Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

QUOTE(AXTA @ 2008 11 13, 12:09)
na zinai,kas vienam grazu,kitam gal nelabai biggrin.gif

Nu ta prame tradiciniai vestuviu muzikantai! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2008 11 13, 12:09)
na zinai,kas vienam grazu,kitam gal nelabai biggrin.gif

Na as pati nesu ju girdejusi, bet rekomendavo kaip tikrai gerus ir linksmus muzikantus drinks_cheers.gif
Kadangi pas mus bus tradicines vestuves, tai manau jie visai pritiks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2008 11 12, 21:37)
Va va kai reikejo muzikantu is Telsiu niekur neradau, o dabar pasipyle kaip is gausybes rago  doh.gif

o kiek kainuoja jie?

na praejusia vasara vienam vakarui jie mums kainavo 1200 lt, nebrangiai mirksiukas.gif bet jau muzikantai tai superiniai, net nedvejodama juos vel rinkciausi, jeigu nera pirsliu jie viska gali pravest vieni, o pas mus jie puikiai derejo su pirsliais thumbup.gif sveciu atsiliepimai tik teigiami, net sobyboje dirbancios seimininkes sake, kad viskas buvo lyg surezisuota, jokiu bereikalingu pauziu thumbup.gif
Atsakyti
Na mes uzsisakem vyrukus is Siauliu, grupe "Tandemas" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2008 11 14, 17:27)
Na mes uzsisakem vyrukus is Siauliu, grupe "Tandemas"  mirksiukas.gif

o ka jie groja?nes puslapio internet tai neturi kiek zinau..as nors ir siauliete bet ju nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 06 15, 18:55)
Man tai nerealūs buvo Presto. Juos pasamdėm ir mano puseserės vestuvėm(aš kaip ir visas jai vestuves suplanavau ir suorganizavau, nes ji anglijoje gyveną, ir ant galo dar piršliais eisim doh.gif ) tai pasiskambinau šiaip paplepėti, ir pasikalbėt apie šventįės vedimą, kas mūm priklauso, ko norėčiau iš jų ir t.t.
Tai mane kas nustebino, kad iškart pasisvekino mano vardu, kad atsimena kas tokie čia ir t.t. juk praeina vestuvių jie krūvas doh.gif pakalbėjom pirmą apie gyvenimą ir t.t.
Ir ant galo susitarėm dar susitikti prieš vestuves kad viską smulkiai aptarti, kad man reiktų jiem atšviesti visą scenarijų, kad žinotų jie kada mes ką norim pasakyt ir t.t.

Na žodžiu super super man jie, ir mūsų vestuves pravedė įspūdingai, tiesiog liko mūm draugai, o aš juos užmačiau paprasčiausiai kauno vienuose berneliuose blush2.gif

O gal netycia zinai ar visoje LT groje? Kiek jie galetu apytiksliai kaiuoti? blink.gif
Atsakyti
vis dar nesulaukiu atsiliepimu apie grupe Karciama is Silutes ax.gif jau arteja tas laikas, kai turesim paduot avansa, tai man darosi jau neramu ax.gif pakomentuokit kas ka apie juos girdejot. prasau.. 4u.gif
Atsakyti
Neteko visiskai nieko girdeti apie jokius muzikantus...
Net vestuvese paskutini karta buvau dar visai vaikas budama.... blush2.gif ax.gif
Nezinau net kokia skaitosi vidutine ju kaina... Gal kas pagelbesit? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2008 11 14, 19:05)
o ka jie groja?nes puslapio internet tai neturi kiek zinau..as nors ir siauliete bet ju nezinau g.gif

axta, ieik i "mili.lt"- gal patiks , g.gif , as juos pati uzsisakiau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvatike @ 2008 11 15, 10:50)
axta, ieik i "mili.lt"- gal patiks , g.gif , as juos pati uzsisakiau thumbup.gif  thumbup.gif

aciu,bet kazkodel nemanau kad jie man tiktu,juolab kai puse sveciu is uk..ir be to del nepaaiskinamos priezasties nenoriu moterisko vokalo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Trampampaila @ 2008 11 14, 20:34)
Neteko visiskai nieko girdeti apie jokius muzikantus...
Net vestuvese paskutini karta buvau dar visai vaikas budama....  blush2.gif  ax.gif
Nezinau net kokia skaitosi vidutine ju kaina... Gal kas pagelbesit?  4u.gif

Kainos vienam vakarui 1000-3000.
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2008 11 14, 18:05)

na ivairia muzika jie groja, prisitaiko prie noru, mes pasakem, kad nenorim tokiu liaudisku, rusisku, sake gerai.....smulkiau aptarsim susitike, man patiko ju poziuris, ziurejau juosta su ju darbu smile.gif man patiko smile.gif
Atsakyti