QUOTE(aniuta0515 @ 2009 05 27, 21:41)
Sveikos mamytes
Noriu viena su vaiku skrysti i Egipta, arba i kita sali, bet geriau Egipta Tik bijau kai dukryte reaguos i viska... Jai bus kazkur metai ir 4 men kai ruosiames, iki to ji nekeliavo taip tali. Bijau del lektuvo, o ypac del maisto... jau ten antisanitarija, o gal geriau veztis su savim konservukus tuos milupos ar hipp?
Ka patarsit supermamos?
Ogal kuri ir kompanija palaikysit?
Noriu viena su vaiku skrysti i Egipta, arba i kita sali, bet geriau Egipta Tik bijau kai dukryte reaguos i viska... Jai bus kazkur metai ir 4 men kai ruosiames, iki to ji nekeliavo taip tali. Bijau del lektuvo, o ypac del maisto... jau ten antisanitarija, o gal geriau veztis su savim konservukus tuos milupos ar hipp?
Ka patarsit supermamos?
Ogal kuri ir kompanija palaikysit?
O kodėl gi ne? Jai tik noro yra ir galimybės leidžia. Aš su vienu vaiku mašina po 700 km nuvažiuodavau, tai laiko atžvilgiu tikrai ilgiau kelionė trukdavo, nei lėktuvu skristi. Tik va teritoriją gerai išsinagrinėkit, viešbutį tinkamą pasirinkit. Gal būt esu per didelė optimistė, bet niekada negalvoju o kas būtų jai man kas atsitiktų Ir dabar jai vyras negalės kartu skristi į Turkiją, tikrai skrisiu viena su trimis vaikais, mažiausiam bus beveik metukai.
O tas kad prie viešbučio prabūsim, ir galbūt nė vienos pažintinės kelionės neapturėsim manęs nė kiek negasdina, aš to ir noriu: šilto oro, pagaminto maisto , sutvarkytų kambarių ir baseino pramogų vaikams. Pati gal ant gulto nepadrybsosiu, bet manau psichologiškai pailsėsiu tiek, kad mano variklis ir toliau galės dirbti
Maistelio įsidėk jai jo ir čia valgote, ne visi vaikai tas tyreles pripažįsta, užpilamų košių. Aišku jai labai pergyveni dėl žarnyno ligų, tai jau turi apsirūpinti visai kelionei.
Aš planuoju šiek tiek įsidėti, nors mūsų mažius valgo viską, kas tik į burną telpą ir nebūtinai tai yra valgoma