Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė su vaiku

QUOTE(jolita.martyna @ 2009 05 28, 13:30)
keistai skamba pamatyti salis..kai viesbutyje su vaikuciu tupi biggrin.gif  blush2.gif

as juk nesiruosiu visa savaite ar dvi sedet viesbuty, schmoll.gif vistiek iki miesto juk galima nueit ir su vaiku, ir i kokia ekskursija(aisku jei neilgai vaziuot). Visos salies aisku nepamatysiu, cia ir be vaiko per pora savaiciu nepamatysi, bet, kulturos visu saliu skyriasi, ir kazka tikrai galima pamatyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 05 28, 06:30)
keistai skamba pamatyti salis..kai viesbutyje su vaikuciu tupi biggrin.gif  blush2.gif

o kas liepia viesbutyje tupeti? tokiu atostogu as net nenoreciau.. galima i artimiausia salia namu viesbuti nuvaryt ir pagyvent savaite, kam dar skristi kazkur lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2009 05 28, 17:19)
o kas liepia viesbutyje tupeti? tokiu atostogu as net nenoreciau.. galima i artimiausia salia namu viesbuti nuvaryt ir pagyvent savaite, kam dar skristi kazkur  lotuliukas.gif

tai apie ka ir kalbu 4u.gif bet kazin ar Egipte galima su kudikiu pamatyti sali g.gif taip pasivaikscioti po miesteli zinoma,kad galima,bet juk tai du skirtingi dalykai ax.gif
Bet....cia MANO ASMENINE NUOMONE 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 29 gegužės 2009 - 06:47
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 05 29, 06:47)
tai apie ka ir kalbu 4u.gif bet kazin ar Egipte galima su kudikiu pamatyti sali g.gif taip pasivaikscioti po miesteli zinoma,kad galima,bet juk tai du skirtingi dalykai ax.gif

Čia kaip pažiūrėsi. Klausimas, ar galima sakyt, kad tie, kurie važiuoja be mažo vaiko ir 1-2 savaičių kelionės metu aplanko keletą istorinių objektų, jau skaitosi, kad pamatė šalį...
Man visiškai suprantamas noras kad ir su kūdikiu važiuot į šalį, kurioje dar nebuvai, nes vistiek pamatai kažkiek savitumo, kas yra įdomu. Tačiau dėl Egipto lieku prie savo nuomonės, kad geriau ten su metų vaiku nevažiuoti. Vistik padidintos rizikos zona, nemažai esti tokių, kuriems skrandžiai sustreikuoja ir 5 žv. viešbučiuose. Reikia dar ir apie tai pagalvot, kad pačiai gali prireikt gydytojų pagalbos, kaip tada su vaiku?
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 05 29, 00:47)

na nezinau iki kiek kudikis skaitosi, bet mes su savo 11 menesiu mergina Hong Kong'a tai tikrai gerai apziurejom. ir is Macau dienai nusitrenkem (kita Kinijos teritorija), ir po pati Hong Konga, kasdien visa diena ant koju bastemes, vietiniu transportu vazinejom, i kalnus kelemes ir t.t. Aisku ne viena buvau su vyru.. bet ir viena tikrai neatostogauciau vienam viesbuti kazkur uzsidarius su vaiku tik i uz jo sienu kartkartem nosi iskisant kaip cia planuoja. Is vis nelabai suprantu to Egipto ir Turkijos all inclusive viesbuciu kulto lietuviu tarpe g.gif g.gif , kur ten koks idomumas niekaip neikertu...
Atsakyti
kas padeda nuo supimo ligos plaukiant ar skrendant?
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2009 06 02, 11:18)
kas padeda nuo supimo ligos plaukiant ar skrendant?

