Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė su vaiku

Nelabai suprantu, kame jūs matot problemą? unsure.gif
Gi nėščia moteriškė, tai ne kažkokia popa, kurią reikia baisulingai saugoti g.gif Nemanau, kad poilsis su vaiku bus labai ekstremalus ar aktyvus, o pogulis prie baseino ar pasivaikščiojimas pajūriu dar niekam nepakenkė doh.gif
Kai buvau nėščia, skraidžiau labai daug - ir pirmam trimestre, ir antram, ir trečiam ir net ketvirto pradžioje doh.gif Viskas priklauso nuo pačios savijautos smile.gif Jei ji gera, tai tik pirmyn mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai va ir dėlioju sau minusus ir pliusus lotuliukas.gif , nėštumo bus pats vidurys, karšta ten dar nebus, vaikas - palyginti ramus, šiek tiek gal bijau pačio skrydžio ax.gif, be to važiuoja dar viena draugų šeima, tai blogiausiu atveju bus į ką kreiptis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Scarlet* @ 2009 03 18, 13:56)
Tai va ir dėlioju sau minusus ir pliusus lotuliukas.gif , nėštumo bus pats vidurys, karšta ten dar nebus, vaikas - palyginti ramus, šiek tiek gal bijau pačio skrydžio ax.gif, be to važiuoja dar viena draugų šeima, tai blogiausiu atveju bus į ką kreiptis ax.gif

Tokiu atveju ir aš važiuočiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scarlet* @ 2009 03 18, 12:56)

jei vaziuoja dar draugai...tai tik pirmyn...bet jei vaziuotumet visiskai viena,....na sunkiausia tai kelione pirmyn,atgal g.gif juk ir lagaminas ir vaikas....beto,jei kas vietoje nutiktu, ar gyd pagalbos prireiktu,atsigultumete i ligonine,kas su vaikuciu pabutu unsure.gif aisku,butukas pabutu,bet...na dar ziurint kokio amziaus pirmas vaikas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 18 kovo 2009 - 15:00
QUOTE(katuka @ 2009 03 18, 12:31)

Kai buvau nėščia, skraidžiau labai daug - ir pirmam trimestre, ir antram, ir trečiam ir net ketvirto pradžioje  doh.gif

Tai kiek tu tą vaikelį pilve nešiojai?
Atsakyti
QUOTE(katuka @ 2009 03 18, 12:31)

Kai buvau nėščia, skraidžiau labai daug - ir pirmam trimestre, ir antram, ir trečiam ir net ketvirto pradžioje  doh.gif

O kelintas cia menuo? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu sorry, įsismaginau berašydama ir biški per daug parašiau biggrin.gif Trečio pradžioje skraidžiau, paskui jau baisoka buvo biggrin.gif
Bet esmės tas nelabai ir keičia - jei gera savijauta, tie skrydžiai nėra baisus dalykas net ir nėščioms smile.gif
Atsakyti
Taigi apsiprendžiau ir užsisakiau kelionę thumbup.gif , tikiuosi nesigailėsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scarlet* @ 2009 03 20, 14:14)
Taigi apsiprendžiau ir užsisakiau kelionę thumbup.gif , tikiuosi nesigailėsiu lotuliukas.gif

Aišku, nesigailėsi. Svarbu, kad tu nori ir tvirtai jautiesi. Aš nesu toks zuikis drąsuolis. Skridau ir nėščia, ir su kūdikiu, bet šalia visada buvo MB. Tuomet viskas kitaip. Bet svarbu, kad su tavim bus draugai ir prireikus padės ir lagaminą užkelti ir t.t.
Taigi sėkmės tau... 4u.gif Aišku, kad viskas bus puiku...
Atsakyti
Labas vakaras, labai noriu pasikonsultuoti jau su patyrusiomis mamytemis, del keliones su vaikeliu. Su 1.6men dukryte galvoju skrist i Danija, mergaites tevelio aplankyt, tik baisu labai, vistik dar maza labai, tai nezinau kaip mudvi orouoste susitvarkysim. Ir siaip galvojam pakeliaut po danija su masina, bet auto kedutes neimam, ar yra kam teke su panasaus amziaus vaikuciu skristi ir aplamai keliaut? Man kazkaip baisu dar ir del tos auto kedutes, kaip mes be jos vazinesim ir pan. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egluzze @ 2009 03 24, 21:31)
Labas vakaras, labai noriu pasikonsultuoti jau su patyrusiomis mamytemis, del keliones su vaikeliu. Su 1.6men dukryte galvoju skrist i Danija, mergaites tevelio aplankyt, tik baisu labai, vistik dar maza labai, tai nezinau kaip mudvi orouoste susitvarkysim. Ir siaip galvojam pakeliaut po danija su masina, bet auto kedutes neimam, ar yra kam teke su panasaus amziaus vaikuciu skristi ir aplamai keliaut? Man kazkaip baisu dar ir del tos auto kedutes, kaip mes be jos vazinesim ir pan.  g.gif

Labas, bet juk pusantru metu vaikas, jau nebe toks ir maziukas, o skrydis i Danija visiskai trumpas, o be to juk kazkas palydes ir tevelis gi pasitiks oro uoste, isvis kazkaip jokiu problemu nematau, oro uoste vaikas pasedes vezimelyje. Viena problema tikrai matau, kad niekada nekeliauciau automobiliu be vaiko kedutes doh.gif , tai tiesiog jus ir negalite taip keliauti, manau Danijoje kaip ir visur kitur privalo vaikas sedeti autokeduteje del saugumo. Aisku vestis jums ja nepatogu, bet ten vietoje turesite ja kazkokiu budu butinai isigyti g.gif
Atsakyti
Jei nuomuositės mašiną, nuomos punkte pasiūlo ir kėdutes vaikams 4u.gif Gal ten pat galima išsinuomuoti ir kėdutę atskirai, be mašinos, bet reiktų klausti ir domėtis.
Kiek žianu, tiek Danijoj, tiek kitur Europoje, yra labai kreipiamas dėmesys į vaikų saugumą, todėl grėstų didžiulės baudos, jei policininkai užmatytų 4u.gif
Atsakyti