Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė su vaiku

QUOTE(Egluzze @ 2009 03 24, 23:31)
Labas vakaras, labai noriu pasikonsultuoti jau su patyrusiomis mamytemis, del keliones su vaikeliu. Su 1.6men dukryte galvoju skrist i Danija, mergaites tevelio aplankyt, tik baisu labai, vistik dar maza labai, tai nezinau kaip mudvi orouoste susitvarkysim. Ir siaip galvojam pakeliaut po danija su masina, bet auto kedutes neimam, ar yra kam teke su panasaus amziaus vaikuciu skristi ir aplamai keliaut? Man kazkaip baisu dar ir del tos auto kedutes, kaip mes be jos vazinesim ir pan.  g.gif

Mes pernai net 2 k.keliavom po Norvegija,be autokedutes jus galit nenebandyt vaziuot,iskart gausit didele bauda.O galit ir ten kedute nusipirkt juk yra ir nebrangiu g.gif
Atsakyti
Dekui visoms uz patarimus 4u.gif , na ir pati dvejojau del kedutes, nes kazkaip labai jau pavojinagai atrodo. Turim pazistamu kurie darbo reikalais vazineja i Danija kas pora savaiciu, matyt teks prasyt kad nuveztu kedute teveliui. Dar svarsciau galimybe masina vaziuot su pazistamais, bet dukra ilgos keliones masinoj neistvertu, tad pacios bandysim skrist lektuvu dviese ax.gif
Atsakyti
sveikutes mes planuojam skristi kita menesi i uk ax.gif is kauno orousto ir man smalsu ar vezima galima pasiimti nemokamai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(snieguoletomas @ 2009 03 26, 21:35)
sveikutes mes planuojam skristi kita menesi i uk ax.gif  is kauno orousto ir man smalsu ar vezima galima pasiimti nemokamai? g.gif

mes neseniai skridom į uk iš Kauno. Jei vežimas vienos dalies, tai drąsiai imate, o jei iš 2 dalių ; tada gal geriau pasiskambinti, pasiklausti
Atsakyti
Sveikutės.

Gal kas iš mamų su vaikučiais norėtų prisijungti rudenį skirsti paatostogauti į Egiptą (arba kitą rudens atostogoms tinkamą šalį)? Keliaučiau aš ir mano 3 metukų dukrytė. Jeigu ką sudominau - rašykit až. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fleur: 05 balandžio 2009 - 15:36
Labutis visoms,
Turiu planu skristi su dukryte i Turkija, bet reikia kompanijos, nes MB dar ilgai bus su nedarbingumo lapeliu namie, tad jam skristi niekur negalima.
Vienai su vaiku skristi kazkaip liudnoka, tai gal sakau butu kas nori ir gali... Skrisciau kazkur nuo balandzio 18 iki 30 d. (na tame tarpe) savaitei... Turetume iki 1500 lt isitekti. Tai gal kazkas noretu kartu, nes vienom mums dar ir brangiau gautusi, nes reiktu imti vienvieti kambari. Vaikas iki dvieju metu keliauja nemokamai... Labai lauksiu kokios mamytes su vaikiuku laiskucio i A.Z. ar cia temoje. 4u.gif

Atsakyti
ka mamos patartumete del vaziavimo automobiliu i Kroatija su 6-7men vaiku? Gal kam teko panasi avantiura. Ar tokio amziaus vaikas sunkiai istvertu ir geriau atsisakyti? Mes planuotume su viena nakvyne vaziuoti, tai gautusi ~850km per diena...
Atsakyti
Mes esame su 6 mėn. vaiku apturėję 800 ar kiek daugiau km vienos dienos kelionę.
Tas buvo prieš beveik 3 metus, tai detalių neprisimenu, tik prisimenu, kad sunku buvo, nors stengėmės pagal galimybes stot. Pavargo vaikas autokėdutėj būt - klykė rėkė, nesinorėjo jo klykint, plius tai trukdė vairuot, todėl ant rankų daug laikiau, kas, suprantama, nesaugu. Vakare atvažiavus ilgai negalėjo nurimt ir užmigt, paklykė kurį laiką baisiai doh.gif verysad.gif
Reikia pasakyt, kad mano vaikas pirmaisiais gyvenimo metais ramiai nepasėdintis buvo, tad gal jums ir daug sklandesnė kelionė gautųsi, bet kad sunku vaikui - vienareikšmiai.
Atsakyti

vaje kaip gaila, o gal del keduciu galetumete kazka patarti, buna lygtai tokios kur beveik i gulima padeti issitiesia?
Atsakyti
O gal jums geriau lopšį, kuris prisitvirtina diržais, pasiimt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleur @ 2009 04 16, 12:47)
O gal jums geriau lopšį, kuris prisitvirtina diržais, pasiimt? g.gif

pirmiausia reiktu issiaiskint ar salyse per kurias keliaus legalu tuose lopsiuose vaikus veziotis, nes daugelyje negalima. Kad paskui dideliu problemu su policija nebutu...

O apie vaiko laikyma rankose autostradomis lekiant tai patyliu... tevukai beprociai turetu but....
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2009 04 16, 21:08)
pirmiausia reiktu issiaiskint ar salyse per kurias keliaus legalu tuose lopsiuose vaikus veziotis, nes daugelyje negalima. Kad paskui dideliu problemu su policija nebutu...
Tikrai? g.gif
Na, bet kokiu atveju, manau, kad vaikui lopšy patogiau būtų. g.gif
Atsakyti