Yra tokios imberio tablete, man padejo, bet daznokai juos gert reikejo, as su autobusu vaziavau 2 paras, tai kas2-3 val praktiskai geriau doh.gif Bet geriau pasikonsultuot vaistinei ar su gyd 4u.gif
Atsakyti
Mes su 11 menesiu suneliu Graikijoje savaite buvom ir pasakysiu, kad pasigailejom. Nors vaikas iprates didelius atstumus keliauti, bet visada vykdavom masina, tad jokiu kontroliu ir t.t. nebudavo. Skrydi atlaike puikiai, bet kitas klimatas neigiamai paveike, labai irzlus buvo, o ir patys nepailsejom. Vezemes i viena ekskursija, bet labiau pavargom nei ka pamatem, tad kitom dienom vazinejom po viena. Likusias dienas su vezimu maisem apylinkes skersai isilgai tai cia problemu nebuvo. Manau i tolimesne kelione galima ryztis tik su ramiu vaiku.
Oi atsiprasau ne i ta tema pataikiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kibelė: 02 birželio 2009 - 19:25
QUOTE(MichGirl @ 2009 05 29, 09:02)
na nezinau iki kiek kudikis skaitosi,

Iki metų.
Papildyta:
QUOTE(MichGirl @ 2009 05 29, 09:02)
Is vis nelabai suprantu to Egipto ir Turkijos all inclusive viesbuciu kulto lietuviu tarpe  g.gif  g.gif , kur ten koks idomumas niekaip neikertu...

O aš labai gerai suprantu ir norinčius nuolatinės veiklos bei naujų įspūdžių, ir norinčius teisiog ramiai padrybsoti ir nuo visko pailsėti... Tiesiog kiekvienam savo... juk tai dažnai priklauso ir nuo amžiaus, sveikatos, temperamento, darbo pobūdžio ir begalės įvairių dalykių... nereikėtų visko leisti per savo prizmę...
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2009 06 02, 16:46)

O aš labai gerai suprantu ir norinčius nuolatinės veiklos bei naujų įspūdžių, ir norinčius teisiog ramiai padrybsoti ir nuo visko pailsėti... Tiesiog kiekvienam savo... juk tai dažnai priklauso ir nuo amžiaus, sveikatos, temperamento, darbo pobūdžio ir begalės įvairių dalykių... nereikėtų visko leisti per savo prizmę...

man irgi kartais norisi ramiai padribsoti ir nuo visko pailseti, nesuprask manes klaidingai, bet nesuprantu, kad dar del to kazkur skristi ir t.t. baseinu, restoranu, masazo salonu ir dar ten ko imanoma ir arciau rasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2009 06 03, 00:08)
man irgi kartais norisi ramiai padribsoti ir nuo visko pailseti, nesuprask manes klaidingai, bet nesuprantu, kad dar del to kazkur skristi ir t.t. baseinu, restoranu, masazo salonu ir dar ten ko imanoma ir arciau rasti smile.gif

Taigi Turkija su atitinkama paslaugų kokybe ir yra arčiausiai. Ar skristi, ar važiuoti norint drybsoti prie jūros iš Vilniaus vis tiek teks... o jei dar į Nidą, tai ir laiko tiek pat sugaiši, ir nežinai, ar po lietum neteks gulėti... ir paslaugų tokių negausi, o sumokėsi ne ką mažiau... Žinoma, nenuteikinėju prieš mūsų pajūrį, bet po paskutinių apsilankymų tik tokios mintys ir bekyla...
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2009 06 02, 17:18)
Taigi Turkija su atitinkama paslaugų kokybe ir yra arčiausiai. Ar skristi, ar važiuoti norint drybsoti prie jūros iš Vilniaus vis tiek teks... o jei dar į Nidą, tai ir laiko tiek pat sugaiši, ir nežinai, ar po lietum neteks gulėti... ir paslaugų tokių negausi, o sumokėsi ne ką mažiau... Žinoma, nenuteikinėju prieš mūsų pajūrį, bet po paskutinių apsilankymų  tik tokios mintys ir bekyla...

ne as kalbu apie tuos, kurie net prie juros snapo neiskisa, prie viesbucio baseinu pradrybso. LT pajuris tai as is vis patyliu, grazu tik ten kur zmoniu nera, o Palangos visokios ir t.t. tai doh.gif
Atsakyti