Tikrai neblogi muzikantai Grupe LIUXX iš Klaipėdos, bent pas mane taip vizitinėje parašyta ,grojo vasara vestuvėse tai mums labai patiko.
tel Ramūnas 868775273 ir Rimas 868612556
QUOTE(AXTA @ 2008 12 10, 17:22)
o is kokio jie miesto ?gal ir kaina zinai?
Vilnieciai... O daugiau nieko nezinau
QUOTE(AXTA @ 2008 12 10, 16:22)
o is kokio jie miesto ?
Mergaitės, nežiūrėkit tų miestų- normalūs muzikantai VAŽIUOJA VISUR
gal galit patarti, kiek ir kokio ilgio pertraukas jus sutariat su muzikantais, jei is vis toki punkta itraukiat
QUOTE(Londi @ 2008 12 11, 10:42)
gal galit patarti, kiek ir kokio ilgio pertraukas jus sutariat su muzikantais, jei is vis toki punkta itraukiat
kiek esu snekejusi, tai dazniausiai daro taip(t.y. jie patys pasako, kad groja tokiais intervalais): 45 min groja ir 15 pertrauka ir taip 6-8 kartus.
QUOTE(eglieska @ 2008 11 14, 22:32)
vis dar nesulaukiu atsiliepimu apie grupe Karciama is Silutes jau arteja tas laikas, kai turesim paduot avansa, tai man darosi jau neramu pakomentuokit kas ka apie juos girdejot. prasau..
na jie pries 8m.grojo mano sesers vestuvese neblogai buvo ir kelis bajariukus sumane buvo gal dabar geresne programa turi nes laiko tarpas nemazas
jei juos nusisamdysi paskiau parasyk kaip jie nes as ir ruosiuosi savo sventiai kasko ieskot
Čia kas ieško tradicinėm vestuvėm muzikanų, Robertas Mėginis 869614241. Dainuoja ir lietuviškai, lenkiškai, rusiškai, portugališkai ir taip toliau
QUOTE(meilikatyte @ 2008 12 11, 19:38)
na jie pries 8m.grojo mano sesers vestuvese neblogai buvo ir kelis bajariukus sumane buvo gal dabar geresne programa turi nes laiko tarpas nemazas
jei juos nusisamdysi paskiau parasyk kaip jie nes as ir ruosiuosi savo sventiai kasko ieskot
butinai parasysiu mes 19 gruodzio su jais susitinkam pasiziureti daugiau ju dvd ir turbut imsim
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 12 11, 07:36)
Mergaitės, nežiūrėkit tų miestų- normalūs muzikantai VAŽIUOJA VISUR
Tik už kurą prisideda litų
QUOTE(Novia @ 2008 12 11, 15:14)
kiek esu snekejusi, tai dazniausiai daro taip(t.y. jie patys pasako, kad groja tokiais intervalais): 45 min groja ir 15 pertrauka ir taip 6-8 kartus.
dekui... turesiu omeny