Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė su vaiku

labukas,
dar klausimelis o kuriose salyse buvot visa seima ax.gif .ir i kuria sali dabar noretum keliauti?
mano suneliui du metukai sueis tik spali 4u.gif wub.gif
manau rimciau planuoti uztektu laiko ir po nauju metu g.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutas: 14 lapkričio 2008 - 09:59
QUOTE(renatukasss @ 2008 09 12, 22:20)
Gal kam teko susidurti su tokia problema. Mūsų viešbutis Turkijoje bus 30 km nuo miesto ir važiuosiu su mažu vaiku. Todėl galvoju ar yra tikimybė, kad viešbutyje būtų galima rasti pirkti pampersu, nes juk iš namų nesitempsi pakio

Sveiki,i koki visbuti vaziuojat? gal esate ten buve?Kiek jusu maziukui laiko yra?Mes ir ruosiames i kelione,bet vis dar dvejojiu ar vaziusti su suneliu g.gif kaskaip vis pergyvenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 11 06, 23:12)
Ieskom kompanijos.. ax.gif Vyras dirba, o mums yra grazaus laiko pakeliauti. Kartu visa seima, tai mes jau daug apkeliave. Mazyte i Egipta skrido 11 menesiuku. Ir tokie patenkinti buvom visi. smile.gif

sveiki.Papasakokit kaip jums sekesi atostogauti su 11 men.mazyte?Mes gruodzio 20d.planuojam i turkija kristi,mano suneliui bus 1m3men.bet vis dar dvejoma.ka valgyti vezetes jus vaikuiciui?Aciu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatuxre: 14 lapkričio 2008 - 13:19
QUOTE(renatuxre @ 2008 11 14, 14:17)
sveiki.Papasakokit kaip jums sekesi atostogauti su 11 men.mazyte?Mes gruodzio 20d.planuojam i turkija kristi,mano suneliui bus 1m3men.bet vis dar dvejoma.ka valgyti vezetes jus vaikuiciui?Aciu...

aha, tikrai būtų įdomu, nes toki maži pipirai dar labai mėgsta pienuką, kaip ten su jo atsargom g.gif
Atsakyti
O kaip del kudikiu? blush2.gif nei viena nevaziuojat? blush2.gif
Atsakyti
Mes dviese keliavom į Turkiją su dukryte, kai jai buvo 10 mėnesių, ji dar nevaikščiojo, nekalbėjo ir maitinosi mano virtom košytėm. Šiaip buvo truputį sunku vienai, nes visur viena ranka stūmiau vežimėlį, o kita - tempiau lagaminą. Bet šiaip visai smagu buvo.
Mišinuką, tyreles ir košeles vežiausi iš namų, tačiau ten jų pritrūko, tai nusipirkau supermarkete vietinių. Nelabai patiko, bet badu nemirėm smile.gif
Pampersus irgi tempiausi iš namų, nes Turkijos kurortuose (buvau girdėjus) jie pakankamai brangūs.
Atsakyti
Aš viena su abiejais leliais 2 sav i Egipta vaziavau thumbup.gif 11.13 d gryžom.Sunkumai kelionėse priklauso nuo pačių mamyčių.Abu leliai mano krutantys,judantys, tačiau ne zyzlos thumbup.gif tai vyresnėlis daug padėjo,nes labai myli broliuką wub.gif Man visi skiria užuojautą, tipo sunku su dvejais mažiukais doh.gif bet tik ne man...Man jie visas gyvenimo džiaugsmas clap.gif O aš-kaip tarybinė moteris lotuliukas.gif -negaliu gulėti,degintis be veiksmo tourist5.gif egypt.gif net 2 kg numečiau clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2008 11 25, 10:28)
Aš viena su abiejais leliais 2 sav i Egipta vaziavau thumbup.gif 11.13 d gryžom.Sunkumai kelionėse priklauso nuo pačių mamyčių.Abu leliai mano krutantys,judantys, tačiau ne zyzlos thumbup.gif tai vyresnėlis daug padėjo,nes labai myli broliuką wub.gif Man visi skiria užuojautą, tipo sunku su dvejais mažiukais doh.gif bet tik ne man...Man jie visas gyvenimo džiaugsmas clap.gif O aš-kaip tarybinė moteris lotuliukas.gif -negaliu gulėti,degintis be veiksmo tourist5.gif  egypt.gif net 2 kg numečiau clap_1.gif

