Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

Tikrai neblogi muzikantai Grupe LIUXX iš Klaipėdos, bent pas mane taip vizitinėje parašyta biggrin.gif ,grojo vasara vestuvėse tai mums labai patiko.
tel Ramūnas 868775273 ir Rimas 868612556
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xena: 10 gruodžio 2008 - 18:17
QUOTE(AXTA @ 2008 12 10, 17:22)
o is kokio jie miesto ?gal ir kaina zinai?

Vilnieciai... O daugiau nieko nezinau smile.gif
Atsakyti
gal ka girdejot apie Vyganta Stosku is Silutes? groja dviese. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2008 12 10, 16:22)
o is kokio jie miesto ?

Mergaitės, nežiūrėkit tų miestų- normalūs muzikantai VAŽIUOJA VISUR mirksiukas.gif
Atsakyti
gal galit patarti, kiek ir kokio ilgio pertraukas jus sutariat su muzikantais, jei is vis toki punkta itraukiat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Londi @ 2008 12 11, 10:42)
gal galit patarti, kiek ir kokio ilgio pertraukas jus sutariat su muzikantais, jei is vis toki punkta itraukiat  ax.gif

kiek esu snekejusi, tai dazniausiai daro taip(t.y. jie patys pasako, kad groja tokiais intervalais): 45 min groja ir 15 pertrauka ir taip 6-8 kartus.
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2008 11 14, 22:32)
vis dar nesulaukiu atsiliepimu apie grupe Karciama is Silutes ax.gif jau arteja tas laikas, kai turesim paduot avansa, tai man darosi jau neramu ax.gif pakomentuokit kas ka apie juos girdejot. prasau.. 4u.gif

na jie pries 8m.grojo mano sesers vestuvese neblogai buvo ir kelis bajariukus sumane buvo gal dabar geresne programa turi nes laiko tarpas nemazas blush2.gif

jei juos nusisamdysi paskiau parasyk kaip jie nes as ir ruosiuosi savo sventiai kasko ieskot mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Čia kas ieško tradicinėm vestuvėm muzikanų, Robertas Mėginis 869614241. Dainuoja ir lietuviškai, lenkiškai, rusiškai, portugališkai ir taip toliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meilikatyte @ 2008 12 11, 19:38)
na jie pries 8m.grojo mano sesers vestuvese neblogai buvo ir kelis bajariukus sumane buvo gal dabar geresne programa turi nes laiko tarpas nemazas blush2.gif

jei juos nusisamdysi paskiau parasyk kaip jie nes as ir ruosiuosi savo sventiai kasko ieskot mirksiukas.gif  4u.gif

butinai parasysiu drinks_cheers.gif mes 19 gruodzio su jais susitinkam pasiziureti daugiau ju dvd ir turbut imsim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 12 11, 07:36)
Mergaitės, nežiūrėkit tų miestų- normalūs muzikantai VAŽIUOJA VISUR  mirksiukas.gif

Tik už kurą prisideda litų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2008 12 11, 15:14)
kiek esu snekejusi, tai dazniausiai daro taip(t.y. jie patys pasako, kad groja tokiais intervalais): 45 min groja ir 15 pertrauka ir taip 6-8 kartus.

dekui... turesiu omeny mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 12 13, 00:30)
Tik už kurą prisideda litų  mirksiukas.gif

Tai čia jau baikis irnesakyk.gif
Atsakyti