Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė su vaiku

Ačiū Jums labai už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2009 07 09, 19:23)
yra jūsų asmens kodas, kuris niekada nesikeičia biggrin.gif

drisciau abejoti, kodas tam tikromis aplinkybemis-keiciamas
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2009 07 27, 19:56)
drisciau abejoti, kodas tam tikromis aplinkybemis-keiciamas

g.gif Pakeitus lytį keičiamas pimas skaičius?
Atsakyti
QUOTE(iclė @ 2009 07 27, 21:45)
g.gif Pakeitus lytį keičiamas pimas skaičius?

taip pat patikslinus gimimo data, keiciasi visas kodas
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2009 05 29, 09:02)
na nezinau iki kiek kudikis skaitosi, bet mes su savo 11 menesiu mergina Hong Kong'a tai tikrai gerai apziurejom. ir is Macau dienai nusitrenkem (kita Kinijos teritorija), ir po pati Hong Konga, kasdien visa diena ant koju bastemes, vietiniu transportu vazinejom, i kalnus kelemes ir t.t. Aisku ne viena buvau su vyru.. bet ir viena tikrai neatostogauciau vienam viesbuti kazkur uzsidarius su vaiku tik i uz jo sienu kartkartem nosi iskisant kaip cia planuoja. Is vis nelabai suprantu to Egipto ir Turkijos all inclusive viesbuciu kulto lietuviu tarpe  g.gif  g.gif , kur ten koks idomumas niekaip neikertu...

matai, yra skirtingi zmones ir ju poreikiai skirtingi. kad su vaiku nelabai ka pamatysi tai as visoms mamytems pritariu, keliavom mes visur su saviskiais, ir....pamatem...bet...mazokai. O prie baseino pagulineti ir skaniai pavalgyti irgi yra gerai, ypac, kai namie kiekviena diena sukiesi tarp vaiku, puodu, indu ir t.t. as esu ir uz atostogas su vaikais ir be vaiku, aisku jei galimybes leidzia bent pora kartu metuose atostogauti. Atostogu metu nelabai noriu rupintis kur nupirkt vaikui gerti ar uzkasti, nori- nueina ir pasiima, todel man asmeniskai AI pats tas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gisa: 29 liepos 2009 - 21:31
QUOTE(BlackDee @ 2009 07 09, 16:23)
bet dar viena problema - mūsų pavardės skirtingos (išsiskyriau ir susigrąžinau mergautinę, o dukra turi tėvo pavardę), ar reikia turėti su savim kažkokius dokumentus? Kur juos tikrina - čia išvykstant ar ten atvykus? Ar turi būti kas nors patvirtinta notaro ar užtektų pvz. turėti vaiko gim. liudijimo (kur aš dar įrašyta su vyro pavarde) originalą?

Kaip keistai cia pas jus, as kai paemiau mergautine pavarde, tai ta pacia diena paeme mano vaiko gimimo liudijima, ir po kiek laiko isdave nauja, kur as irasyta savo mergaitine pavarde...

QUOTE(SIMPL @ 2009 07 28, 14:14)
taip pat patikslinus gimimo data, keiciasi visas kodas

...ir kodas mano po to nepasikeite....
nelabai suprantu, kas cia per - "patikslinus gimimo data"- o tai ka daznai keiciasi gimimo data, ir ja reikia tikslint? g.gif
asmens kodas niekada nesikeicia, as net i banka ejau su sena pavarde, bet uzteko asmens kodo-seno biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ELZA @ 2009 08 06, 22:59)
nelabai suprantu, kas cia per - "patikslinus gimimo data"- o tai ka daznai keiciasi gimimo data, ir ja reikia tikslint?  g.gif
asmens kodas niekada nesikeicia, as net i banka ejau su sena pavarde, bet uzteko asmens kodo-seno  biggrin.gif

Keiata, kad jums keista smile.gif Mano tėvas ir kažinkiek tėvų pažįstamų švenčia gimtadienį visai ne tą dieną, kaip dokumentuose parašyta. Kiti laikai buvo. O dabar, kai pensijinis amžius atėjo, nesistebiu, jei nori patikslinti.
Atsakyti
QUOTE(iclė @ 2009 08 08, 01:18)
Keiata, kad jums keista smile.gif Mano tėvas ir kažinkiek tėvų pažįstamų švenčia gimtadienį visai ne tą dieną, kaip dokumentuose parašyta. Kiti laikai buvo. O dabar, kai pensijinis amžius atėjo, nesistebiu, jei nori patikslinti.

prie ko cia tevu gimtadieniai, kurie svencia ne ta diena? ne apie tai dabar kalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ELZA @ 2009 08 08, 12:56)
prie ko cia tevu gimtadieniai, kurie svencia ne ta diena? ne apie tai dabar kalba  4u.gif

Taip pasakėt, lyg su postu "ne į temą" būčiau laibai išsišokusi skyrelyje, kur daugiau nei pusė postų yra "off topic" bebe.gif
Nieks gi nesakė, kad tas kodas turi keistis skiriantis ar pan.
Atsakyti
QUOTE(iclė @ 2009 08 10, 00:01)
Taip pasakėt, lyg su postu "ne į temą" būčiau laibai išsišokusi skyrelyje, kur daugiau nei pusė postų yra "off topic" bebe.gif
Nieks gi nesakė, kad tas kodas turi keistis skiriantis ar pan.

norejau pasakyt, kas jau padaro save vyresniu, kad anksciau i pensija iseit, tas jau taip ir sedi, nieko netikslina, nes dar pensija numinusuos, o cia isikysot su tokiu komentaru, lygtai visi taip ir tikslinasi savo gimimo datas biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Su vyru norime pailseti turkijoje su savo 6 men. (keliones metu 7 men. ) dvyniais ax.gif
Turiu pilna baimiu, tai kolkas dar svarstau ar verta mums keliauti.
Kaip manot, ar cia ne per daug drasu, keliauti su dviems kudikias? Labaiusiai pergyvenu del skrydzio, nes jei laikyti juos ant ranku bijau kad vaikams bus nepatogu, kad negaledami uzmigti prades rekti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2009 08 15, 07:19)
Sveikutes 4u.gif

Su vyru norime pailseti turkijoje su savo 6 men. (keliones metu 7 men. ) dvyniais ax.gif
Turiu pilna baimiu, tai kolkas dar svarstau ar verta mums keliauti.
Kaip manot, ar cia ne per daug drasu, keliauti su dviems kudikias? Labaiusiai pergyvenu del skrydzio, nes jei laikyti juos ant ranku bijau kad vaikams bus nepatogu, kad negaledami uzmigti prades rekti unsure.gif

Nebijokite ir drasiai skriskite,juk kelione bus poilsine.Vaikuciai dar maziukai,dar pietu miega,pailsesite ir jus su vyru ir vaikai geru juros oru pakvepuos.O lektuve..na paverks tai paverks,juk verkia ir didesni vaikuciai,del to nestresuokite viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti