Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė su vaiku

QUOTE(pukepuke @ 2009 08 15, 08:19)
Kaip manot, ar cia ne per daug drasu, keliauti su dviems kudikias?

Su mumis pernai į Kretą tuo pačiu lėktuvu ir į tą patį viešbutį skrido pora su panašaus amžiaus dvynukėmis wub.gif Viskas jiems ten gerai sekėsi, mergaitėms, sakė, smagiau nei Lietuvoj buvo smile.gif Jie buvo pasidalinę - viena mergaite visad mama užsiėmė, kita - tėtis.
Atsakyti
Icle, Jolita.martyna, aciu kad savo nuomone pasidalinot 4u.gif
Atsakyti
kelione su vaiku yra gera, kai esi tam pasirengus, kai vaikui viskas gerai, kai jis sveikas smile.gif
Atsakyti
sveikutes,
ir mes ruosiames keliauti pailseti su 8 men. vaiku,
mamos, parasykit, kaip kokioj Turkijoj- ar imanoma nusipirkti tyreliu ar maistelio (Hipp pvz.), kokioj vaistinej ar PC? g.gif ar viska geriau veztis...?

kur perkat maudymosi pampersus Lietuvoje g.gif

ar vezima priduot i bagaza ar geriau prie lektuvo duru? Ant ranku sunku butu vaika nestis+ daiktai, bet galima nesynej...?

pukepuke, ar jau turit bilietus? ax.gif ir as bijau, kad vaikas gali rekti lektuve, gal skristume tuo paciu, rektu ne mano vienos lotuliukas.gif Bet kas cia tokio, kiek esu skridusi, juk verkia kartais tie vaikai ir ka darysi... Juk lektuvui pakilus, galima ant ranku po lektuva panesiot ir pratempti ta laika...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mika...: 02 rugsėjo 2009 - 10:42
QUOTE(Mika... @ 2009 09 02, 11:40)
sveikutes,
mamos, parasykit, kaip kokioj Turkijoj- ar imanoma nusipirkti tyreliu ar maistelio (Hipp pvz.), kokioj vaistinej ar PC?  g.gif ar viska geriau veztis...?

kur perkat maudymosi pampersus Lietuvoje  g.gif

ar vezima priduot i bagaza ar geriau prie lektuvo duru? Ant ranku sunku butu vaika nestis+ daiktai, bet galima nesynej...?

pukepuke, ar jau turit bilietus?  ax.gif ir as bijau, kad vaikas gali rekti lektuve, gal skristume tuo paciu, rektu ne mano vienos  lotuliukas.gif Bet kas cia tokio, kiek esu skridusi, juk verkia kartais tie vaikai ir ka darysi... Juk lektuvui pakilus, galima ant ranku po lektuva panesiot ir pratempti ta laika...

Jau turiu thumbup.gif . Pasirinko Incekum beach resort viesbuti Alanijoje ax.gif Maisteli planuojame veztis, pampersus irgi g.gif Aisku ant dvieju visko laabai nemazai reikes, o ir mergyte mano pagrinde koses valgo, pieno nebenori g.gif
Isskrendam rugsejo 23-o. Chebros su vaikais nemazai siuo reisu skris, dar viena pora dvynuku pora savaiciu mazesnius uz mus ir dar vienas 6 men. vaikas drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2009 09 02, 20:47)
Pasirinko Incekum beach resort viesbuti Alanijoje ax.gif

Geras pasirinkimas thumbup.gif mirksiukas.gif Pavydžiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mika... @ 2009 09 02, 10:40)
sveikutes,
mamos, parasykit, kaip kokioj Turkijoj- ar imanoma nusipirkti tyreliu ar maistelio (Hipp pvz.), kokioj vaistinej ar PC?  g.gif ar viska geriau veztis...?

As buvau su pusanru mergiote, pasigailejau, kad nesiveziau, nes vaistines vos radau vaikisku sulciu, ka kalbet apie tyreles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamucis @ 2009 09 27, 17:08)
As buvau su pusanru mergiote, pasigailejau, kad nesiveziau, nes vaistines vos radau vaikisku sulciu, ka kalbet apie tyreles  doh.gif

nu sultys vaikui kaip ir nereikalingas gerimas, kuo maziau tuo geriau, vaikiskos ar ne vaikiskos is esmes tas pats, cukrus bereikalingas, geriau vaisius duoti ir vandens atsigert..... o kad pusantru metu tyreles vaikas valgo tai oho.. manishke nuo 11 men atsisake ju ir ne pro kur nieko sutrinto.
Atsakyti
sveiki,

noreciau paklaust ax.gif jai as su vaiku is LT skrendu ar reik tevo sutikimo?anksciau nereikejo,o drauge pasake,kad reik.tai blyn pasimeciau g.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2009 09 28, 14:58)
sveiki,

noreciau paklaust ax.gif  jai as su vaiku is LT skrendu ar reik tevo sutikimo?anksciau nereikejo,o drauge pasake,kad reik.tai blyn pasimeciau g.gif

Nereikia jokio sutikimo, jei vaikas skrenda su vienu iš tėvų. Tik gimimo liudijimo, jei pavardės skirtingos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liusė: 29 rugsėjo 2009 - 10:48
QUOTE(liusė @ 2009 09 29, 11:48)
Nereikia jokio sutikimo, jei vaikas skrenda su vienu iš tėvų. Tik gimimo liudijimo, jei pavardės skirtingos.

Sveiki.
Pritariu.Nereikia jokio sutikimo. O pas mus su dukryte ir pavardės skiriasi,bet nei Varšuvoj,nei Paryžiui,nei Čikagoj neprašė jokio kito dokumento tik pasų smile.gif
Atsakyti