Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė su vaiku

QUOTE(Ming @ 2008 11 30, 14:49)
thumbup.gif dvi galvos, keturios rankos yra geriau ir smagiau. Reikalui esant ir vaikiuka butu kam paziuret drinks_cheers.gif

Tai vaziuokit su organizatoriais- Novaturu, Tezais ar kitais, kur yra lietuviu gidai... jie privalo padeti. Ir baigtas kriukis- pirmyn i kelione...

O jei pats organizuojiesi, taigi daugelyje saliu yra ambasados, jie kuo gali padeda visada... Jokiu problemu siandieniame pasaulyje, pagrindinis barjeras- vidine baime mirksiukas.gif
Atsakyti
agute07, viena, su 2 lialiais - paminkla galima statyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jazva @ 2008 06 16, 22:31)

Kokie katinai "užlaikyti" lotuliukas.gif
Nuotraukytės super thumbup.gif
Atsakyti
Tegul Naujieji metai
Tyrą džiaugsmą neša,
Naują laimę, viltį, troškimus;
Tik ne po mažą lašą,
O kupinomis taurėmis visus, visus metus!
Atsakyti
Sveikos keliautojos,

Taip ilgai ieskojau sitos temos. Mano sunui jau 4. smile.gif Labai noreciau slidinet i Slovakija kartu vykti, bet baisoka, dar niekad pati nebuvau slidineti blush2.gif , tai nelabai isivaizduoju kas ir kaip...Vyktume per agentura, autobusu, del datos irgi dar neapsisprende, na, zodziu, gal kas tokioj kelionej jau buve, o gal kas prisijungt noretu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 11 12, 13:58)
Tai pavasari mums dar tiks tongue.gif  Musus pupai balandzio 30 2 metukai, tai iki to laiko dar reikia suspeti. Vis maziau kainuoja. mirksiukas.gif

Kaip saunu wub.gif mes irgi keliavom i Tenerife su 4men. dukryte, 6mėn - i Austrija slidinet; 1,8 metu - i kroatija . Gal nuo vaiko priklauso - problemu neturejom wub.gif
Atsakyti
Na ir šaunuolės tos mamytės kurios keliauja vienos su vaikučiais, thumbup.gif Nors jei vaikutis geras tai ir keliones vyksta sklandžiai.
Atsakyti
4u.gif labai idomi temele thumbup.gif prisiskaiciau, matau labai daug drasiu ir ryztingu mamyciu keliaujanciu su vaikuciais.
Susiruosiau ir as siais metais su vaikuciais, maziukui 1.5 m, na o vyresnele jau ir nelabai vaiku pavadinsi, 13 m. tai jau didele pagalbininke man bus, todel ir jauciuosi drasiai. Skrendame i Turkija. Na ir dar drasiau todel, kad issirinkome ta pacia vieta, ta pati viesbuti, kuriame jau buvome su visa seima, t.y. ir teciu. (tetis siais metais pasirinko labai aktyvia kelione i kuria mes nenorime, tad radome toki kompromisa, as su vaikais sauluteje megautis, o jis i savo nutruktgalviska kelione).
Na, tikiuosi viskas man klostysis gerai, labai laukiu atostogu, atsiduosiu visa saulutei , pramogoms ir vaikams wub.gif
Atsakyti
Drąsios čia visos mamytės susirinkę thumbup.gif , vat aš irgi sprendžiu dilemą, važiuoti ar nevažiuoti g.gif , laiko nedaug turiu lotuliukas.gif . Taigi planuočiau į Kretą su lelium savo, niu ne toks jau ir lelius, beveik 2 metukai, būtų jo antra kelionė, pernai vykom visa šeima, va, o šiemet neišeina verysad.gif , tai turim galimybę keliauti dviese, tiksliau tryse ax.gif , nes dar vienas pilve blush2.gif . tai va, kad ne nestuke.gif , tai aš net negalvočiau, tikrai nebijočiau, tik tokioj padėty nelabai drąsu vienai.....Ką manot bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scarlet*: 16 kovo 2009 - 16:30
QUOTE(Scarlet* @ 2009 03 16, 16:29)
Drąsios čia visos mamytės susirinkę thumbup.gif , vat aš irgi sprendžiu dilemą, važiuoti ar nevažiuoti g.gif , laiko nedaug turiu lotuliukas.gif . Taigi planuočiau į Kretą su lelium savo, niu ne toks jau ir lelius, beveik 2  metukai, būtų jo antra kelionė, pernai vykom visa šeima, va, o šiemet neišeina verysad.gif , tai turim galimybę keliauti dviese, tiksliau tryse ax.gif , nes dar vienas pilve blush2.gif . tai va, kad ne  nestuke.gif , tai aš net negalvočiau, tikrai nebijočiau, tik tokioj padėty nelabai drąsu vienai.....Ką manot bigsmile.gif  g.gif

Na ir as negaliu atsistebeti mamyciu drasa, savarankiskumu, nepriklausomybe, super drinks_cheers.gif
Kadangi as irgi truputi isprotejusi doh.gif , tai turbut rizikuociau, nes labai labai noreciau, bet tavo atveju visgi bandyciau kalbinti kokia drauge, ar giminaite, nes nestuke.gif , kazkaip vis butu drasiau ir ramiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Scarlet* @ 2009 03 16, 17:29)
Drąsios čia visos mamytės susirinkę thumbup.gif , vat aš irgi sprendžiu dilemą, važiuoti ar nevažiuoti g.gif , laiko nedaug turiu lotuliukas.gif . Taigi planuočiau į Kretą su lelium savo, niu ne toks jau ir lelius, beveik 2  metukai, būtų jo antra kelionė, pernai vykom visa šeima, va, o šiemet neišeina verysad.gif , tai turim galimybę keliauti dviese, tiksliau tryse ax.gif , nes dar vienas pilve blush2.gif . tai va, kad ne  nestuke.gif , tai aš net negalvočiau, tikrai nebijočiau, tik tokioj padėty nelabai drąsu vienai.....Ką manot bigsmile.gif  g.gif

nestumo pradzioj ir pabaigoj neskrisciau lektuvu ir vidurvasari kai karsta nekeliauciau i pietus, nes ir LT praeita vasara man buvo nesciai per karsta, tino kojos , o siaip jei gera savijauta - kodel gi ne, aisku tu pati savo vidum pajausi kaip teisinga pasielgti smile.gif Drauge ar giminaite manau butina kad vyktu kartu.
Atsakyti
QUOTE(Scarlet* @ 2009 03 16, 17:29)

Aš nesiryžčiau...
Atsakyti