duokit vaikui adaptuotis prie pasaulietinio maisto. Juk mes, suauge, ir tai jautriai eaguojame i kitu saliu virtuve, tai ko noret is pusantru ar jaunesnio vaikiuko unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamucis: 09 spalio 2009 - 01:25
QUOTE(mamucis @ 2009 10 08, 19:22)
sakyciau nenaudingas-tai taip, bet ka, ponia, darytum, jei tavo vaikas nei pro kur negertu vandens? maniske gera sutis, skiestas 1:3 arba 1:5, nuo vandens ziaugcioja, kad ir kiek bandziau. Kankintum savo vaika prie +32? Parasyk, kaip elgtumeisi, mielai pasinaudosiu patarimu  4u.gif

Tyreles buna ir vaikams nuo 1,5 m. Jos jau yra troskinio tipo, darzoves pjaustytos. Cia ne esme kramtyme, esme maisto kokybeje  doh.gif  man keista, kad pati esi sitiek keliavusi ir dar nesupranti  doh.gif Nebent pamaitini vaika ir lauki kas bus....

Tai, kad tu darai ant savo vaiko eksperimentus su skirtingu saliu virtuve, dar nereiskia, kad kitos mamos tam rysis  cool.gif  Cia man panasiai kaip 3 men vaikiukui brukamas suaugusiu maistas  doh.gif  Duokit vaikui adaptuotis prie pasaulietinio maisto. Juk mes, suauge, ir tai jautriai eaguojame i kitu saliu virtuve, tai ko noret is pusantru ar jaunesnio vaikiuko  unsure.gif

del sulciu tai kaip prisipratini taip ir turi, zinoma kai vos ne nuo gimimo eina saldzios arbateles ir paskui sultys tai vandens zinoma vaikas nenores.. .manishke kadangi jokiu gerimu niekada nemate apart pieno ir vandens labai ilga laika, tai dabar ir nera priklausoma nuo saldziu gerimu... O jeigu be sulciu gyventi negali, tai zinoma tada veztis reikia savas, o ne tiketis rasti kazkur butent vaikishku sulciu, nes cia ziuriu jau vos ne vaiko gyvybes klausimas kaip parasei... (gerai kad ju ten nera, dar turi zmones proto tuo marmalu vaiku negirdyt turbut lotuliukas.gif ).

o del tyreliu vyresniems vaikams - tai tikrai as jau geriau restorane uzsakau kazka sveiko negu tas tyreles duoti. Dar leliukishkos tyreles tai yra be priedu ir naturalios (pati ju nesikraciau kai vaikas augo), bet tu didziuju etiketes kai paskaitai tai brudo prideta nemazai. Kokybes ten tikrai maziau, negu svieziam restoraniniam maiste, jei aisku uzsakai atitinkamai vaikui, o ne skrudintas bulvytes ar super astriai kazka. Todel ir pasistebejau, kad tokiam dideliam vaikui dar norima konservus kazkokius pirkti.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2009 10 09, 01:35)
del sulciu tai kaip prisipratini taip ir turi, zinoma kai vos ne nuo gimimo eina saldzios arbateles ir paskui sultys tai vandens zinoma vaikas nenores.. .manishke kadangi jokiu gerimu niekada nemate apart pieno ir vandens labai ilga laika, tai dabar ir nera priklausoma nuo saldziu gerimu... O jeigu be sulciu gyventi negali, tai zinoma tada veztis reikia savas, o ne tiketis rasti kazkur butent vaikishku sulciu, nes cia ziuriu jau vos ne vaiko gyvybes klausimas kaip parasei... (gerai kad ju ten nera, dar turi zmones proto tuo marmalu vaiku negirdyt turbut  lotuliukas.gif ).

o del tyreliu vyresniems vaikams - tai tikrai as jau geriau restorane uzsakau kazka sveiko negu tas tyreles duoti. Dar leliukishkos tyreles tai yra be priedu ir naturalios (pati ju nesikraciau kai vaikas augo), bet tu didziuju etiketes kai paskaitai tai brudo prideta nemazai. Kokybes ten tikrai maziau, negu svieziam restoraniniam maiste, jei aisku uzsakai atitinkamai vaikui,  o ne skrudintas bulvytes ar super astriai kazka. Todel ir pasistebejau, kad tokiam dideliam vaikui dar norima konservus kazkokius pirkti.