Pagarba thumbup.gif Mes ir dviese dar su savo mazium nesiryztam toliau Nidos nuvaziuot. Pirmiausia del to, kad, mano manymu, vaziuoti kur nors geriau, kai vaikas paaugs, nes (ypac kalbant apie siltus krastus) ir vaikas vargsta, ekskursijose jam neidomu arba idomu pirmas 15 minuciu, vargstam tada ir mes. Jis dar per mazas patirti visa pasaulio pazinimo dziaugsma, o mes tokie vietoj nenusedintys, norim pamatyt viska, judet, pazinti. Tai atostogas panaudojam savo romantikos lauzeliui pakurstyt, o maziu vesimes po kokiu poros metu. esu maciusi mamyciu, tikra to zodzio prasme vargstanciu vienu.. Vaikas ant rankos, trys lagaminai, nuolat praso kaimynu pagalbos... bet aisku, viskas nuo mamos priklauso... Nemanau, kad 1.5 metu bambliuka vertetu autobusu 43 laipsniu karty veztis i sachara, kur dar karsciau.. nei jis prisimins, nei mama normaliai ispudziu gali pasisemti. O jau, neduok Dieve, apsinuodytu ar koks saules smugis (o sugestu autobuso kondicionierius).. Aisku, sakysit, as is tu visko bijanciu mamyciu, bet.. Ta mamyte pati mate, kad vaikui sunku, visur reikalavo sau demesio, nes ji "viena su vaiku"...... Viskas nuo mamos priklauso g.gif
Atsakyti
Na truputi paguodet nes kai kam pasakau kad kai mano maziui bus puse metu mes kur nors leksime visi pasukioja man pirsta ties smilkiniu tongue.gif bet as manau kad viesbuty niekur nekeliaujant mums ir taip butu gera o kadangi ar taip ar kitaip esu ne standartine mamyte manau vienu pabambejimu ar kitu man jau nebus nei silta nei salta smile.gif 4u.gif tik noreciau vaziuot arba su drauge arba su kita kokia nors tokia pat crayzy mamyte kad butu su kuo paplepet o ne vien su pampersu sneketis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga197733 @ 2008 11 28, 17:21)
Na truputi paguodet nes kai kam pasakau kad kai mano maziui bus puse metu mes kur nors leksime visi pasukioja man pirsta ties smilkiniu tongue.gif bet as manau kad viesbuty niekur nekeliaujant mums ir taip butu gera o kadangi ar taip ar kitaip esu ne standartine mamyte manau vienu pabambejimu ar kitu man jau nebus nei silta nei salta smile.gif  4u.gif tik noreciau vaziuot arba su drauge arba su kita kokia nors tokia pat crayzy mamyte kad butu su kuo paplepet o ne vien su pampersu sneketis biggrin.gif

4u.gif tau uz ryzta... jau i ka visu maziausiai kreipt demesi reikia, tai 'ka kas nors pasakys'. O paprasyti pagalbos tik lietuviai nedrista. Kai su dvieju men mazium ir dideliu vezimu stovejau Sventojoj ir galvojau, kaip cia ilipt i autobusa (ne miestiska su placiom durim o toki sena kur storesnis pilietis sonu turi pasisukt kad neistrigtu biggrin.gif ), taip ir neisdrisau nieko is stovinciu aplink tautieciu paprasyt. O autobusui privaziavus, man soko padet... lenku pora blink.gif ... O tautieciai skubejo kuo greiciau pries mane prasispraust...

Siaip gera temike cia kurmiuke uzvede. Padrasinancia. As irgi prie tu, kur 1+1. Su mazium visa praeita sezona vis norejau i Kreta ismauti, bet taip ir nesiryzau. Vat ir man 'kitos crazy mamytes' pritruko bigsmile.gif ... O siaip tai tikrai, ir mano pagrindine baime - kas bus, jei kas atsitiktu MAN (jei maziui - tai viskas aisku, pagalba rasi). Vat cia privalumas yra su grupe keliaut. O jei pats viska organizuoji, tai ?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga197733 @ 2008 11 28, 17:21)
Na truputi paguodet nes kai kam pasakau kad kai mano maziui bus puse metu mes kur nors leksime visi pasukioja man pirsta ties smilkiniu tongue.gif bet as manau kad viesbuty niekur nekeliaujant mums ir taip butu gera o kadangi ar taip ar kitaip esu ne standartine mamyte manau vienu pabambejimu ar kitu man jau nebus nei silta nei salta smile.gif  4u.gif tik noreciau vaziuot arba su drauge arba su kita kokia nors tokia pat crayzy mamyte kad butu su kuo paplepet o ne vien su pampersu sneketis biggrin.gif

thumbup.gif dvi galvos, keturios rankos yra geriau ir smagiau. Reikalui esant ir vaikiuka butu kam paziuret drinks_cheers.gif
Atsakyti