Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

sveikos, priimkit naujoke i savo buri smile.gif
kaip tik planuoju savo vestuves, ir siuo metu uzsiimu muzikantu paieska,
gal kas girdejot apie seimyna Birute ir Vidmanta grojancius vestuvese?,
jie is Akmenes raj. rekomendavo fotografas.. bet nieko daugiau apie juos nezinau.. biski baugu taip is lempos uzsisakyt..
Atsakyti
Gal kas ką nors žino apie Vytautą Gudą iš Klaipėdos.. g.gif Groja dviese. Mums juos rekomenduoja, bet kažkaip aš daugiau jokios info apie juos nerandu, nors sako, kad vestuvėse groja nuo 1976 m. g.gif
Atsakyti
Rekomenduokit kas nors nebrangius muzikantus..gali buti ir vienas..labai reikia jau unsure.gif
nes čia kiek skaičiau tai visi grupės - 2-4 zmones, ir kaina tada automatiškai apie 3000..o musu biudžetas ribotas, beto svečių tik max 16 bus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niurzga123: 08 gruodžio 2008 - 17:01
QUOTE(Kurmaitiene @ 2008 12 08, 14:34)
Gal kas ką nors žino apie Vytautą Gudą iš Klaipėdos..  g.gif Groja dviese. Mums juos rekomenduoja, bet kažkaip aš daugiau jokios info apie juos nerandu, nors sako, kad vestuvėse groja nuo 1976 m.  g.gif

pries 8 metus jis grojo mano mamos jubiliejuje, bet vienas, tai nelabai liko patenkinti mano tevai, nesuzavejo jo vakaro vedimas. o apie ju vestuviu dueta nieko negaleciau pasakyt
Atsakyti
Laba diena visoms 4u.gif
Perskaiciau visa sia temele ir pasimeciau blush2.gif tiek daug isvardintu muzikantu, kad net nebeatsirenku ax.gif
Gal galetu kas nors rekomenduoti kokius muzikantus is Panevezio ar is aplinkiniu rajonu ax.gif
Noretusi, kad tie muzikantai pravestu svente, nes liudininku kazkaip nesinori labai jau varginti, ir tai, prisizadejom, kad jiems vakaro pravesti nereikes g.gif kazkaip norisi, kad visi galetu atsipalaiduoti ir gerai praleisti laika, o kad taiip butu, reikia geru muzikantu ax.gif
Aisku, ir biudzetas pas mus nera didelis blush2.gif noretusi, kad tie muzikantai uz vakara paimtu apie 1500 blush2.gif tik klausimelis, ar uz tokia kaina ka berasim gero blush2.gif na, bet gal kas galetu patarti, buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmute7 @ 2008 12 09, 09:08)
Laba diena visoms  4u.gif
Perskaiciau visa sia temele ir pasimeciau  blush2.gif  tiek daug isvardintu muzikantu, kad net nebeatsirenku  ax.gif
Gal galetu kas nors rekomenduoti kokius muzikantus is Panevezio ar is aplinkiniu rajonu  ax.gif
Noretusi, kad tie muzikantai pravestu svente, nes liudininku kazkaip nesinori labai jau varginti, ir tai, prisizadejom, kad jiems vakaro pravesti nereikes  g.gif  kazkaip norisi, kad visi galetu atsipalaiduoti ir gerai praleisti laika, o kad taiip butu, reikia geru muzikantu  ax.gif
Aisku, ir biudzetas pas mus nera didelis  blush2.gif  noretusi, kad tie muzikantai uz vakara paimtu apie 1500  blush2.gif  tik klausimelis, ar uz tokia kaina ka berasim gero  blush2.gif  na, bet gal kas galetu patarti, buciau labai dekinga  4u.gif

arunas is siauliu 861415122
Atsakyti
QUOTE(niurzga123 @ 2008 12 08, 18:01)
Rekomenduokit kas nors nebrangius muzikantus..gali buti ir vienas..labai reikia jau  unsure.gif
nes čia kiek skaičiau tai visi grupės - 2-4 zmones, ir kaina tada automatiškai apie 3000..o musu biudžetas ribotas, beto svečių tik max 16 bus..

Turiu pažįstamą muzikantą, brangiai neima, groja vienas, groja tik lietuvišką muziką, groja su sintezatoriumi ar kaip ten jis vadinas blush2.gif . Na toks tradicinis vestuvių muzikantas, jei sudomintų parašyk į až, nes nenoriu kito asmens tel. viešai platint
Šiemet grojo pas mano draugus vestuvėse tai visi buvo labai patenkinti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmute7 @ 2008 12 09, 10:08)
Laba diena visoms  4u.gif
Perskaiciau visa sia temele ir pasimeciau  blush2.gif  tiek daug isvardintu muzikantu, kad net nebeatsirenku  ax.gif
Gal galetu kas nors rekomenduoti kokius muzikantus is Panevezio ar is aplinkiniu rajonu  ax.gif
Noretusi, kad tie muzikantai pravestu svente, nes liudininku kazkaip nesinori labai jau varginti, ir tai, prisizadejom, kad jiems vakaro pravesti nereikes  g.gif  kazkaip norisi, kad visi galetu atsipalaiduoti ir gerai praleisti laika, o kad taiip butu, reikia geru muzikantu  ax.gif
Aisku, ir biudzetas pas mus nera didelis  blush2.gif  noretusi, kad tie muzikantai uz vakara paimtu apie 1500  blush2.gif  tik klausimelis, ar uz tokia kaina ka berasim gero  blush2.gif  na, bet gal kas galetu patarti, buciau labai dekinga  4u.gif

galeciau rekomenduoti savo muzikantus, bet kad jus panevezy, tai nzn ar jie vaziuotu g.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluzexxx @ 2008 12 09, 21:38)
arunas is siauliu 861415122

O kokia kainyte jis ima ax.gif ar praveda vakara, kokia muzika groja? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sipsenele @ 2008 12 10, 09:16)
galeciau rekomenduoti savo muzikantus, bet kad jus panevezy, tai nzn ar jie vaziuotu  g.gif

O is kur jie yra? 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kurios iesko netradiciniu muzikantu radau tokia grupe - RELAX, tel nr. 868012512 (Vladas). Jie groja jazz muzika, ivairus kubietiski ritmai ir pan... 4u.gif Esu kazkada klausius ju, labai thumbup.gif

O as toliau ieskau man tinkanciu, daugiau tradiciniu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmute7 @ 2008 12 10, 08:34)
O is kur jie yra? 4u.gif

is Telsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievune @ 2008 12 10, 12:53)
Merginos, kurios iesko netradiciniu muzikantu radau tokia grupe - RELAX, tel nr. 868012512 (Vladas). Jie groja jazz muzika, ivairus kubietiski ritmai ir pan...  4u.gif Esu kazkada klausius ju, labai  thumbup.gif

O as toliau ieskau man tinkanciu, daugiau tradiciniu  doh.gif

o is kokio jie miesto ?gal ir kaina zinai?
Atsakyti