Nelabai suprantu, kame jūs matot problemą?
Gi nėščia moteriškė, tai ne kažkokia popa, kurią reikia baisulingai saugoti Nemanau, kad poilsis su vaiku bus labai ekstremalus ar aktyvus, o pogulis prie baseino ar pasivaikščiojimas pajūriu dar niekam nepakenkė
Kai buvau nėščia, skraidžiau labai daug - ir pirmam trimestre, ir antram, ir trečiam ir net ketvirto pradžioje Viskas priklauso nuo pačios savijautos Jei ji gera, tai tik pirmyn
Tai va ir dėlioju sau minusus ir pliusus , nėštumo bus pats vidurys, karšta ten dar nebus, vaikas - palyginti ramus, šiek tiek gal bijau pačio skrydžio , be to važiuoja dar viena draugų šeima, tai blogiausiu atveju bus į ką kreiptis
QUOTE(Scarlet* @ 2009 03 18, 13:56)
Tai va ir dėlioju sau minusus ir pliusus , nėštumo bus pats vidurys, karšta ten dar nebus, vaikas - palyginti ramus, šiek tiek gal bijau pačio skrydžio , be to važiuoja dar viena draugų šeima, tai blogiausiu atveju bus į ką kreiptis
Tokiu atveju ir aš važiuočiau
QUOTE(Scarlet* @ 2009 03 18, 12:56)
jei vaziuoja dar draugai...tai tik pirmyn...bet jei vaziuotumet visiskai viena,....na sunkiausia tai kelione pirmyn,atgal juk ir lagaminas ir vaikas....beto,jei kas vietoje nutiktu, ar gyd pagalbos prireiktu,atsigultumete i ligonine,kas su vaikuciu pabutu aisku,butukas pabutu,bet...na dar ziurint kokio amziaus pirmas vaikas
QUOTE(katuka @ 2009 03 18, 12:31)
Kai buvau nėščia, skraidžiau labai daug - ir pirmam trimestre, ir antram, ir trečiam ir net ketvirto pradžioje
Tai kiek tu tą vaikelį pilve nešiojai?
QUOTE(katuka @ 2009 03 18, 12:31)
Kai buvau nėščia, skraidžiau labai daug - ir pirmam trimestre, ir antram, ir trečiam ir net ketvirto pradžioje
O kelintas cia menuo?
Nu sorry, įsismaginau berašydama ir biški per daug parašiau Trečio pradžioje skraidžiau, paskui jau baisoka buvo
Bet esmės tas nelabai ir keičia - jei gera savijauta, tie skrydžiai nėra baisus dalykas net ir nėščioms
Bet esmės tas nelabai ir keičia - jei gera savijauta, tie skrydžiai nėra baisus dalykas net ir nėščioms
Taigi apsiprendžiau ir užsisakiau kelionę , tikiuosi nesigailėsiu
QUOTE(Scarlet* @ 2009 03 20, 14:14)
Taigi apsiprendžiau ir užsisakiau kelionę , tikiuosi nesigailėsiu
Aišku, nesigailėsi. Svarbu, kad tu nori ir tvirtai jautiesi. Aš nesu toks zuikis drąsuolis. Skridau ir nėščia, ir su kūdikiu, bet šalia visada buvo MB. Tuomet viskas kitaip. Bet svarbu, kad su tavim bus draugai ir prireikus padės ir lagaminą užkelti ir t.t.
Taigi sėkmės tau... Aišku, kad viskas bus puiku...
Labas vakaras, labai noriu pasikonsultuoti jau su patyrusiomis mamytemis, del keliones su vaikeliu. Su 1.6men dukryte galvoju skrist i Danija, mergaites tevelio aplankyt, tik baisu labai, vistik dar maza labai, tai nezinau kaip mudvi orouoste susitvarkysim. Ir siaip galvojam pakeliaut po danija su masina, bet auto kedutes neimam, ar yra kam teke su panasaus amziaus vaikuciu skristi ir aplamai keliaut? Man kazkaip baisu dar ir del tos auto kedutes, kaip mes be jos vazinesim ir pan.
QUOTE(Egluzze @ 2009 03 24, 21:31)
Labas vakaras, labai noriu pasikonsultuoti jau su patyrusiomis mamytemis, del keliones su vaikeliu. Su 1.6men dukryte galvoju skrist i Danija, mergaites tevelio aplankyt, tik baisu labai, vistik dar maza labai, tai nezinau kaip mudvi orouoste susitvarkysim. Ir siaip galvojam pakeliaut po danija su masina, bet auto kedutes neimam, ar yra kam teke su panasaus amziaus vaikuciu skristi ir aplamai keliaut? Man kazkaip baisu dar ir del tos auto kedutes, kaip mes be jos vazinesim ir pan.
Labas, bet juk pusantru metu vaikas, jau nebe toks ir maziukas, o skrydis i Danija visiskai trumpas, o be to juk kazkas palydes ir tevelis gi pasitiks oro uoste, isvis kazkaip jokiu problemu nematau, oro uoste vaikas pasedes vezimelyje. Viena problema tikrai matau, kad niekada nekeliauciau automobiliu be vaiko kedutes , tai tiesiog jus ir negalite taip keliauti, manau Danijoje kaip ir visur kitur privalo vaikas sedeti autokeduteje del saugumo. Aisku vestis jums ja nepatogu, bet ten vietoje turesite ja kazkokiu budu butinai isigyti
Jei nuomuositės mašiną, nuomos punkte pasiūlo ir kėdutes vaikams Gal ten pat galima išsinuomuoti ir kėdutę atskirai, be mašinos, bet reiktų klausti ir domėtis.
Kiek žianu, tiek Danijoj, tiek kitur Europoje, yra labai kreipiamas dėmesys į vaikų saugumą, todėl grėstų didžiulės baudos, jei policininkai užmatytų
Kiek žianu, tiek Danijoj, tiek kitur Europoje, yra labai kreipiamas dėmesys į vaikų saugumą, todėl grėstų didžiulės baudos, jei policininkai užmatytų