Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

QUOTE(zhivute @ 2008 12 08, 15:14)
sveikos, priimkit naujoke i savo buri smile.gif
kaip tik planuoju savo vestuves, ir siuo metu uzsiimu muzikantu paieska,
gal kas girdejot apie seimyna Birute ir Vidmanta  grojancius vestuvese?,
jie is Akmenes raj. rekomendavo fotografas.. bet nieko daugiau apie juos nezinau.. biski baugu taip is lempos uzsisakyt..

as kalbejau tel tai ispudzio tikrai nepadare, labai pasimetes, g.gif , o as kaip tik jieskojau muzikantu kurie ir pravestu vakara, taip kad is kart isbraukiau is sarasiuko,

url=http://www.supermama.lt/liniuote/vestuves/]user posted image[/url]

Atsakyti
sveikos gal kas ka zinot apie grupe Banglai is pajurio??renklamuojasi tai jie daug kur,bet atsiliepimu mazai g.gif
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2008 12 13, 22:02)
sveikos gal kas ka zinot apie grupe Banglai is pajurio??renklamuojasi tai jie daug kur,bet atsiliepimu mazai g.gif

siaip nerekomenduoju,buna daznai paveda kiek teko girdeti ir skaityti ar atsiuncia kitus muzikantus verysad.gif tokia pati istorija buvo per mano sesers vestuves.
Atsakyti
merginos... kada jus atsiskaitot su muzikantais pries ar po ju pasirodymo? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Londi: 14 gruodžio 2008 - 16:13
QUOTE(Londi @ 2008 12 14, 17:12)
merginos... kada jus atsiskaitot su muzikantais pries ar po ju pasirodymo?  ax.gif

man irgi idomu. mes zadam paduoti avansa, pasirasyti sutarti, o likusia suma duoti jau po grojimo
Atsakyti
QUOTE(Londi @ 2008 12 14, 16:12)
merginos... kada jus atsiskaitot su muzikantais pries ar po ju pasirodymo?  ax.gif

mes atsiskaitem po grojimo
Atsakyti
QUOTE(misterx5 @ 2008 12 07, 19:32)
Tamsta sanrea, o gal SAN REMO  iš MAŽEIKIŲ,esate nepatiklus.Nemėgstu nieko reklamuoti,o tik konstatuoju faktą- nemokantys groti ar dainuoti-MARIJAMPOLĖS muzikos mokykloje nei smuiką, nei pučiamuosius nedėstys,bei miesto prof pučiamųjų orkestre nedirbs,bei KLAIPĖDOS muz fako nebaigs.Kas neaišku-pasikonsultuokite su žinoma LIETUVOJE atlikėja LAIMA LAPKAUSKAITE. Ji yra jų kolegė

Vel Akelaičiu pakvipo, buvo toks ankstesnėse diskusijose, pasirasinėjo Senuku ar Seneliu, jau nepamenu, ir vis apie kolegas rašė biggrin.gif
Atsakyti
niu šiandien skambinau tokiems muzikantmas,jie iš Elektrėnų,tai kai pasakė kainą,tai dabar galvoju,ar čia normalu,nes žinokit nesigaudau visai blush2.gif
sakė atvažiuoja apie 5 vakaro,išvažiuoja kitą dieną apie 4 ir 3500 lt,groja dviese?man tai atrodo kažkaip labai daug blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ligituka @ 2008 12 15, 23:50)
niu šiandien skambinau tokiems muzikantmas,jie iš Elektrėnų,tai kai pasakė kainą,tai dabar galvoju,ar čia normalu,nes žinokit nesigaudau visai  blush2.gif
sakė atvažiuoja apie 5 vakaro,išvažiuoja kitą dieną apie 4 ir 3500 lt,groja dviese?man tai atrodo kažkaip labai daug  blush2.gif

nežinau, nemokėčiau tokių pinigų, jei nesi nei mačius jų nei girdėjus. Grupės, kuriose po 3-4 muzikantus ima tiek.

Beje, su atsiskaitoma dažniausiai po grojimo. Patikėkit, kai kurių kokybė labai pasikeičia, kai sumoka prieš.
Atsakyti
QUOTE(Londi @ 2008 12 14, 17:12)

likusia suma davem muzikantui jau ruosiantis namo
Atsakyti
QUOTE(loreta1975 @ 2008 12 15, 17:24)
Vel Akelaičiu pakvipo, buvo toks ankstesnėse diskusijose, pasirasinėjo Senuku ar Seneliu, jau nepamenu, ir vis apie kolegas rašė biggrin.gif

kazkodel ir as ta pati pagalvojau, kad pagal rasymo stiliu anas "profas" i tona nepataikantis kalba... bet uztai kritika..... ir tie epitetai tokie senoviniai is serijos "groja muitininkam prokuroram"..... kazkaip man blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ligituka @ 2008 12 15, 23:50)
niu šiandien skambinau tokiems muzikantmas,jie iš Elektrėnų,tai kai pasakė kainą,tai dabar galvoju,ar čia normalu,nes žinokit nesigaudau visai  blush2.gif
sakė atvažiuoja apie 5 vakaro,išvažiuoja kitą dieną apie 4 ir 3500 lt,groja dviese?man tai atrodo kažkaip labai daug  blush2.gif

Jei kalbi apie Saulių ir Arūną tai jie tikrai super ir groja, ir vakarą veda thumbup.gif Aišku, kainytė kandžiojas, jie už vieno vakaro pagrojimą (jubiliejui) ima 1500Lt unsure.gif Bet kas pinigėlių negaili, tikrai verta mirksiukas.gif
Atsakyti