Ca kaip ir gaunasi paskaita apie sveika vaiku mityba biggrin.gif Dekui, bet pacios isvardintas tiesas puikiai zinau, dar galeciau ir papildyti mirksiukas.gif

Diskusija siaip buvo apie tai, ko galima tiketis isigyt Turkijoje,o ka verciau veztis. O jau kiekvieno vaiko mityba tebunie mamu reikalas cool.gif

Ir dar karta pakartosiu-nuo kitos salies maisto neretai streikuoja daug mate suaugusiuju skrandziai, o ka ir kalbeti apie pusantru (didelius???? lotuliukas.gif ) vaikus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamucis: 10 spalio 2009 - 16:10
QUOTE(Danielle @ 2009 10 06, 16:16)
Sveiki.
Pritariu.Nereikia jokio sutikimo. O pas mus su dukryte ir pavardės skiriasi,bet nei Varšuvoj,nei  Paryžiui,nei Čikagoj neprašė jokio kito dokumento tik pasų smile.gif

Skrendant į ES šalis ( dėl Čikagos nežinojau, dabar žinosiu mirksiukas.gif ) nereikia, net jei pavardės skirtingos.Į TURKIJĄ, tikrai reikia, čia jei pavardės skirtingos.Jei pavardės sutampa užtenka pasų, jokių popierėlių daugiau nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ona777: 14 spalio 2009 - 17:19
QUOTE(MichGirl @ 2009 10 09, 02:35)
del sulciu tai kaip prisipratini taip ir turi....

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamucis @ 2009 10 09, 01:22)
sakyciau nenaudingas-tai taip, bet ka, ponia, darytum, jei tavo vaikas nei pro kur negertu vandens? maniske gera sutis, skiestas 1:3 arba 1:5, nuo vandens ziaugcioja, kad ir kiek bandziau. Kankintum savo vaika prie +32? Parasyk, kaip elgtumeisi, mielai pasinaudosiu patarimu  4u.gif

Tyreles buna ir vaikams nuo 1,5 m. Jos jau yra troskinio tipo, darzoves pjaustytos. Cia ne esme kramtyme, esme maisto kokybeje  doh.gif  man keista, kad pati esi sitiek keliavusi ir dar nesupranti  doh.gif Nebent pamaitini vaika ir lauki kas bus....

Tai, kad tu darai ant savo vaiko eksperimentus su skirtingu saliu virtuve, dar nereiskia, kad kitos mamos tam rysis  cool.gif  Cia man panasiai kaip 3 men vaikiukui brukamas suaugusiu maistas  doh.gif  Duokit vaikui adaptuotis prie pasaulietinio maisto. Juk mes, suauge, ir tai jautriai eaguojame i kitu saliu virtuve, tai ko noret is pusantru ar jaunesnio vaikiuko  unsure.gif

sveikos, su vaiku keliauju nuo 9 men, po visokias turkijas tunisus egiptus... mano irgi priprates prie sulciu buvo.. bet tai problemos niekada nedariau visose salyse yra normaliu maistiniu parduotuviu kur gali rast normaliu sulciu... niekad neieskodavau butent vaikisku, nupirkdavau suaugiu normaliu sulciu ir praskiesdavau... problemu niekad nebuvo, o tu jei neperki tokiu, tai pasiulyciau veztis tirpias arbateles skirtos mazyliams, kurios neuzima vietos, o ir yra pirkti LT parduotuvese. o ten jau su vandenuku sumaisysi ir gausis kaip skiestos sultys.. wink.gif vaikui vezdavausi tik pampersus, o is maisto nieko... gryzdavom visada sveiki ir gyvi smile.gif svabiausia nedaryti dideles problemos del mazo vaiko ir kelionės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistruce: 17 spalio 2009 - 10:31
QUOTE(aistruce @ 2009 10 17, 10:28)
svabiausia nedaryti dideles problemos del mazo vaiko ir kelionės smile.gif

tas tiesa! As savo drauges visada raginu-tik keliaukit. Aisku, kai prasideda vaiksciojimai, tai tevams daugiau darbas, ne poilsis. Bet as labai uz tai, kad ir vaikas plestu akirati.

Musiske iki pusantru yra keliavusi 4 kartus: Kreta, Egiptas, Vokietija (keltu) ir Turkija. Laukiu vasario, esu numacius i Egipta (dar pasismaginimui kol vaikui nekainuoja ir pries mano grizima darban).
Atsakyti
Visiskai pritariu,
kai kurie tevai bijo papildomu rupesciu keliaujant su vaiku, bet cia, manau, priklauso dar ir nuo nusiteikimo.
Atsakyti
Keliaujant su vaiku tiesiog kitokį poilsį ar kelionių tempa paimi, kad vaikui nebūtų per sunku. Ir tiek. smile.gif
Atsakyti
kai pasiimi pypli i kelione, tai ispudziui gauni net daugiau uz ji smile.gif
Atsakyti
na su didesniu vaikuciu keliaut tai gal ir gerai bet su maziuku tai man tokia pati rutina kaip ir namie, buvau pora kartu pasiemusi tai labiau pervarkdavau nei budama namie, tad nusprendziau jokiu kelioniu su mazu vaiku, kaip pauges tik tada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaira @ 2009 11 12, 11:02)
na su didesniu vaikuciu keliaut tai gal ir gerai bet su maziuku tai man tokia pati rutina kaip ir namie, buvau pora kartu pasiemusi tai labiau pervarkdavau nei budama namie, tad nusprendziau jokiu kelioniu su mazu vaiku, kaip pauges tik tada 4u.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti